Coach uddannelse | Find din her

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Coach uddannelse - Find din her

Coach uddannelse | Find din her

1 min.

Coaching medvirker til at skabe forbedrede og effektive samarbejdsrelationer. Med coaching som metode til faglig sparring og samtale bliver du en mere attraktiv kollega, samarbejdspartner og/eller leder. Læs mere om coaching som redskab, og hvordan du kan bruge det til at stå stærkere fagligt.

Med coaching som metode opnår du effektive samtalekompetencer og bliver bedre til at give relevant sparring og hjælp til andre. Du lærer, hvordan du hjælper andre til at yde mere på arbejdspladsen og skabe et bedre arbejdsklima. Med coachingkurser fra Teknologisk Institut udvikler du dine færdigheder som samtalepartner med henblik på at bidrage til at skabe bedre resultater i din organisation. 

Coaching er blevet en nødvendig færdighed for ledere

Ledere og organisationer er i stigende grad blevet bevidste om, hvor værdifuld coaching kan være, og de tilføjer nu ”evnen til at coache og udvikle andre”, til den stadig voksende liste af færdigheder, der kræves af alle ledere.

I store træk er formålet med coaching at øge effektiviteten, udvide tænkning, identificere styrker og udviklingsbehov og indstille og opnå udfordrende mål.
 


Hvorfor tilegne sig kompetencer inden for coaching?

Der er flere gode grunde til at tilegne dig kompetencer inden for coaching. Kompetenceudvikling er helt generelt både afgørende for, at du kan tilføre din organisation ny viden og bidrage til en bæredygtig udvikling, men også for at styrke din forandringsevne, markedsværdi og beskæftigelsesmuligheder i fremtiden. 

Ved at tage på et kursus inden for coaching på Teknologisk Institut, får du:

  • Kompetence til at coache andre i forhold til trivsel og optimale præstationer
  • Et solidt teoretisk fundament inden for coaching psykologi
  • Større selvindsigt og bedre evne til at håndtere egne udfordringer
  • Øget forståelse for dig selv og andre, og derved nemmere ved at samarbejde
  • Indsigt i at identificere og udvikle egne og andres styrker
  • Sandsynlighed for bedre resultater pga. den forbedrede evne til at få det bedste frem i andre

Deltagerprofil

Vores coachingkurser henvender sig til chefer, ledere, projektledere, stabsmedarbejdere, faglige konsulenter og andre med interesse for coaching, og som ønsker at bruge det som et redskab til at blive en endnu bedre leder, kollega og medarbejder. Deltagelse kræver ikke forhåndskendskab til emnet, men vi forventer, at du er villig til at deltage aktivt.

Vil du vide mere?

Vi udbyder en række spændende kurser med fokus på coaching. Flere af vores coachingkurser tilbyder derudover certificering og eksamen, som giver dig mulighed for at demonstrere din nye viden inden for coaching i praksis.

Læs mere om kurserne, eller ring til os på 70 20 30 00, hvis du har spørgsmål eller ønsker vejledning.