Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i coaching

Med coaching som metode til faglig sparring og samtale bliver du en mere attraktiv kollega og samarbejdspartner. Du opnår effektive samtalekompetencer og bliver bedre til at give relevant sparring og hjælp til andre. Du lærer, hvordan du hjælper andre til at yde mere på arbejdspladsen og skabe et bedre arbejdsklima.

Vores coaching-kurser henvender sig både til ledere, projektledere, HR-folk og almene medarbejdere med ansvar for kollegaernes trivsel.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Coaching.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Find din coach uddannelse

   Coaching handler om at tage styring, og det kan betegnes, som en læringsmetode til at udvikle mennesker både i en personlig- og arbejdsmæssigkontekst.

   Inden for de seneste 10 år har coaching især fundet vej inden for erhvervslivet, hvor ledere bruger metoden, som et redskab til at øge medarbejderes engagement, kompetencer eller ejerskab til opgaver.

   Gennem specifikke ledelsesbaseret spørgeteknikker kan en coach udfordre gamle tankemønstre og åbne op for nye muligheder, evner og potentiale.
   Evnen til at coache hænger ikke nødvendigvis sammen med evnen til at lede andre mennesker. Med meget få og simple metoder, kan de fleste tilegne sig denne evne.

   Er du selv på udkig efter en coach kan det være vigtigt at være bevidst om, at coach ikke er en beskyttet titel, og alle kan derfor i princippet kalde sig ”coach”. Det kan derfor godt betale sig, at lave et grundigt baggrundstjek af de forskellige coaches før du beslutter dig.


   Teknologisk Institut udbyder kurser og uddannelser inden for resultatorienteret coaching. Få indblik i, og mere viden om, hvordan du eller dine ansatte kan forbedre og effektivisere jeres ydeevne på arbejdspladsen med et af vores coachingkurser.

    Certificering og eksamen inden for coaching

    Flere af vores coachingkurser tilbyder certificering og eksamen, som giver dig mulighed for at demonstrere din nye viden inden for coaching i praksis.