Kurser

Adaptivt onlinekursus 
Online læring, der tilpasses til dig og dit niveau

Værktøjer til den nye projektleder

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  6.999
ekskl. moms
Nr. 91329 P

Kom godt fra start som ny projektleder og udstyr dig med de nødvendige færdigheder, værktøjer og mindset der skal til, for at lykkes som projektleder og nå dine mål med succes. Kurset er et adaptivt online kursus, og giver dig derfor mulighed for at lære i det tempo du har brug for. Kurset er på dansk, er opdateret med den nyeste viden inden for feltet, og du har adgang i 365 dage.

Grafik der beskriver fordelene ved adaptive onlinekurser

Opbyg et solidt fundament for din karriere som projektleder

Projektorienteret arbejde er stigende og det oplever du måske også er tilfældet på din arbejdsplads? Dyk ned i verdenen af projektledelse og få et stærkt fundament for din karriere som projektleder ved at deltage i kurset. Vær klar til at påtage dig spændende udfordringer og skabe imponerende resultater med din nye aktive forståelse for projektets forskellige faser og roller.

Deltagerprofil

Kurset er for dig der er ny projektleder eller dig, der ønsker en karriere inden for feltet og mangler en grundig indføring. Det kan også være du skal til at arbejde mere projektorienteret, og derfor har brug for at forstå dynamikkerne i et projekt grundigt. Kurset er på dansk og tilgængeligt 365 dage, så du har rigeligt med mulighed for at genbesøge kurset præcis når det passer dig.

Udbytte

  • Kendskab til projektverdenens sprog og de vigtigste begreber
  • Viden om projektarbejdsformen og projektledelse som disciplin
  • Værktøjer til at kunne planlægge, estimere, styre, følge op og afslutte et projekt

Det får du på et adaptivt onlinekursus

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Digitalt materiale

Digitalt materiale

Test af din viden

Test af din viden

Ekstra opfølgningsmodul

Ekstra opfølgningsmodul

Personlig læringsrejse

Personlig læringsrejse

Indhold

Kurset indeholder følgende moduler:

Introduktion til projektledelse
  • Dette modul giver en omfattende introduktion til grundlæggende principper og begreber inden for projektledelse. Du vil få en dybere forståelse af, hvad der definerer et projekt, og hvordan projektledelse adskiller sig fra almindelig drift. Vi vil udforske vigtigheden af effektiv kommunikation, interessentstyring og projektets succeskriterier.
Projektopstart og analyse
  • I dette modul vil du lære de afgørende trin i projektopstartsfasen. Du vil lære, hvordan man udvikler en stærk projektgrundlag og etablerer en klar projektramme, der sikrer succesfuld projektgennemførelse.
Planlægning og estimering
  • Et afgørende aspekt af enhver projektleders rolle er at udvikle en omfattende projektplan og foretage nøjagtige tids- og ressourceestimater.
Fremdriftsstyring i leverancefaserne
  • I dette modul vil du fokusere på at styre projektets fremdrift og sikre, at leverancerne opfylder de fastsatte mål og kvalitetsstandarder. Du vil også udforske, hvordan man sikrer, at projektet forbliver på rette spor og tilpasses ændrede forhold eller krav undervejs.
Projektafslutning
  • En vellykket projektleder forstår vigtigheden af en ordentlig afslutning af et projekt. Du vil lære, hvordan man sikrer en glat og vellykket afslutning af ethvert projekt.

Kurset er udviklet i samarbejde med Thomas Essendrop, der har en baggrund som projektleder og mange års erfaring som underviser i projektledelse.

 

Form på et adaptivt onlinekursus

På et adaptivt onlinekursus får du direkte adgang til kurset, når du har tilmeldt dig. Du har adgang til kurset i et helt år og vil kunne tage undervisningen hvor og hvornår, det passer dig. Adaptiv læring bruger kunstig intelligens til at analysere din præstation. Til forskel fra andre onlinekurser bliver al indhold tilpasset til dig, dit niveau og dine behov. Så du slipper for at bruge tid på alt det, som du allerede ved, og du kan i stedet bruge din energi der, hvor du har brug for at lære. Det gør din læringsrejse på kurset unik og personlig.

Tiden, du bruger på kurset, er individuel, da det kommer an på din eksisterende viden inden for feltet, samt hvor hurtigt du tilegner dig ny viden. Du kan løbende følge hvor meget af kurset du har gennemført og et estimat på resterende tid. Et par uger efter du har gennemført kurset, får du et genopfriskningsmodul, som hjælper dig til at fastholde læringen.

 

Overvejer du et adaptivt onlinekursus?

Med adaptive onlinekurser på Teknologisk Institut tilpasses kursets indhold præcist til dig og dine behov, så du får det maksimale udbytte af undervisningen. Det adaptive element tilpasser sig konstant til dit niveau, så du slipper for at bruge tid på alt det, du allerede ved, og du kan i stedet bruge din energi der, hvor du har brug for mere læring.

Læs mere om adaptiv læring, og hvordan kurserne fungerer