Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i salg, indkøb og forhandling

På kurserne i denne portefølje opkvalificerer du din salgs- og indkøbsfaglighed og får redskaber til at skabe konkrete resultater på jobbet. Du får udvidet din indsigt i de psykologiske mekanismer bag salgs- og indkøbsprocessen og arbejder med, hvordan du opbygger relationer, bruger dit kropssprog og inddrager både din personlighed og ekspertise til at afbalancere din professionelle rolle.

Er forhandlinger en naturlig del af dit job, får du her teknikker til at lykkes med næste forhandlingssituation.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Salg, indkøb og forhandling.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om salg og forhandling

   God forhandlingsteknik er ikke kun forbeholdt sælgere eller chefer. Derudover er forhandlinger ikke kun en proces med eksterne aktører, men i høj grad også på internt plan, hvor du som medarbejder kan ende i en situation, hvor du skal forhandle.

   Så uanset karriere og position er der altid en god grund til at have styr på forhandlingsteknikken.

   Kursus i salg

   At være god til at forhandle handler først og fremmest om at være en god kommunikator, hvorfor supersælgere ofte har stærke kommunikative evner, som er kommet gennem erfaring og træning. Træning i forhandlingsteknik er tit en del af salgskurser med fokus på salgsorienteret succesfuld forhandling, hvor du lærer at udvikle dine evner som en stærk forhandler. Salgskurser giver dyb indsigt i hele forhandlingsprocessen og udvikler dine sælgeregenskaber, og du modtager utallige teknikker, tips og tricks til at stå stærkt i forhandlingsprocessen.

   Forhandlingsteknik

   Selvom du ikke er sælger, kan det være yderst fordelagtigt for dig at være god til at forhandle. Ikke mindst når det kommer til lønforhandlingen på jobbet. For at opnå en succesfuld lønforhandling kan god forberedelse være altafgørende. Ved en god lønforhandling er der flere faser, som er en del af en god forhandlingsteknik og kan styrke udfaldet af din næste lønforhandling. Ved at følge disse faser kan du få mere ud af din lønforhandling:

   Podcast: Salgsrobusthed og salgsmodenhed

   Du kan også høre vores podcast episode #43 'Salgsrobusthed og salgsmodenhed'. I dette afsnit taler vi med Alexandra Svarre, som til daglig arbejder med salgscoaching og træning. Hendes budskab er, at salg primært handler om en mental indstilling og stolthed. Lyt med få hemmeligheden om, hvilke sælgertype, der er den mest succesfulde.

   Design jeres eget salgsakademi

   Ønsker I at tilbyde bestemte medarbejdergrupper – f.eks. sælgere eller rådgivere et ensartet og værdiskabende udviklingsforløb?
   Med et internt akademi har I mulighed for at sætte medarbejdernes udvikling og firmaets træningsaktiviteter i system.

   Læs mere om vores akademiforløb her:

   Kurser i hele landet

   Vi udbyder også i andre steder i landet ud over på vores faste lokation i Taastrup: