Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Kurser i strategisk kommunikation

Kurserne i strategisk kommunikation er for dig, der ønsker at arbejde med din gennemslagskraft og troværdighed som professionel kommunikatør. Du kan her specialisere dig på uddannelser til strategisk kommunikationsrådgiver og nudgekonsulent, samt sætte fokus på, hvordan din kommunikation understøtter særlige organisatoriske roller. På målrettede forløb får du udvidet din indsigt i, hvordan intern og ekstern kommunikation understøtter organisationens mål og strategier, og lærer at analysere situation, kommunikationskanaler, budskaber, timing og interessenter.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
Alle priser er ekskl. moms
 • Afholdelsesgaranti
 • Ledig plads

DKK6.499 kr
 

Trusted Advisor – styrk din position som betroet rådgiver

Nr. 86246 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 9/9 2020
 • Aarhus
  9. september 202009/9 2020
 • Taastrup
  18. november 202018/11 2020
 • Taastrup
  10. februar 202110/2 2021
 • Taastrup
  5. maj 202105/5 2021
Arbejder du strategisk med salg og rådgivning? Trusted Advisor filosofien arbejder med at skabe tillid og troværdighed, så du kan komme tættere på dine kunder og styrke din position som betroet rådgiver!

Deltagelse DKK 0 

Webinar: Strategisk kommunikationsrådgiver

Nr. 12706 A
1 dags webinar
Ingen planlagte afholdelser
 • Ingen planlagte afholdelser
Deltag på webinaret om uddannelsen Strategisk Kommunikationsrådgiver, og få et indblik i, hvordan du kan styrke din gennemslagskraft som strategisk kommunikationsrådgiver i din organisation.
Mere end 450 personer har allerede deltaget på webinaret!

DKK11.499 kr
 

Rådgiverrollen - bliv en stærkere rådgiver og sparringspartner tværfagligt og for ledelsen

Nr. 72410 A
2 dages kursus
Næste afholdelse 3/9 2020
 • Aarhus
  3. til 4. september 202003/9 - 04/9 2020
 • Taastrup
  26. til 27. november 202026/11 - 27/11 2020
 • Kolding
  10. til 11. februar 202110/2 - 11/2 2021
 • Taastrup
  10. til 11. maj 202110/5 - 11/5 2021
Træd i karakter som en stærk og kompetent rådgiver og sparringspartner - både tværfagligt og over for ledelsen. Få konkrete redskaber og metoder til at styrke din gennemslagskraft og øge din indflydelse, så du i endnu højere grad kan stille din viden til rådighed for organisationen.

DKK15.999 kr
 

Nudgekonsulent – design af adfærdsændringer

Nr. 86199 A
3 dages kursus
Næste afholdelse 24/8 2020
 • Taastrup
  24. aug. til 23. sep. 202024/8 - 23/9 2020
 • Aarhus
  28. sep. til 29. okt. 202028/9 - 29/10 2020
 • København
  16. nov. til 15. dec. 202016/11 - 15/12 2020
 • Taastrup
  28. jan. til 3. mar. 202128/1 - 03/3 2021
Vis flere datoer
Nudging handler om at hjælpe sig selv og andre med at træffe de rigtige valg og nemmere få gjort det rigtige i en travl hverdag. Som adfærdsdesigner lærer du at tage udgangspunkt i en ønsket adfærd og med viden fra så forskellige områder som psykologi, antropologi, biologi og sociologi at kunne skabe bedre resultater med mindre belastning for dig selv og andre. Gør som mere end 100 andre allerede har gjort, og deltag på kurset 'Nudgekonsulent - design af adfærdsændringer'.

Kurser i strategisk kommunikation

Kommunikation er et centralt element i alle organisationer – både set ud fra et internt og eksternt perspektiv. At arbejde strategisk med kommunikation handler i høj grad om, at få den til at stemme overens med organisationens mission, vision og værdier, og om den er i stand til at forbedre organisationen strategiske positionering og konkurrenceevne.

Det vigtigste koncept du bør forstå i arbejdet med strategisk kommunikation er, at kommunikation skal ses fra modtagers perspektiv. Strategisk kommunikation er et styrringsredskab, som har til formål at bygge en bro mellem ord og handling, således at de forretningsmæssige mål realiseres.

