TI-POD - EP #33: Boost din selvtillid

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #33: Boost din selvtillid

Vil du lære at booste din selvtillid?

Hvordan kan vi, ved at booste vores selvtillid, booste både vores energi og arbejdsglæde?

Vi har talt med Gitte Koldtoft, der til daglig arbejder med trivsel og arbejdsglæde og herunder selvtillid. For Gitte handler selvtillid om at styrke sit indre publikum, fordi vi som mennesker har brug for anerkendelse fra andre OG fra os selv, og forskningen viser, at der er en tydelig sammenhæng ml. selvtillid og den måde, vi præsterer på arbejdet.

Derfor er Gittes bedste råd, at vi husker at rose hinanden – for noget der skaber arbejdsglæde er, at du kan mærke, du gør noget for andre, ligesom det er vigtigt, at vi sørger for at reflektere i stedet for at reagere. Selvtillid er nemlig noget, der kan læres ved, at man øver sig selv på hele tiden at skabe små indsatser der booster ens glæde, og det vigtigste er ikke, hvad det er man gør, men AT man GØR noget og ikke laver overspringshandlinger.

Lyt med og lær, hvorfor det desværre ikke er nok blot at tale positivt til sig selv i spejlet – og hvordan  5,4,3,2,1 kan hjælpe dig fra den næste overspringshandling.

Lyt til episode #33 her:

Deltag på kurset nedenfor, hvis du vil vide mere:

Læs også artiklerne:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt