Kender du 5-sekunders reglen til at få tingene gjort?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

5-sekunders reglen

Kender du 5-sekunders reglen til at få tingene gjort?

4 min.

Kender du 5-sekunders reglen? Hør Gitte Koldtoft forklare reglen, og hvordan den kan hjælpe dig med, at få tingene gjort!

Hør Gitte forklare 5-sekunders reglen, og hvordan du kan bruge den:

Gitte brænder for formidling, er bachelor i retorik og har tyve års erfaring som foredragsholder og underviser. Gitte er en aktiv skribent og har skrevet mere end 50 artikler til magasinerne Psykologi, Femina og Q. Dertil har hun skrevet 3 bøger fra Politikens forlag og Nyt Nordisk Forlag samt lavet TV programmerne ’enerGitte’ og ’Peptalk’ på Kanal 1 Hovedstaden. Gitte er kendt som en engageret, humoristisk og energisk underviser.5-sekunders reglen

5-sekunders reglen er egentlig ganske simpel. I det øjeblik du føler et instinkt eller et ønske om at handle på et mål, skal du rykke på det inden for 5 sekunder, ellers vil din hjerne simpelthen ”dræbe” idéen. Hvis du føler dig selv tøve, skal du tælle 5-4-3-2-1, og så gøre det! Der eksisterer et vindue mellem det øjeblik du har et instinkt til at ændre noget, og indtil din hjerne ”dræber” idéen. Det er et 5-sekunders vindue. Og det eksisterer for alle!

Vil du vide mere?

Du kan møde Gitte på kurset:

Kilde: Gitte Koldtoft, Underviser ved Teknologisk Institut