TI-POD - EP #26: Retorik som værktøj

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #26: Retorik som værktøj

Den professionelle kommunikation

Retorik og professionel kommunikation er efterhånden nødvendige redskaber, hvis man vil begå sig på en arbejdsplads – vi er alle kommunikatører og skal dit budskab have effekt, kræves det, at det leveres på en bestemt måde.

I denne episode har vi inviteret Anne Katrine Lund som er retoriker og kommunikationsekspert. Hun rådgiver til daglig virksomheder om, hvordan man kan bruge værktøjerne fra retorikkens verden til at skabe bedre og klarere kommunikation.

At være en god retoriker handler om den hele pakke – og ikke blot at kunne stille sig op på ølkassen eller komme med de bedste sproglige argumenter. Og vil du være en god rådgiver eller have gennemslagskraft på mødet er det derfor vigtigt, at huske på, at selvom indholdet er på plads, kræver det, at man får leveret det på den rette måde OG får det strikket sammen til den helt rigtige målgruppe.

Lyt med, og få indblik og tips til, hvordan retorikkens værktøjskasse fungerer.

God fornøjelse!

Lyt til episode #26 her:

Er du blevet interesseret i at lære lidt mere om retorik, har vi et par kurser her:

Læs mere

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt