Kurser

Følelsesmæssig Intelligens (EQ) – styrer du dine følelser eller styrer de dig?

Vil du være bedre til at forstå og positivt håndtere dine egne og andres følelser? Ønsker du at styrke din personlige handlekraft og viljestyrke? Så er dette kursus, hvor du lærer at styrke din følelsesmæssige intelligens (EQ) det helt rette for dig.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 69 besvarelser

Du kan med fordel bruge din følelsesmæssige intelligens, når du ønsker at minimere uoverensstemmelser, styrke samarbejdet, skabe gode resultater og opnå en dybere kontakt med dig selv. Når vi er følelsesmæssigt intelligente, forstår vi vores følelser og kan håndtere dem, uden at de forvrænger virkeligheden. Samtidig styrer følelser vores tanker, og tanker præger vores valg og adfærd. Derfor er det afgørende at kunne forstå og håndtere vores følelser i en hverdag, hvor mange af vores forskellige følelser aktiveres.

Jeg roser Sagar for hendes super gode undervisning, Lene Hovmand, Dept. Assistent. Novo Nordisk
 

Alle kan lære at styrke deres følelsesmæssige intelligens (EQ)

At blive mere følelsesmæssigt intelligent vil give dig større indre frihed til at være den, du er. Du skal ikke længere være bange for, at følelserne løber af med dig, eller at du ikke kan styre dine følelser. Mange tror fejlagtigt, at følelser er lig med at være svag, men når vi bliver mere følelsesmæssigt intelligente, vil vi lettere kunne håndtere pressede situationer og undgå at løbe ind i unødvendige konflikter – såvel arbejdsmæssigt som privat.
 

Udbytte

  • Kendskab til de syv grundfølelser og redskaber til at arbejde med dem hver især
  • Indsigt i overlevelsesstrategier og hvordan du kan frigøre dig fra ’dårlige’ vaner
  • Tre trin til at styrke din følelsesmæssige intelligens
  • Konkrete redskaber til bedre at kunne håndtere følelsesmæssigt svære situationer
  • Større autenticitet og frihed gennem højere EQ

Indhold

  • Indgående forståelse og kendskab til, hvad det indebærer at være følelsesmæssigt intelligent
  • Opnåelse af en bevidsthed, som hjælper dig til at forstå egen og andres situationer
  • Forståelse for de af hjernens overlevelsesstrategier, der styrer vores valg
  • De fem parametre som får os til at reagere uhensigtsmæssigt i svære situationer
  • Viden om, hvorfor frygt styrer mange af vores beslutninger, og hvordan du undgår det?

Underviser

Sagar Constantin 2021

Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, underviser og forfatter. Hun har over 20 års erfaring som underviser og speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse, positiv psykologi og motivation. Sagar er forfatter til syv bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Med fokus på hjernen, positiv psykologi og bevidsthed skaber hun en større forståelse for de mekanismer, der er styrende i os mennesker.

Sagar har desuden erfaring som tidligere producer på TV2/Danmark og studievært på DR1. Hun har en særlig evne til at formidle sit stof i øjenhøjde med stor passion og smittende energi. Hendes store psykologiske viden og “hands on” erfaring gør, at tilhørerne altid får masser af konkrete redskaber og ny viden med hjem til øjeblikkelig anvendelse i hverdagen.
 

Se vores øvrige kuser i mental overskud og trivsel

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på