Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Improving Your Leadership Skills

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  2.999
ekskl. moms
Nr. 90899 P

Der er mange forskellige måder at lede på. Denne kursuspakke giver dig et overblik over forskellige ledelsesmetoder, og hvilke konkrete teknikker der findes inden for disse. På den måde kan du selv forbedre dine lederskabsevner. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Stå stærkere som leder

Med denne kursuspakke får du en større forståelse for dine egne lederskabsevner. Du lærer bl.a. om følelsesmæssig intelligens, motivation og positivt lederskab, så du kan udvikle dine kompetencer og ledelsesmæssige egenskaber.

Deltagerprofil

Denne kursuspakke er både til nuværende og kommende ledere, der ønsker at forbedre sine ledelsesmæssige egenskaber.

Udbytte

  • Bliv bedre til at motivere dine medarbejder via konkrete teknikker og metoder
  • Lær at påvirke dine medarbejdere til at følge din retning, gennem positivt lederskab
  • Lær, hvordan du bedst deler din vision, så den for alvor skinner igennem via visionært lederskab
  • Bliv i stand til at kunne håndtere og arbejde med følelsesmæssig intelligens

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Leading by Motivating
  • Få en forståelse for, hvorfor motivationsstrategier er vigtige, og du får praktiske teknikker til, at engagere og motivere i forskellige teams.
Sharing a Vision
  • Få en generel introduktion til visionært lederskab. Du får teknikker og metoder, som du kan bruge i dit lederskab til at dele en vision på en effektiv og konkret måde.
Influencing through Positive Leadership
  • Få effektive metoder og strategier til at kunne påvirke et team til at acceptere dine idéer. Kurset fokuserer på positivt lederskab, og hvordan man undgår negativitet, når man skal påvirke andre.
Developing Emotional Intelligence
  • Få praktiske og positive teknikker til at forbedre den følelsesmæssige intelligens gennem effektivt lederskab, og en forståelse for, hvorfor den følelsesmæssige intelligens netop er vigtig.
 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 4 kurser.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Bemærkninger

Kurset afholdes i samarbejde med en partner.