Kurser

1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Proceskonsulent - skab resultater gennem forandrings- og udviklingsprocesser

6. juni 2024 Webinar
18. september 2024 Webinar
18. november 2024 Webinar
24. marts 2025 Webinar
Uden omkostninger
Nr. 91014 A
Tilmeld dig
445 har allerede deltaget

Deltag på webinaret om Proceskonsulentuddannelsen, og få et indblik i, hvordan du kan komme til at mestre de nødvendige kompetencer til arbejdet med fremtidens krævende processer. En fremtid der er digital og agil – og hvor effektivt samarbejde betyder alt.

Skab resultater gennem forandrings- og udviklingsprocesser

Er du nysgerrig på, om det er en Proceskonsulentuddannelsen er noget for dig? Eller ønsker du at få en kort indføring i procesfacilitering? Så tilmeld dig webinaret, og hør mere.

Alle organisationer, hvad end de er offentlige eller private, er blevet ramt af den agile og digitale tidsalder. Coronakrisen og den stigende internationale ustabilitet har gjort det nødvendigt at tilpasse organisationen hurtigt og smidigt. Desværre oplever rigtig mange medarbejdere, at de nye arbejdsprocesser er svære at håndtere, og at samarbejdet med nye typer af kolleger er udfordrende, fordi samarbejdet på tværs af siloer og fagligheder er præcis lige så udfordrende, som det altid har været.

Teknologisk Institut har udviklet en ny type proceskonsulentuddannelse i samarbejde med DTU Management og Ampersand Associates på baggrund af mere end 4 års studie i effektiv facilitering af kreative processer og forandring. Her får du dyb viden og praktisk erfaring med en lang række frameworks, værktøjer og teknikker, der gør dig til den proceskonsulent, som vil være et naturligt valg at sætte i spidsen for fremtidens krævende processer – som i sidste ende skal kunne ses på bundlinjen.

Webinaret varer en time i tidsrummet kl. 10.00-11.00.

Deltagerprofil

Webinaret er for dig, der gerne vil vide lidt mere om procesfacilitering eller er nysgerrig på Proceskonsulentuddannelsen. Du har en ambition om at professionalisere din tilgang til procesfacilitering f.eks. i arbejdet som projektleder, konsulent, Scrum Master, UX designer eller andet – og måske ønsker du, at workshops og procesfacilitering skal være din fremtidige levevej.

Udbytte

  • Få indblik i konkrete værktøjer samt tips og tricks til at styrke din digitale og fysiske procesfacilitering
  • Hør, hvordan Proceskonsulentuddannelsen kan hjælpe dig i dit daglige arbejde med f.eks. agile processer, workshops og transformationsprocesser
  • Mød to af underviserne på Proceskonsulentuddannelsen, og få svar på spørgsmål om procesfacilitering og uddannelsen

Anmeldelser af Proceskonsulent - skab resultater gennem forandrings- og udviklingsprocesser

3,1
 
Meget godt Baseret på 15 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Format

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret sender vi dig en mailindkaldelse med link og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og stille spørgsmål til underviserne. Det eneste du behøver er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd, samt en stille og rolig plads.

Tilmeld dig den fulde uddannelse

Webinaret er en kort forsmag på uddannelsen: Proceskonsulentuddannelsen 2.0. Deltag på uddannelsen, og bliv klædt på at drive processer selvsikkert - i både det fysiske og digitale rum.

Læs mere her

23224
Underviser

Ole Kjeldal

4.37/5 (127 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Ole er Ph.d. i Design Thinking & Disruptive Innovation fra DTU og Stanford University samt Business designer og transformationskonsulent. Ole har længe rådgivet virksomheder inden for transformationsledelse, innovation, og design. I de processer har workshops og faciliterede forandringsprocesser været en central komponent. Ole er censor for Ph.d.-kandidater, der forsker i facilitering, design og innovation, og han har stor erfaring inden for forretningsudvikling, iværksætteri og undervisning.

Vælg dato

Webinar
6. juni 2024
Webinar
18. september 2024
Webinar
18. november 2024
Webinar
24. marts 2025
Webinar
9. maj 2025