Kurser

1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Interessent- og risikoanalyse

9. oktober 2024 Webinar
3. marts 2025 Webinar
Uden omkostninger
Nr. 11855 A
Tilmeld dig
1.459 har allerede deltaget

Lær, hvorfor det er væsentligt for projektets succes, at du i projektforberedelsen har analyseret projektets interessenter og deres interesse og bidrag til projektet samt lavet en risikoanalyse. På webinaret får du på 1 time indblik i metoder og værktøjer til interessent- og risikoanalyse.

Deltagerprofil

Alle interesserede er velkomne til at deltage i webinaret.

Webinaret er et af tre webinarer, hvor metoder og værktøjer til projektstyring repeteres, bl.a. som forberedelse til eksamen i "Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere".

Udbytte

  • Identifikation af interessenter
  • Interessentanalyse
  • Gruppering af interessenter
  • Risikoanalyse
  • Opsøgning på analyser
  • Viden om eksamenskrav og form på "Det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere"

Anmeldelser af Interessent- og risikoanalyse

4,2
 
Fremragende Baseret på 25 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med et link og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til Internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag

Tidsforbrug

Webinaret varer 1 time.

Bliv certificeret projektleder

Webinaret er et supplement til det fleksible uddannelsesforløb - for projektledere og IT-projektledere. Bliv certificeret projektleder på dette fleksible forløb, og få dokumenteret anerkendelse af dine projektlederkompetencer.

Læs mere om uddannelsesforløbet i projektledelse

25656
Underviser

Undervisningen varetages af en erfaren underviser fra Teknologisk Instituts netværk bestående af branchens dygtigste undervisere.

Vælg dato

Webinar
9. oktober 2024
Webinar
3. marts 2025