Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i præsentationsteknik

På kurser i præsentationsteknik lærer du at brænde igennem med dit budskab, når du præsenterer for samarbejdspartnere, kunder, kolleger eller ledergruppen.

Du får konkrete værktøjer til at udvælge og strukturere indholdet i din præsentation, så den er målrettet dine modtagere. Du træner din performance og får feedback på, hvordan du bruger kropssprog, stemme og retoriske virkemidler.

Er du typen, der gribes af nervøsitet, så lærer du på vores specialkurser at håndtere dine nerver bedst muligt og lykkes med at fremstå som en troværdig formidler.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Præsentationsteknik.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Kurser i præsentationsteknik

   Omverdenens indtryk af dig som person, er ofte afhængig af dit kropssprog, din stemme og din fremtræden. Det er derfor vigtigt, at du er opmærksom på, hvilke signaler du sender til dine omgivelser - især hvis du skal fremlægge nye idéer eller planer.

   Ønsker du at forbedre dine præsentations- og formidlingsevner? Så kan du komme på kursus hos Teknologisk Institut. Vores kurser hjælper dig med at:

   • Blive bedre til at levere en god og professionel præsentation
   • Blive opmærksom på de signaler du sender til omverdenen
   • Planlægge, strukturere og forbedre din præsentation
   • Bruge præsentationsværktøjer
   • Øge din gennemslagskraft
   • Kommunikere klart og tydeligt

   At kunne præsentere overbevisende og formidle klart er nødvendige kompetencer for en kommunikatør, og det er helt afgørende i mange arbejdssituationer som under præsentationer, foredrag og møder. Heldigvis er det ikke egenskaber, som udelukkende er medfødt, men egenskaber som kan læres, blandt andet ved hjælp af en god præsentationsteknik.

   Værktøjer til bedre præsentationsteknik

   At stå frem og præsentere føles ikke naturligt for alle mennesker og mange oplever meget nervøsitet og rysten i knæene, når de skal stå frem foran andre mennesker.

   Der findes et utal af præsentationsteknikker og tips og tricks til, hvordan du kan udvikle dine præsentations- og formidlingskompetencer. Er du fx meget nervøs ved præsentationer, kan du her få en række tips til, hvordan du kan håndtere din nervøsitet.

   Du kan også få indblik i, hvordan du kan få dine præsentationsevner op på et højere niveau med 4 simple tips:

   Indtag rummet med god præsentationsteknik

   Uanset hvilken karriere du har, eller hvilken branche du befinder dig i, vil du formentlig skulle præsentere på et eller andet tidspunkt. Så selvom du måske ikke er den fødte taler, kan det være fordelagtigt at lære nogle præsentationsteknikker, så du er bedre forberedt, når tiden er inde. For at kunne formidle overbevisende igennem din præsentation, er det altafgørende, at du kan indtage rummet og vinde dine lytteres opmærksomhed. Her er 5 tips til at indtage rummet:

   Det kan være grænseoverskridende og svært at fremstå troværdig og brænde i gennem med dit budskab, når du præsenterer, kommunikere og argumenterer.
    
   Få Lars Klingerts, Underviser ved Teknologisk Institut, gode råd – formidlet via video.