Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i kundeservice og support

Som medarbejder i kundeservice og support har du brug for helt særlige kompetencer. Kurserne i denne kategori er til dig, der sidder med den daglige kundekontakt enten personligt, på mail eller i telefonen.

Du er virksomhedens ansigt udadtil og sidder med et stort ansvar for, at eventuelt utilfredse kunder bliver imødekommet og taget alvorligt.

På kurserne øger du din indsigt i forskellige kundetyper, og vi giver dig konkrete redskaber til at håndtere vanskelige kunder og brugere samt til at navigere i konfliktsituationer.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Kundeservice og support.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Hvorfor tage et kursus i kundeservice og support?

   Som virksomhedens service- og supportmedarbejder er din fornemmeste opgave at have overskud og overblik, så du er i stand til at føre en klar, professionel og nærværende dialog med kunderne.

   Kundeservice er baseret på forventninger og følelser, hvorfor handlekraft og hastigheden for at finde en løsning er to vigtige nøgleord. Du skal være rustet til at levere en excellent service og samtidig klare hverdagens opgaver – dette kræver, særlige kompetencer og de rette værktøjer.

   Værdien af god service

   Mange virksomheder underkender ofte værdien af god kundeservice – men det kan være en stor fejl. Teknologiens udvikling har betydet et væld af nye muligheder, og konkurrencen på de fleste markeder er derfor enorm. Kundeservice er en af de faktorer, som kan være afgørende for, at du skiller dig ud blandt dine konkurrenter. Dine kunder skal altid se dig som eksperten inden for din niche. Det skaber troværdighed og efterlader et indtryk af, at dine kunder kan være trygge i dine hænder – en god kundeservice og support kan være vejen hertil.

   Den gode kundeservice handler i høj grad om at aflæse kundernes behov, således de føler sig set, hørt og anerkendt. Det handler om at skabe den gode kundeoplevelse, så det er attraktivt for kunden at vende tilbage som kunde i din organisation. Samtidig skal de løsninger, man skaber i forbindelse med den gode kundeoplevelse, være holdbar og nemme at opretholde. Det vil sige, at løsningerne skal ikke koste for mange penge eller tappe for mange personaleressourcer.

   Kundeservice handler som udgangspunkt ikke om, hvad du gør, men om hvad kunden forventer. En vigtig regel er derfor aldrig at love mere, end du kan holde. På den måde undgår du også at ligge et unødvendigt pres på din organisation. Afstem derfor forventninger med kunden og sørg gerne for at levere mere, end kunden forventer.

   God service og support kommer ikke af sig selv – det afhænger også i høj grad af din personlighed og egen indstilling til, hvordan du håndterer kunderne.

   Hos Teknologisk institut udbyder vi adskillige kurser inden for kundeservice og support. Har du brug for et kompetenceløft inden effektiv kommunikation, klagehåndtering, professionel telefonservice eller sågar en opdatering af dine engelske kundskaber, så har vi et kursus, som passer til dine behov.

   Design jeres eget salgsakademi

   Ønsker I at tilbyde bestemte medarbejdergrupper – f.eks. sælgere, rådgivere, kundeservice et ensartet og værdiskabende udviklingsforløb?
   Med et internt akademi har I mulighed for at sætte medarbejdernes udvikling og firmaets træningsaktiviteter i system.

   Læs mere om vores akademiforløb her: