Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Windows Server

Få ny viden inden for Windows Server, og styrk dine kompetencer med et af Teknologisk Instituts kurser.

Lær, hvordan du implementerer, konfigurerer og administrerer Windows Server og få kendskab til mange nye værktøjer og teknikker, du kan bruge i dit daglige arbejde.

Find dit kursus inden for Windows Server allerede i dag, og få nye kompetencer til gavn for din virksomhed og dine jobmuligheder. Der er også mulighed for at blive certificeret som Windows Server Hybrid Administrator.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Windows Server.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Hvad er Windows Server?

   Windows Server er navnet på en række af Microsofts serversystemer, som organisationer anvender som et informationsteknologi-system. Windows Server er udgivet over flere omgange og i flere versioner.

   Brugere af Windows Server kan enten vælge at anvende det direkte på sitet eller som en cloud-tjeneste. Fordelen ved at uddelegere forvaltning- og vedligeholdelse af serveren for virksomheder er, at de lægger et mindre månedligt beløb i stedet for et stort fast engangsbeløb. Desuden har infrastrukturen tendens til at være mere pålidelig og lettere at skalere op efter behov. At købe og køre en server i organisationen kan dog være en bedre løsning i visse tilfælde - det er derfor altid en vurderingssag.
    
   Hos Teknologisk Institut kan du øge dine kompetencer på et af vores Windows Server kurser. Kurserne udbydes på forskellige niveauer. Du lærer at administrere, supportere og udføre drift på Windows Server-platformene.

   Certificering i Windows Server

   Få bevis på din viden med en certificering som Windows Server Hybrid Administrator. Du skal bestå følgende eksamener for at opnå certificeringen

    
   Læs mere om vores udbud af IT-certificeringer

   Læs artiklen: Få 5 gode grunde til at tage en IT-certificering