Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kommunikation og samarbejde

Kurserne giver dig indsigt i, hvordan du styrker samarbejdet ved at arbejde bevidst med din gennemslagskraft, dit kropssprog og din evne til at kommunikere assertivt. Du bliver bedre til at tage ordet i din magt, til at aflæse kropssprog og spotte usandheder. Du styrker din evne til gennem god kommunikation at samarbejde tværfagligt og undgå misforståelser.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}

   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Kommunikation og samarbejde.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

   Kurser inden for kommunikation og samarbejde

   Mennesker er optaget af at skabe, opbygge og bevare relationer – det gør vi gennem vores kommunikation. Vi bruger hver eneste dag vores evne til at føre dialog og sociale kompetencer, når vi interagerer med andre mennesker.

   Mange af os arbejder til dagligt sammen med andre mennesker og det er altafgørende, at man forstår sine omgivelser og lykkedes med sin kommunikation.
   For at skabe et succesfuld samarbejde er vi nødt til at have respekt for de mennesker vi omgås, også selvom de måske har nogle helt andre værdier og holdninger end os selv.

   Med et kursus inden for kommunikation og samarbejde hos Teknologisk Institut lærer du at kommunikere tydeligt og empatisk, samt at udtrykke dig på en personlig måde og sige fra.

   Som mennesker styres vi af vores følelser og du får derfor indblik i, hvad det er for følelser, som påvirker vores kommunikation i en negativ retning, og hvordan du navigerer uden om disse.

   Få dit budskab i gennem, når du præsenterer

   Det kan være grænseoverskridende og svært at fremstå troværdig og brænde i gennem med dit budskab, når du præsenterer, kommunikere og argumenterer foran andre.
    
   Få Lars Klingerts, Underviser ved Teknologisk Institut, gode råd – formidlet via video.

   Podcast om kommunikation og samarbejde

   Du kan også lytte til en af vores podcast-episoder, der findes under emnet kommunikation og samarbejde.

   I episode #7 'Effektive teams' taler vi med Pia Torreck, Master i Positiv Psykologi og Certifieret Coach, der fortæller om hvad der skal til for at opnå det gode samarbejde på arbejdspladsen. Nøglen er tillidsfulde relationer, for jo bedre vi kender hinanden og har tillid til hinanden i et team – jo bedre performer vi. Konflikter kan være gode, hvis de foregår i en kultur, hvor relationerne ikke er på spil. Så lyt med og få ingredienserne til at kunne etablere effektivt teamsamarbejde.

   I afsnit #13 'Troværdighed' kan du lære mere om at fremstå troværdigt. Vi taler med Mischael Sjøberg, der er ekspert i kropssprogsanalyse og tidligere gidselforhandler. I episoden får du indblik i, hvad du kan gøre – og hvad du IKKE skal gøre, når du skal fremstå troværdig. For de fleste af os har behov for at kunne overbevise andre om, at vi ved hvad vi taler om. Troværdighed er i høj kurs i vores hverdag.

   Endeligt har vi episode #14 'Personlig gennemslagskraft', hvor vi taler med Erik Jull, der er uddannet skolelærer og underviser inden for kerneområderne coaching, kommunikation og formidling. Erik peger på, at man kan arbejde med sin gennemslagskraft fra to vinkler. Din indstilling, altså det, du siger om dig selv – og så din planlægning. Hør mere og få tips og tricks i episoden her: