Kurser

Billede der illustrerer kurset

Lederuddannelser

Deltag på en lederuddannelse hos Teknologisk Institut, hvor du lærer at udvikle dit eget lederskab, så det fører til succes for dine medarbejdere og din organisation.

På uddannelsesforløbene får du ny viden og konkrete værktøjer fra førende eksperter og erfarne undervisere, så du bliver klædt på til at håndtere de udfordringer, rollen som leder kan byde på.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Lederuddannelser.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Lederuddannelse | Stort udvalg af lederkurser og lederuddannelser ét sted

   Ledelse handler i dag om at inspirere og få dine medarbejderes - og dit eget - potentiale i brug. God ledelse er vigtig for dig selv, din virksomhed og dine medarbejdere.


   Ledere behøver også efteruddannelse

   En undersøgelse viser, at mere end hver anden har sagt et job op på grund af det, de oplever som dårlig ledelse*. Men hvad er dårlig ledelse egentligt? Hvad kendetegner den dårlige leder? Svaret er desværre ikke sådan ligetil. Der er nemlig rigtig mange adfærdsmønstre, der kan betegnes som dårlig ledelse. Det gode lederskab kræver derfor en løbende indsats for at holde en solid grundform. Hvad gør du for at holde dig fit som leder?

   Som leder er det aldrig for sent at tilegne sig ny viden og redskaber til at styrke din personlige og din ledelsesmæssige udvikling. En god leder smitter af på sine medarbejders motivation, og det vil i sidste ende også smitte af på din virksomheds produktivitet og bundlinje.

   Hvilken leder vil du være?

   Mange kloge ord er sagt og skrevet om ledelse. Men når det kommer til stykket, så er det din personlige forvaltning af lederskabet i hverdagen, der tæller overfor både medarbejdere og ledelseskollegaer. Som leder sætter du standarden for tonen i kommunikationen, håndtering af konflikter, overholdelse af mødetider og deadlines mv. Selv om du og dine medarbejdere har et godt og tillidsfuldt samspil, er det meget vigtigt, at du hele tiden er bevidst om hvilke signaler, du sender.

   Som leder handler det om at skabe resultater ud fra sin ledelsesstil. Og for at gøre dette, handler det om at indfri ens fulde lederpotentiale. Udvikling af egne lederkompetencer kan altså være en god investering i det lange løb.


   Hvorfor tage en lederuddannelse?

   Der er flere gode grunde til at uddanne dig inden for ledelse. Efteruddannelse er helt generelt både afgørende for, at du kan tilføre din organisation ny viden og bidrage til en bæredygtig udvikling, men også for at styrke din forandringsevne, markedsværdi og beskæftigelsesmuligheder i fremtiden.
   Er du ny i ledelsesrollen, tænker du sikkert ofte over, hvordan du bedst byder ind som leder. Med nogle års ledelseserfaring er det mindst lige så vigtigt at holde dig skarp som leder og ikke slå over på den ledelsesmæssige autopilot. Husk din passion for ledelse og udlev den - på din egen måde, så medarbejderne mærker dit lederskab.


   Hvilken lederuddannelse skal jeg vælge?

   På vores kurser eller lederuddannelser er der fokus på at opbygge både dine personlige og faglige kompetencer. Du vil efter endt forløb have en bedre indsigt i dig selv som leder, du vil være i stand til at skabe motivation blandt dine ansatte, lære at tackle konflikter og svære samtaler og sidst men ikke mindst får du et indblik i hvordan man leder sig succesfuldt igennem forandringer.


   Design jeres eget lederakademi

   Ønsker I at tilbyde bestemte medarbejdergrupper – f.eks. ledere et ensartet og værdiskabende udviklingsforløb?
   Med et internt akademi har I mulighed for at sætte medarbejdernes udvikling og firmaets træningsaktiviteter i system.

   Læs mere om vores akademiforløb her:


   Læs også artiklerne:

   *Læs mere på teknologisk.dk/39510