En af de grundlæggende regler inden for god strategisk kommunikation er, at den skal være klar, troværdig, konsistens og leveres med passion og med fokus på virksomhedens langsigtede mål. Derudover handler en god kommunikationsstrategi- og plan om, at komme fra A til B og indeholder derfor et kendskab til og prioritering af følgende punkter:

 • Formål og hovedbudskaber
 • Målgruppe
 • Interessenter
 • Kommunikationskanaler
 • Ressourcer
 • Estimeret tidsplan

De praktiske værktøjer hjælper dine medarbejdere med at kommunikere mere effektivt og samtidig se nytteværdien i kommunikationsarbejdet, således de formår at brænde igennem med deres budskaber.

Hos Teknologisk Institut udbyder vi kurser inden for strategisk kommunikation, hvor du får et grundigt indblik i, hvordan du skaber tillid, troværdighed. Samtidig får du en forståelse af hvordan du kommer tættere på dine medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere ved at holde kursen hele vejen igennem.

Intern kommunikation

Hvad er intern kommunikation? Hvad dækker begrebet over? Intern kommunikation er den kommunikation der foregår i organisationen. Det er både den kommunikation der foregår mellem kolleger i frokostpausen, og den kommunikation ledelsen benytter til at informere medarbejderene om budskaber, viden, foranderinger, strategi, visioner osv.

Intern kommuniaktion kan bruges strategisk til fx at nå specifikke mål., og med god intern kommunikation kan I endda øge medarbejdernes engagement, trivsel og resultater. Ifølge eksperter øger intern kommunikation arbejdsglæden og sammenhængskraften i en virksomhed. Dialog er her et vigtigt parameter inden for intern kommunikation. En god intern dialog styrker nemlig medarbejdernes trivsel og arbejdsglæde. Medarbejdere der føler sig hørt, inddraget i forandringer og føler at de bliver taget alvorligt, er nemlig i højere grad gladere og mere tilfredse end de medarbejdere der ikke føler sig hørt og inddraget.

Forandringer og krisekommunikation

Strategisk kommunikation handler også om at vælge den rette formidling under forandringer eller uforudsete hændelser. Ikke alle forandringer fryder og korrekt håndtering af omvæltninger kan derfor have afgørende betydning for din virksomheds mulighed for at komme helskindet igennem en krise. Implementering af forandringer er en stor kommunikationsopgave, da det kan medføre frygt, vrede eller usikkerhed med sig – dette gælder både internt og eksternt. Med kurser i strategisk kommunikation får du de nødvendige redskaber du behøver, hvis din virksomhed en dag havner i en krisesituation.

Nudging som kommunikationsværktøj

Nudging er et forholdsvist nyt kommunikationsværktøj, der er baseret på adfærdspsykologi. Mennesker er vanemennesker og i stedet for at tackle dette med regler og advarsler, kan man med fordel anvende nudging til at designe samfundet på en mere hensigtsmæssig måde, hvor vi ikke føler vi skal gå på kompromis med vores frihed til selv at vælge. Med nudging gives der i stedet et lille kærligt puf i den rigtige retning, således vi træffer de rette valg i hverdagen uden vi føler nogle begrænsninger.

Certificeret strategisk kommunikatør

Med en uddannelse inden for strategisk kommunikation tilbyder vi dig en certificering, således du har bevis på din viden og dine kompetencer som strategisk kommunikatør.

Podcast om strategisk kommunikation

Du kan også lytte til en af vores podcast episoder, der findes under emnet strategisk kommunikation.

I podcast episode #26 'Retorik som værktøj' taler vi med retoriker og kommunikationsekspert Anne Katrine Lund om hvordan man kan bruge værktøjerne fra retorikkens verden til at skabe bedre og klarere kommunikation. Vi er alle kommunikatører - derfor er retorik og professionel kommunikation nødvendige redskaber til at levere dit budskab med effekt. Lyt med for at få tips og viden om, hvordan retorikkens værkstøjkasse fungerer og hvad det kan betyde for din egen kommunikation.

I afsnit #27 'Adfærdsledelse og nudging' taler vi om adfærdsøkonomi. Vi taler med Mettelene Jellinggaard, der til daglig arbejder med nudging og adfærdsledelse, om videnskaben, der beskæftiger sig med hvorfor vi mennesker handler som vi gør - også selv om det kan virke irrationelt. Hun giver blandt andet sit bud på hvad adfærdsøkonomien kan og hvorfor det er sådan en anderledes måde at tænke adfærd på. Bliv bekendt med et emne, der kan vise sig at være et paradigmeskifte inden for motivation og forandring.