Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Finance and Accounting

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  5.499
ekskl. moms
Nr. 90692 P

Styrk din forståelse for, hvordan virksomheden økonomisk set hænger sammen og lær de grundlæggende begreber og termer i økonomi og regnskab. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Bliv skarp på virksomhedsøkonomi

Økonomi og regnskab er rygraden i enhver virksomhed. Det er vigtigt at forstå, hvordan pengene strømmer igennem en virksomhed for at sikre de bedst mulige resultater. Kurset hjælper dig til at styrke din forståelse og kompetencer indenfor virksomhedsøkonomi. Du lærer, hvordan et årsregnskab hænger sammen, hvad der ligger til grund for en resultatopgørelse, hvordan et budget bliver til og hvordan virksomhed kan blive mere omkostningsbevidst. På kurset kommer du hele vejen rundt, så du bliver fortrolig med termer og begreber inden for området.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der ikke til dagligt arbejder med økonomi og regnskab, men gerne vil blive bedre til at forstå de grundlæggende begreber og termer på området eller til dig, som ønsker at genopfriske din viden inden for økonomi og regnskab.

Udbytte

  • Bliv fortrolig med kernebegreber inden for økonomi og regnskab
  • Forstå pengenes flow gennem virksomheden
  • Bliv klogere på budgettet i en virksomhed
  • Bliv klogere på at lave en årsopgørelse og hvordan den hænger sammen
  • Få værktøjer til at gøre din virksomhed mere omkostningsbevidst

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Finance and Accounting Curriculum: Accounting for Non-Financial Professionals
  • Vi gennemgår de grundlæggende regnskabsmæssige begreber såsom hvad er et godt budget, hvad er likviditet, hvilke afvigelser skal analyseres nærmere, hvad består en resultatopgørelse af etc.
Finance and Accounting Curriculum: Accounting Basics
  • Bliv klog på, hvad aktiver, passiver, egenkapital og regnskabsperiode er. Se, hvordan transaktioner påvirker balancen i et regnskab. Lær, hvad et årsregnskab består af; få gennemgået en resultatopgørelse; og få redskaber til selv at lave en opgørelse.
Finance and Accounting Curriculum: Cost Consciousness in the Workplace
  • Få redskaber til at reducere forskellige omkostninger i virksomheden. Du får også en oversigt over de forskellige faser i en Lean-proces for virksomhedens udgifter samt redskaber til at lave en strategi, der effektivt kan styre udgifterne.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 10 moduler og kan gennemføres på ca. 4,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Bemærkninger

Kurset afholdes i samarbejde med en partner.