Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Leveraging Leadership Techniques

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  1.999
ekskl. moms
Nr. 90898 P

Få konkrete teknikker til at forbedre dine lederegenskaber. Moderne ledelse er komplekst, og kræver forskellige kompetencer, hvis du ønsker at være succesfuld. Denne kursuspakke giver dig nogle konkrete teknikker, som forbedrer dit lederskab, og kan implementeres direkte i hverdagen. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Lær at gå forrest

Kursuspakken introducerer dig for teknikker inden for innovationsledelse, businesstrategier og visionsarbejde, og giver desuden konkrete teknikker til bl.a. at lave din egen udviklingsplan, så du kan monitorere og evaluere din udvikling som leder.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke henvender sig både til nuværende eller spirende ledere, der ønsker at forbedre sine lederskabsevner.

Udbytte

  • Skab innovative kulturer i organisationer ved hjælp af dit lederskab
  • Lær at udarbejde en udviklingsplan, så du sikrer, at du styrker dine kompetencer
  • Få styr på at sætte mål for organisationen og dig selv ved hjælp af konkrete teknikker
  • Lær, hvordan du leder dit team igennem forandringer

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Key Elements of Business Execution
  • Lær om de vigtigste elementer ved business execution. Du lærer bl.a. om de tre elementer, der skal til for at udføre en businessstrategi: planlægning, mennesker og øvelse.
Building Innovation Cultures and Leaders
  • Bliv introduceret til innovationskulturer og innovationsledelse. Du lærer bl.a. om vigtigheden af at eksperimentere, håndtere forandringer og udføre projekter.
Leading Your Team through Change
  • Udforsk, hvordan du håndterer forskellige udfordringer, som kan opstå i forbindelse med forandringer i organisationen. Du lærer også, hvordan du kan komme igennem disse forandringer ved hjælp af samarbejde.
Building a Leadership Development Plan
  • Lær at vurdere dine egne lederegenskaber, og hvordan du udvikler disse. På kurset får du konkrete værktøjer til at lave din egen udviklingsplan, og hvordan du evaluerer denne.
Aligning Unit Goals and Imperatives
  • Få styr på vigtigheden af at sætte strategiske, taktiske og operationelle mål, der hjælper med at nå en organisations vision. Du lærer også at sætte KPI’s, der hjælper med at fokusere på at opnå disse mål.
 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 5 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af ?flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Bemærkninger

Kurset afholdes i samarbejde med en partner.