Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i ledelse, innovation og teknologi

Den hastige teknologiske udvikling forandrer grundlæggende vores forretning og stiller nye krav til vores måde at arbejde og lede på. På Teknologisk Instituts kurser kan du styrke din evne til at navigere i spændingsfeltet mellem teknologi, organisation og mennesker.

Bliv rustet til at bringe din organisation og dine medarbejdere ind i fremtiden og få alle generationer med - lige fra de digitalt indfødte til de mest erfarne medarbejdere.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Ledelse, innovation og teknologi.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Kurser inden for innovation

   Langt de fleste organisationer oplever løbende at skulle forny sig, med henblik på at skabe vækst, værdi og udvikling. Denne kontinuerlige proces handler i høj grad om at være i stand til at lokalisere og dyrke nye idéer.

   Kreativitet kan være drivkraft bag innovative løsninger og idéudvikling. Det er derfor vigtigt at etablere nogle faste rammer for, hvordan man drager nytte af kreativiten i innovationsprocessen i en organisation - både på et strategisk, taktisk og operationelt niveau.

   Uden system eller struktur inden for innovation- og idéudvikling, kan det være en kaotisk, forvirrende og uhåndterbar proces, som hurtigt bliver droppet. Med få simple og konkrete metoder kan du lede og styre idéudvikling og innovation i din organisation.

   På Teknologisk Institut kan du deltage på et webinar om uddannelsen 'Innovationsledelse', hvor du får en times indblik i, hvordan du kan styrke arbejdet med innovation i DIN organisation.

   Kurser inden for ledelse og teknologi

   Nutidens ledere forventes at navigere i spændingsfeltet mellem teknologi, mennesker og organisation. Det rejser en række spørgsmål og dilemmaer:

   • Hvordan kan vi bruge digital transformation i organisationen?
   • Hvilke nye krav stiller den teknologiske udvikling til vores ledere og organisationer?
   • Hvad går innovation i grunden ud på?
   • Er vi egentligt så innovative, som vi går rundt og siger?

   Få svar på alle disse spørgsmål, samt få ny viden og perspektiver på, hvad digitale megatrends betyder for fremtidens organisationer, processer og ledere, på kurser inden for ledelse og teknologi hos Teknologisk Institut.