Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Jira Projekt Administrator

28. august 2024 Taastrup
3. september 2024 Aarhus
11. november 2024 Taastrup
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 91212 P

Lær de administrative områder i Jira at kende og kom dybere ned i, hvordan Jira-brugeres løbende ønsker til procesoptimering konfigureres i Jira. Kurset fokuserer på en projektadministrators opgaver og best practises, som anvendes i forhold til projektoprettelse og -konfiguration, samt vedligeholdelse af Jira projekter. Kursets fokus er på de områder, som udgør projektadministration i Jira.

Optimér processerne

Ved godt kendskab til de projektadministrative områder i Jira lærer du at optimere dit samarbejde med din Jira administrator. På kurset har vi fokus på, rollen som projektadministrator i Jira. Kurset dækker opgaver og best practices i forhold til projektoprettelse, projektkonfiguration og vedligeholdelse.

Kurset er rettet mod server og datacenter-versionerne af Jira.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, som er eller skal i gang med projektadministratorrollen. Du ønsker en struktureret introduktion til projektadministration i Jira, og viden om, hvordan forretningsbehovet effektivt kan understøttes. Den typiske profil er ofte ansatte i udviklingsafdelinger, herunder projektledere, udviklere, eller lignende.

Forudsætninger

For at kunne deltage på kurset anbefaler vi, at du har min. 6 måneders erfaring med Jira. Alternativt kan kurset “Introduktion til Jira” gennemføres.

 

Udbytte

 • Bliv i stand til at arbejde sammen med din Jira administrator for at få Jira til at understøtte jeres forretningsbehov
 • Lær at konfigurere boards og issuetyper til at understøtte jeres processer
 • Lær at tildele Projektroller
 • Du kan oprette Rapporter og Dashboards

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Indhold

 • Projektstyring i Jira
 • Administration af Roller og Rettigheder
 • Administration af Boards
 • Boards og Projekter
 • Administration af Jiraopgaver (Issues)
 • Rapportering og Dashboards
 • Andre Jira Features

Form ved virtuel afholdelse

 • På vores virtuelle kurser tilgår du kurset via internettet fra din egen computer.
 • Du logger på via det tilsendte link, hvor vores underviser sidder klar til at gennemgå kurset “live” med en gruppe deltagere.
 • Selvom det er et virtuelt kursus, er der stadig mulighed for at stille spørgsmål undervejs.
 • Sørg for at være klar 5 minutter før start og have testet, at lyd og evt. mikrofon virker.
 • Pauser og frokost vil være indlagt som på et tilstedeværelseskursus.
 • Du skal have en computer med kamera og mikrofon tilsluttet samt en stabil internetadgang.
 • Har du et head-set med mikrofon, vil det være fint, men er ikke et must.

Kursusmateriale

Kurset bliver afholdt på dansk, men materialet er udviklet af Atlassian og er på engelsk. Ved starten af kurset udleveres et kompendium med slides og øvelser. Kursusdeltageren vil desuden få et Atlassian-udstedt diplom for gennemførsel af kurset.

26036
26037
26038
29601
Underviser

Nils Ejby Buch

Nils er uddannet Cand. Scient. Teknoantropolog fra Aalborg Universitet og har erfaring med konsulentarbejde indenfor agil opgavestyring med Jira og Confluence. Nils er certificeret i SAFe 5 Agilist, Agile Development med Jira Software og Jira Project Administration. I undervisningen lægger Nils vægt på at interagere aktivt med deltagerne og levere praktiske eksempler og diskussioner i undervisningen.

Underviser

Malene Vikkelsø

Malene arbejder som Digital Transformation Consultant, her hjælper hun organisationer med at tilpasse og konfigurere Jira og Confluence installationer. I sit arbejde som konsulent har hun erfaring i at afholde workshops, med mål for at afdække behov, arbejdsgange og processer. Malene er certificeret Confluence Administrator og Jira Service Management Administrator. Hun har i sin undervisning fokus på et interaktivt rum, hvor kursisterne tør stille spørgsmål og teorien bliver forstået i praksis.

Underviser

Tanya Rømer Jørgensen

Tanya arbejder til dagligt som konsulent, hvor hun rådgiver kunder til at forbedre deres interne processer og den efterfølgende implementering af Jira og Monday.com. Tanya har erfaring i at afholde workshops og undervise i Atlassian produkter for virksomheder. I Tanyas undervisning har hun fokus på at engagere og inddrage kursusdeltagerne og formidle undervisningen ud fra deltagernes individuelle erfaring.

Underviser

Sarah Hjelmsmark

Sarah er uddannet softwareudvikler og arbejder til dagligt med at konfigurere og opgradere i Jira og Confluence. Sarah er certificeret i ACP-610 Projekt admin i Jira. I undervisningen lægger Sarah vægt på at skabe et interaktivt undervisningsmiljø, hvor kursisterne får praktiseret teorien. Hun har ligeledes fokus på at formidle undervisningen på kursisternes individelle niveau.

Vælg dato

Taastrup
28. august 2024
Aarhus
3. september 2024
Taastrup
11. november 2024