Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

At lykkes

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 90527 P

På onlineforløbet får du den nyeste psykologiske forskning i at lykkes. De to prisvindende undervisere, Soulaima Gourani og Henrik Leslye, har sammen lavet dette topevaluerede forløb, som giver dig et hav af konkrete redskaber til mere trivsel og en bedre performance.

Online kursus

 

Få følelsen af at lykkes – fagligt og personligt

Grib muligheden, og øg din trivsel med dette lærerige og engagerende online kursus.

På forløbet giver de passionerede undervisere, Soulaima og Henrik, dig al den nyeste forskning samt deres respektive 2 x 20 års erfaring kogt ned på 9 moduler.

Du inviteres med i en lukket Facebookgruppe. Her får du har adgang til et netværk af ligesindede og kan stille Soulaima og Henrik spørgsmål. Du inviteres også til eksklusive webinarer og lives kun for dig, der er på kurset.

Det betyder, at du ikke er alene på det her onlineforløb. Du er sammen med et netværk og underviserne. Det er selvfølgelig frivilligt, om du ønsker at deltage i fællesskabet. Og husk – på et onlineforløb kan du tage tingene i dit tempo. Du kan ikke komme for sent. Og underviserne er der for at guide og inspirere dig.

Deltagerprofil

Forløbet passer til dig, der ønsker at få det optimale ud af dit liv. Og det starter med, at du toptuner din hjerne, så du lykkes bedre på jobbet og har overskud til resten. Dernæst kan relationerne til andre mennesker styrkes.

At Lykkes retter sig til chefer, ledere og medarbejdere fra alle typer af organisationer. Forløbet kræver, at du sætter tid af til at træne værktøjerne og redskaberne du får. Men husk; det er online, så der er ingen stress.

Udbytte

  • Få værktøjer til at optimere din hjerne
  • Bilv bevidst om dine styrker og egenskaber
  • Knæk koden til at få succes sammen med andre
  • Bliv en del af et netværk med andre deltagere på kurset

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Indhold

At Lykkes er 2 ting:

  1. Det er et onlineforløb, hvor du arbejder efter en 3 x 3 model. På de tre første moduler træner du i at opøve gode vaner, øge din positivitet og for lagt låg på de indre sabotører. På de følgende 3 moduler udvikler du dine styrkesider, træner din psykologiske kapital og din mentale robusthed. Endelig er de sidste tre moduler træningen i at få succes sammen med andre, og her kommer du omkring det at være en Energizer, have dybe relationer med andre og skabe stærke netværk
  2. Desuden er At Lykkes et digitalt fællesskab (der er frivilligt). Her er du med i en lukket Facebookgruppe - kun for deltagere på dette forløb. Du kan hele tiden stille spørgsmål til underviserne, sparre med ligesindede i gruppen, og du bliver inviteret med til månedlige lives og webinarer, hvor vi gå i dybden med et emne.

Bonus

  1. Du får med i forløbet en professionel optagelse af Soulaima og Henriks forrygende foredrag ’Der er et liv før døden’, som de holdt for en fyldt sal på Bremen.
  2. Du får 2 e-bøger, som Soulaima har skrevet, og 6 adgange til 4D-profilen udviklet af Henrik.

Form

Forløbet er bygget op efter en 3 x 3 model med ni moduler ialt, så du er sikret effekt fra første modul. Hvert modul varer et sted mellem 25 og 45 minutter. Dertil er der opgaver og refleksionsspørgsmål. Du er medlem af forløbet ’ubegrænset’ , hvilket vil sige, at du kan tage forløbet i præcis dit tempo. Du kan altid gå tilbage og se ting igen, og alt kan downloades, så du kan have det med på din tablet eller telefon.

Du er ligeledes medlem af Facebookgruppen, så længe du har lyst. Igen er det op til dig, hvor meget du vil deltage i diskussioner og netværke, og om du ønsker at deltage i livesessioner og Webinarer med Soulaima og Henrik.

Kom i gang med det samme

Dit link til forløbet modtager du i bekræftelsesmailen. Så du kan være i gang om få minutter.

Søgte du andre kurser?

Se de øvrige kurser i mentalt i overskud og trivsel.

23385
23839
Underviser

Henrik Leslye

4.76/5 (868 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Henrik er prisbelønnet foredragsholder, underviser og rådgiver. Han er uddannet psykolog, certificeret coach og dybt optaget af at udbrede kendskabet til den nye banebrydende forskning inden for psykologien bag succes.

Underviser

Soulaima Gourani

Soulaima er forfatter, international foredragsholder og rådgiver for topvirksomheder i hele verden. Hun er en mønsterbryder, der tænker ud af boksen og som inspirerer mennesker i alle aldre til at indfri deres potentiale og skabe det liv, de drømmer om.