Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Updating Your Skills to Windows Server 2019

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  3.499
ekskl. moms
Nr. 90686 P

Windows Server 2019 rummer mange nye muligheder og forbedringer. Med denne kursuspakke lærer du at udnytte de nye funktioner bedst muligt og omstrukturere dine nuværende arbejdsgange inden for Windows Server. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage

Online kursus

Bliv fortrolig med Windows Server 2019

På dette kursus får du et bredt indblik i mange af de nye funktioner og forbedringer i Windows Server 2019. Det gælder både installering, oprettelse af roller og hvordan det kan anvendes ud mod brugerne.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Windows Server 2019.

Udbytte

  • Lær hvordan du opdaterer til Windows Server 2019
  • Få indblik i de nye forbedringer til Windows Server 2019
  • Bliv introduceret til de nye features i Windows Server 2019

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold i kursuspakken

Updating to Server 2019: Windows Server 2019 features
  • Bliv fortrolig med funktionerne i Windows Admin Center. Få overblik over Nano-server og alle dens funktioner. Få en gennemgang af Server Core App Compatibility feature on Demand. Lær at beskrive sikkerhedsforbedringer som tilbydes sammen med Software Defines Networking.

Updating to Server 2019: Storage, Failover Clustering & application platform
  • Lær at opdage nøglekoncepterne. Få et overblik over den nye Storage Migration Service. Få overblik over Azure Stack HCI og Windows Time-tjenester. Lær at beskrive fordele og krav ved virtuel netværkskryptering.
Updating to Server 2019: Windows Server Installation
  • Få beskrevet hvordan du køber og vælger den korrekte udgave af Windows Server 2019 licenser. Lær at genkende, hvordan du planlægger serverrollen inden installation af Windows Server 2019. Lær at installere Server Core og Windows Server 2019 på Azure.
Updating to Server 2019: Server configuration
  • Lær at brug PowerShell på en Server core installation, så den kan udføre grundlæggende konfigurationer. Få overblik over RDS og en liste over forbedringer fundet i Server 2019. Lær at installere Windows Admin Center og hvordan det bruges til at konfigurere brugeradgange og gateway opsætning.
Updating to Server 2019: Server Roles
  • Lær at installere File Server Ressource Manager rollen og få et overblik over funktionerne i den. Lær at installere og konfigurere Active Directory ved at bruge Server Manager. Udforsk DHCP; hvordan du installerer serverrolle, konfigurer scopes og muligheder samt konfigurerer en DHCP reservation.
Updating to Server 2019: PowerShell for Windows Server
  • Få overblik over PowerShell 5.1. Lær at udføre basal administration og tilføje primære zoner ved brug af PowerShell, samt hvordan du tilføjer A record ved hjælp af PowerShell.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 6 lektioner og kan gennemføres på ca. 5,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Vil du vide mere?

Få 5 gode grunde til at tage en IT-certificering

Teknologisk Institut har over 20 års erfaring med IT-certificering.

Læs mere