Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

CompTIA A+

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  11.499
ekskl. moms
Nr. 72836 P

CompTIA A+ er en certificering, som giver dig bevis på din viden inden for teknisk support, fejlfinding og problemløsning. Kurset er rettet mod certificeringerne CompTIA A+ 220-1001 og 220-1002. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Online kursus

Lær CompTIA A+ og kom i gang med det samme

CompTIA A + er en af de foretrukne certificeringer inden for teknisk support og IT-drift. Det handler om meget mere end blot reparation af PC'ere. Du bliver bedre forberedt til fejlfinding og problemløsning og får en forståelse for en bred vifte af spørgsmål, der spænder fra netværk og operativsystemer til mobile enheder og sikkerhed.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der arbejder med med teknisk support, fejlsøgning og problemløsning og gerne vil have viden og bevis på dine kompetencer. Kurset kan bruges som et opslagsværk.

Udbytte

  • Windows Operating System: Lær at installere og administrere Windows OS - herunder kommandolinje og klientsupport
  • Software Troubleshooting: Få indblik i Troubleshooting af PC og mobile enheder, herunder applikationssikkerhedssupport
  • Networking: Få forklaret forskellige typer netværk og forbindelser, såsom TCP/IP, WIFI og SOHO
  • Hardware and Network Troubleshooting: Troubleshoote enheder og netværksproblemer
  • Security: Identificér og beskyt imod sårbarheder inden for sikkerhed hos enheder og deres netværksforbindelser
  • Mobile Device: Installere og konfigurere bærbare og andre mobile enheder
  • Other OS techonologies: Forstå Mac OS, Linux og andre mobile OS
  • Operational procedures: Følg de bedste retningslinjer inden for sikkerhed, miljømæssige påvirkninger, kommunikation og professionalisme

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

CompTIA A+ kollektionen giver adgang til en bred vifte af kurser der er designet af erfarne eksperter og kursusdesignere.

CompTIA A+ 220-1001
  • Bliv introduceret til de mange funktioner som CompTIA A+ tilbyder. Kursuspakken omhandler bl.a. Networking, Storage Solutions, Custom PC Configuration og Cloud Computing.
CompTIA A+ 220-1002
  • Fortsæt introduktionen til CompTIA A+ med denne udvidelse. Denne kursuspakke er en naturlig forlængelse af de foregående kurser og indeholder bl.a. Microsoft Command Line Tools, Security Fundamentals, Software Troubleshooting og System Utilities.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 39 moduler, og hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 41 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Certificering

Dette kursus leder hen mod eksamen 220-1001 CompTIA A+ Certification Exam: Core 1 og 220-1002 CompTIA A+ Certification Exam: Core 2. Eksamen bestilles og betales særskilt. Vi henviser til certificeringsudbyderens hjemmeside for nærmere information om aktuelle betingelser for at opnå certificering. Vær venligst opmærksom på, at der er overensstemmelse mellem den certificeringsversion, du har forberedt dig på og den version, du bestiller eksamen i.

Læs mere om IT-certificering.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

FAQ - Online kurser

Har du et spørgsmål om vores onlinekurser, du mangler svar på? Klik her og få svar på de mest stillede spørgsmål om vores onlinekurser her.

Læs mere