Kurser

1 time webinar 
Online seminar med live oplæg

Innovationsledelse (Webinar)

22. maj 2024 Webinar
11. september 2024 Webinar
8. november 2024 Webinar
26. marts 2025 Webinar
Uden omkostninger
Nr. 12707 A
Tilmeld dig
1.139 har allerede deltaget

Deltag på webinaret om uddannelsen i innovationsledelse, og få et indblik i, hvordan du kan styrke dine kompetencer i arbejdet med innovation i din organisation. Webinaret varer en time i tidsrummet kl. 10.00-11.00.

Webinar om uddannelsen i innovationsledelse

Virksomheder og offentlige institutioner har ambitioner om at være mere innovative og skabe nyt – nye produkter, nye services osv. Dog oplever mange den indledende fase i innovative arbejdsopgaver som kaotisk, forvirrende og uhåndtérbar, hvilket desværre resulterer i, at innovationsopgaver bliver droppet.

Teknologisk Institut har på den baggrund udviklet en uddannelse i innovationsledelse, hvor du får den værktøjskasse, du skal bruge for, at du kan lede og styre en målbar fremdrift i dine innovationsopgaver og innovationsprojekter. Som i sidste ende skal kunne ses på bundlinjen.

Er du nysgerrig på, om det er en uddannelse for dig, så tilmeld dig webinaret, og få svar på dine spørgsmål. Du kan også læse mere om uddannelsen her.

Deltagerprofil

Uddannelsen i innovationsledelse er for dig, der arbejder med innovationsopgaver eller innovationsprojekter i offentligt eller privat regi. Du har allerede erfaring med at lede og styre projekter, og du ønsker viden og redskaber til arbejdet med innovation og innovative processer.

Udbytte

  • Hør, hvordan uddannelsen i innovationsledelse kan hjælpe dig i arbejdet med innovationsopgaver
  • Få indblik i de konkrete værktøjer og redskaber, du vil tilegne dig på uddannelsen
  • Mød underviserne, og få svar på dine spørgsmål

Anmeldelser af Innovationsledelse (Webinar)

3,9
 
Meget godt Baseret på 7 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt

Sådan deltager du

Du tilmelder dig her på siden. Få dage før webinaret, sender vi dig en mailindkaldelse med link til webinaret og information om, hvordan du får adgang til webinaret.

Du deltager via computer, smartphone eller tablet med adgang til internettet. Undervejs kan du chatte med de øvrige deltagere og stille spørgsmål til underviseren/værten. Det eneste du behøver, er en computer, smartphone eller tablet med internetadgang og lyd samt en stille og rolig plads.

Se en optaget version af webinaret

Hvis du ikke har mulighed for at deltage på webinaret, når det bliver afholdt, kan du se en optagelse af et tidligere webinar. Udfyld formularen og få adgang i dag.

Innovationsledelse - lær at lede og styre innovationsprocesser

Webinaret er en forsmag på uddannelsen Innovationsledelse. Ønsker du det det fulde kursus, så læs mere, og tilmeld dig uddannelsen Innovationsledelse - lær at styre og lede innovationsprocesser.

Tilmeld dig den fulde uddannelse

Webinaret er en forsmag på uddannelsen Innovationsledelse. Uddannelsen giver, som den eneste i Danmark, mulighed for at blive certificeret på de kompetencer, der styrker din rolle som innovationsleder.

Læs mere om uddannelsen i innovationsledelse

23077
23220
Underviser

Erik W. Hallgren

4.43/5 (53 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Erik er innovationskonsulent, facilitator og ekspert i at træne og udvikle virksomheder i forhold til produkt-service innovation og radikal innovation. Erik har en praksisnær tilgang til arbejdet med innovation, forretningsmodeller og strategisk planlægning.

Underviser

Ole Kjeldal

4.37/5 (127 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Ole er specialist i Design Thinking, Innovation Management, Business Model Innovation og Teknologisk transformation. Ole har en PhD i Design Thinking og Disruptive Innovation fra DTU og Stanford University.

Vælg dato

Webinar
22. maj 2024
Webinar
11. september 2024
Webinar
8. november 2024
Webinar
26. marts 2025
Webinar
18. juni 2025