Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Microservice Architecture

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  8.999
ekskl. moms
Nr. 90681 P

Denne kursuspakke introducerer dig for Microservice Architecture. Microservice Architecture er en karakteristisk metode til at udvikle softwaresystemer, der fokuserer på at opbygge enhedsfunktionsmoduler med veldefinerede grænseflader og operationer. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Få det fulde overblik over Microservice Archictecture

Microservice Architecture er en arkitektonisk stil, der strukturerer en applikation i en samling af tjenester, der er nemme at vedligeholde, testbare og som nemt kan implementeres uafhængigt af hinanden.

Microservicearkitektur muliggør hurtig, hyppig og pålidelig levering af store, komplekse applikationer. Med denne kursuspakke bliver du klædt på til at håndtere din virksomheds komplekse applikationer.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der arbejder som softwareingeniør, IT-udvikler, IT-arkitekt eller en anden form for IT-professionel der er interesseret i at lære at arbejde med applikationer gennem Microservices.

Udbytte

 • Lær om forskellige arkitektur- og designteknikker og om arkitekturer og design patterns til Microservices
 • Lær hvordan du modellerer prototyper til at synliggøre kapaciteten i systemer og løsninger og hvordan du adapterer Design Thinking-processer
 • Lær at genkende arkitektoniske mønstre og at identificere almindelige kodningsfejl

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Microservices Deep Dive
 • Du kommer i dybden med arkitekturer til microservices, herunder software design patterns, kommunikation mellem processer, automatisering og microservices i den virkelige verden.
Microservice Architecture and Design Patterns
 • Du lærer om software design patterns til microservices. Dette inkluderer degsign pattern til microservices, domænedrevede designs og strategier og best practice til at skabe succesrige microservices.
Microservice and Netflix
 • Kurset tager et dybere kig på Netflix-microservices-arkitekturen i praksis. Dette inkluderer en gennemgang af komponenter som Eureka, Ribbon, Zuul og Conductor.
Microservices Current and Future Trends
 • Kurset kigger nærmere på den aktuelle tilstand af microservices. Dette inkluderer værktøjer og frameworks, aktuelle udfordringer, nye trends og eksempler på brug af microservice i den virkelige verden.
Design Thinking Process
 • Kurset gennemgår, hvordan vi kan tilpasse design thinking-processer til at identificere metoder til at udnytte virksomhedens kollektive ekspertise til at bygge løsninger.
Prototyping Design Thinking
 • Du lærer, hvordan du modellerer prototyper til at synliggøre kapaciteten i systemer og løsninger.
Need for Design Patterns and the Principles Guiding Design Patterns
 • Kurset går i dybden med at identificere almindelige kodningsfejl og anvendelse af objektorienterede principper for at lave kvalitetskoder, der overholder kodningsstandarderne.
Design Pattern Classification and Architectural Patterns
 • Kurset dækker klassificering af design patterns. Du lærer at genkende arkitektoniske patterns og anvende disse patterns i forskellige kodningsscenarier.
Selecting Structural Patterns for Simplified Designs
 • Forenkling af kode fører til et bedre og genanvendeligt design. Kurset dækker forskellige måder at identificere og vælge det rigtige strukturelle patterns til at forenkle dine designløsninger.
Managing Object Construction and Behavior Using Patterns
 • Objektkonstruktion spiller en vigtig rolle i fastlæggelsen af kreative politikker. Du lærer om de detaljerede og komparative fordele ved at bruge objektkonstruktion og adfærdsmønstre for at forenkle logikken.
Basic Concepts of a Microservice Architecture
 • Du lærer de grundlæggende koncepter i microservicearkitekturen. Desuden gennemgås egenskaberne omkring en distribueret arkitektur. Derudover vil du lære om fordelene og ulemperne ved microservices.
Core Concepts of a Service-Oriented Architecture
 • Du lærer, hvordan en serviceorienteret arkitektur (SOA) adskiller sig fra microservices og de fordele, som SOA giver.
Designing the Microservice Architecture
 • Kurset lærer dig flere arkitektur- og designteknikker, og giver dig en skabelon til din designfase til microservices.
Microservice Refactoring Patterns
 • Der er forskellige måder at omskrive eksisterende kode på. Du lærer teknikker til at afbøde risikoen og øge succesen under omdannelsen fra en monolitisk arkitektur til en microservice arkitektonisk stil.
Getting Started with REST and .NET Core
 • Lær det grundlæggende i .NET Core, og hvordan du bruger det til at oprette og teste applikationer.
Building an API Project in ASP.NET
 • Kurset lærer dig, hvordan du bygger et eksempel på API-projekt i ASP.NET ved hjælp af Web API, og hvordan du opretter en fuldt fungerende service fra start til slut.
Building a Microservice in .NET Core
 • Lær de grundlæggende elementer i at opbygge en REST Microservice i .NET Core, fra at designe API'en til at implementere den.
Advanced Data Access with EF Core
 • Du udforsker Entity Framework Core dybdegående og du lærer, hvordan du tilføjer databaseforbindelse til dine .NET Core-microservices.
Deploying Your Microservice in Containers
 • På kurset udforskes containerisering og implementering af din Microservice med Docker. Dette skaber pålidelige implementeringer som nemt kan gentages.
Securing Your Microservices
 • Enhver applikation har brug for sikkerhed. Du lærer, hvordan du sikrer dig, hvem der kan få adgang til din applikation, og hvad de har rettigheder til at gøre applikationen.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 20 moduler og kan gennemføres på ca. 21 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

".NET - Microservices i .NET – Foundation", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.