Kurser

Populært2 dages kursus

Leder, men ikke chef

3. - 4. februar 2022 TaastrupGarantifor afholdelseKun 1 plads tilbage - sidste chance!
19. - 20. april 2022 Aarhus
11. - 12. maj 2022 Taastrup
15. - 16. juni 2022 Kolding
DKK  11.499
ekskl. moms
Nr. 72386 A
4,5
Fremragende
97 anmeldelser

Få ny viden og redskaber til at håndtere de udfordringer, som rollen som uformel leder byder på. Dette kursus giver dig indblik i, hvordan du skaber balance mellem at være leder, medarbejder og kollega. Du får også styrket dit netværk til andre ledere i samme position.

Find vej i grænselandet mellem chef og medarbejder

At være leder uden formelt at være chef byder på mange muligheder og udfordringer. Som uformel leder kan det være svært at finde balancen mellem krav og forventninger til din rolle som leder. Du skal skabe de rette rammer for dine medarbejdere, så I sammen kan skabe resultater og sikre et godt arbejdsklima – det fokuserer dette kursus på.
 

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der fungerer i rollen som leder. Du er specialist, seniorkonsulent, projektleder eller har på anden måde en lederrolle uden formelt at være chef. Måske har der været brug for, at du som erfaren medarbejder påtager dig ledelsesopgaver. Måske er du arbejdsleder, gruppeleder, teamleder eller på anden måde ansvarlig for en funktion, projektgruppe, enhed eller team i din organisation.
 

Udbytte

 • Inspiration og værktøjer til rollen som uformel leder
 • Indblik i, hvordan du leder autentisk
 • Værktøjer til at udforme dine budskaber, så du bliver hørt
 • Viden om, hvordan du skaber tillid og troværdighed som ”ikke-chef”
 • Redskaber til at skabe rammer for velfungerende teams
 • Læring om, hvordan du motiverer dig selv og dine medarbejdere
 • Redskaber til at håndtere de psykologiske udfordringer din position kan medføre

Indhold

 • 4D profilen - kend din og dit teams persontype og styrk samarbejdet
 • Psykologisk Kapital som resultatskaber
 • Sæt fokus på egne og andres styrker gennem personanalyse
 • Forandringsreaktioner og de grundlæggende behov
 • Kommunikationsværktøjer
 • Teamudvikling og samarbejdsdynamikker
 • Dilemmadiskussioner.

 

Anmeldelser af Leder, men ikke chef

4,5
 
Fremragende Baseret på 97 anmeldelser
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Et overraskende godt kursus som gav mig en hel masse input - også meget, som jeg ikke vidste, at jeg manglede.
 - Hans-Henrik Røhling MT Højgaard
Underviseren var meget inspirerende og en utrolig god formidler. God til at bruge egne erfaringer/eksempler, samt inddrage de udfordringer vi fortalte om og tilpasse/fokusere undervisningen løbende til vores behov. Et af de kurser man virkelig føler man får noget med hjem fra.
 - Lone Kristiansen KMD A/S - Aalborg
Jeg har kun roser til dette kursus. Jeg fik så mange ting med hjem i rygsækken, som jeg glæder mig til at bruge. Fantastisk kursus, fantastisk underviser og gode omgivelser.
 - Jan Petræus Rigspolitiet
Det var et godt kursus, med mange gode eksempler og emner, der gav stof til eftertanke og noget at arbejde videre med. Instruktøren havde stort overskud og tydeligvis en utrolig viden om kursets kerne.
 - Julian Gram Johansen Maersk Supply Service A/S
To meget lærerige dage med en virkelig god underviser og krydret med god humor.
 - Guniilla Nielsen Novo Nordisk A/S

Form

Kurset tager udgangspunkt i deltagernes egen hverdag og erfaringer. Der veksles mellem teori, gruppeøvelser og personlig feedback. Der bliver taget udgangspunkt i egne udfordringer for at sikre det optimale udbytte i forhold til din organisatoriske virkelighed. Kurset forudsætter aktiv deltagelse. Du vil blive bedt om at udfylde en VIA strength test inden kursusstart.
 
Ca. 2 uger før kursus start får du tilsendt og adgang til video optagelser med en gennemgang af de fire persontypeprofiler. Det er vigtigt at du ser videoerne inden kurset, da vi bygger videre på det på selve kurset. Du vil også modtage et link til en persontypetest, som du er velkommen til at tage inden kurset.
 
Se også vores øvrige kurser som Ny i lederrollen.
23102
23239
24957
Underviser

Henrik Leslye

Henrik er erhvervspsykolog, cand. psych., foredragsholder og strategisk rådgiver med stor undervisningserfaring. Hans specialer er inden for positiv organisationspsykologi, ledelsesudvikling, teamsamarbejde og kommunikation. Han er en engageret og humoristisk formidler med en direkte facon. Du får den nyeste viden inden for feltet, masser af inspiration og konkrete værktøjer. Blot fordi der er videnskabelig forskning bag, behøver det ikke være en videnskab at bruge. Han underviser på Sjælland.

Underviser

Sagar Constantin

Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Hun har over 18 års erfaring som underviser inden for ledelsesudvikling, personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer som organisatoriske forandringer. Sagar evner at formidle selv komplekst stof i øjenhøjde, med stor passion og smittende energi. Sagar underviser i Jylland.

Underviser

Charlotte Sommer

Charlotte underviser vores hold på Sjælland. Charlotte er Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet, Afsætningsøkonom fra CBS, Certificeret Coach, NLP Master og personlig coach. Charlottes specialer ligger inden for positiv psykologi, ledelses- team og organisationsudvikling samt forandringsledelse og kommunikation. Charlotte har selv mange års erfaring som leder og konsulent og er desuden en skarp formidler.

Vælg dato

Taastrup
3. - 4. februar 2022 Garanti for afholdelseKun 1 plads tilbage - sidste chance!
Aarhus
19. - 20. april 2022
Taastrup
11. - 12. maj 2022
Kolding
15. - 16. juni 2022
Aarhus
29. - 30. august 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk