Kurser

Projektlederens personlige udvikling

Dette kursus sætter særligt fokus på din ledelsesadfærd, gennemslagskraft og kommunikation som projektleder. Du opnår ny og dybere indsigt i din personlighed, adfærd og udviklingspotentiale.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 109 besvarelser

Få større gennemslagskraft

Som projektleder har du ansvaret for projektets succes. Du skal kunne få andre med dig, du skal kunne kommunikere, håndtere konflikter, vise gennemslagskraft og håndtere forandringer under skiftende arbejdsvilkår. Derfor er det afgørende at arbejde med din egen personlige udvikling.

På dette kursus bliver du bevidst om dine behov, styrker og udviklingsområder på baggrund af personprofilen JTI (Jungs Type Indikator). Det bliver tydeligt, hvor du med fordel kan sætte ind og forbedre dine evner, og der vil være stor fokus på at udvikle din gennemslagskraft så du vokser i projektlederrollen.

Super kursus. Marianne mestrer virkelig at formidle materialet/budskaber og inddrage deltagerne. Det har helt igennem været 2 fantastiske dage.
- Michael Ellegaard-Jensen, FH Automation A/S

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til projektledere, der ønsker at opnå større selvindsigt og viden om, hvordan man bedst bruger sig selv i rollen som projektleder. Kurset er både for nye og mere erfarne projektledere fra alle brancher.

Udbytte

 • Viden om centrale organisatoriske og psykologiske forhold i projektledelse
 • Indsigt i din personlighed som projektleder - præferencer og udviklingspotentiale
 • Konkrete færdigheder i at kommunikere, håndtere konflikter og give konstruktiv feedback
 • Øget troværdighed og gennemslagskraft
 • Kompetencer i at lede andre, så du leder effektivt og udvikler andre
 • Din personlige JTI-personprofil som tydeliggør dine styrker og udviklingsområder
 • Personlig handlings- og udviklingsplan
 • En række gennemprøvede værktøjer, som styrker dig - også efter kurset

Utrolig nærværende og kompetent underviser.
- Lars Steensen Petersen, SEAS-NVE Holding A/S

Indhold

 • Metoder til og indblik i projektlederens personlige udvikling og rolle
 • JTI-personprofil som din personlige forståelsesramme
 • Forståelse for persontyper, præferencer og modsætninger
 • Værktøjer til effektiv kommunikation og øget personlig gennemslagskraft
 • Motivation af og kommunikation i projektteamet
 • Arbejde med deltagercases i forhold til projektledelsessituationer

 

Form

2 uger før kursusstart besvarer du online en JTI-personprofil. Testresultatet modtager du på kurset med indkredsning af netop dine behov, styrke- og udviklingsområder - resultatet inddrages gennem hele kurset. Ca. 10 dage før kursusstart får du online adgang til kursusmateriale, der kan læses før, under og efter kurset. Man får størst udbytte af kurset, hvis man før kurset som minimum har læst JTI-materialet.

Underviser

marianne_løwe
Marianne er erhvervspsykolog og har arbejdet i organisationer samt undervist gennem mange år på projektlederkurser og lederkurser. Marianne er en stærk formidler og hendes tilgang er konkret, så det der arbejdes med kan omsættes direkte på dit job. Hun beskrives af tidligere deltagere som en engageret og nærværende underviser, der formår at give et kompetent modspil til den enkelte deltager. Marianne har en meget stærk indlevelsesevne, så du oplever at få relevante input og feedback på netop din situation som projektleder.

Bliv certificeret projektleder

Kurset indgår også som obligatorisk kursus på Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og it-projektledere og Den fleksible projektlederuddannelse i byggeriet. Forløbene er komplette projektlederuddannelser, som du kan tage i det tempo, der passer dig - og blive certificeret projektleder.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på