Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i salg, marketing, økonomi og jura

Bliv opdateret på den nyeste viden inden for dit arbejdsområde med Teknologisk Instituts kurser i salg, marketing, økonomi og jura.

Vores kurser i salg og marketing hjælper dig med alt fra forhandlingsteknik til digital markedsføring, User Experience, Google Analytics, samt adfærdspsykologi og -design.

Få styr på GDPR, aftaler og kontrakter med kurser i jura, eller styrk dine kompetencer og viden inden for bogholderi, regnskab og risikostyring med økonomikurser.

Fælles for alle kurserne er, at du bliver undervist af erfarne fagspecialister og eksperter, der hjælper dig med at hæve dit niveau og blive en endnu større ressource på din arbejdsplads.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Salg, marketing, økonomi og jura.

   Viser 20 af 62
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om HR, jura og økonomi

   Få de bedste værktøjer inden for HR, Jura og økonomi med et af Teknologisk Instituts mange kurser. Vi udbyder en bred vifte af kurser og uddannelser målrettet ledere og ansatte i HR- og økonomiafdelinger.

   Human Resources

   HR handler i høj grad om at rekruttere, understøtte og udvikle medarbejdere, således de skaber værdi for virksomheder. I takt med udviklingen tillægges medarbejdere hele tiden en vigtigere betydning og kravene til virksomheders personaleansvar stiger derfor løbende.

   Som personaleansvarlig byder din hverdag på mange alsidige opgaver og derfor mange bolde i luften. De omfatter rekruttering, ansættelse, afskedigelse og fastholdelse af medarbejdere, samt håndtering af organisationsforandringer. Du befinder dig i krydsfeltet som sparringspartner for både medarbejdere og ledelse. Funktionen kræver derfor at, du er fagligt godt klædt på, så du løbende er i stand til at forankre og implementere ny viden i organisationen.

   Mange er ikke uddannet jurister

   Jura handler om tolkning, anvendelse, tilpasning og virkning af retssystemet love og regler. Som jurist anvender og fortolker du lovene i praksis, hvilket kræver evnen til at tænke fremadrettet og løsningsorienteret. Det er et felt, som hele tiden udvikler sig og det kræver derfor, at du hele tiden følger med i udviklingen af samfundet, samt i hvilke nye love og regler der kommer til.

   Mange medarbejdere der i dag sidder med et juridisk ansvar er ikke nødvendigvis uddannet jurist og de mange ændringer inden for feltet kan derfor være udfordrende. EU persondataforordningen samt beskyttelse af persondata ændres løbende. Det samme gælder de kontraktmæssige forhold og ferieloven i en organisation. Med efteruddannelse inden for dette område kan du sikre, at du besidder den nyeste viden til at håndtere de mange lovændringer.

   Få en økonomisk opdatering

   Som økonomimedarbejder er din jobfunktion afhængig af at samfundet udvikler sig. Med et kursus inden for økonomi eller regnskab hos Teknologisk Institut kan du blive opdateret om aktuelle emner. Dermed får du styrket din grundlæggende viden inden for økonomi og regnskab, således du forbliver en attraktiv økonomimedarbejder.

   Læs også artiklerne:

   Vores kurser udbydes på engelsk

   Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.