TI-POD - EP #25: Coachende kommunikation

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #25: Coachende kommunikation

Den coachende kommunikation

Coaching har længe været et anerkendt arbejdsredskab i organisationer og elementer fra coachingens værktøjskasse kan også bruges i den daglige hverdagskommunikation ml. kolleger, medarbejdere og ledere.

I denne podcast-episode har vi inviteret Charlotte Juul, der i alle aspekter af sit arbejdsliv og som konsulent arbejder med den coachende kommunikation og herunder det at stille spørgsmål, som et vigtig middel til at skabe bedre samarbejde, til at understøtte forandringer samt ændre adfærd.

Men et spørgsmål er ikke bare et spørgsmål, for er det ledende eller er der assymetri i samtalen – eks. mellem leder og medarbejder, kan det være uhensigtsmæssigt at stille nysgerrige spørgsmål men det kan også skabe større arbejdsglæde og sammenhold. Lyt med og få et par tips til, hvordan spørgsmål og nysgerrighed kan skabe grundlaget for en bedre kommunikation og større forandringsparathed.

God fornøjelse!

Lyt til episode #25 her:

Vil du lære mere om emnet, så tjek nedenstående kurser?

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt