Kurser

Billede der illustrerer kurset

Ny i lederrollen

Kom godt i gang med din lederkarriere. Lær, hvad dine medarbejdere og lederkolleger forventer af dig i din nye rolle og få redskaber til at håndtere overgangen fra medarbejder til leder.

Kurserne er for dig, der er ny i lederjobbet og ved at finde dig til rette i rollen – hvad enten du har personaleansvar eller ej.

Læs mere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Er du ny i lederrollen?

Er du ny i lederrollen og mangler du værktøjer og metoder til at håndtere overgangen mellem ikke at have personaleansvar til at have personalansvar? Teknologisk Institut udbyder en bred vifte at kurser for dig der er ny i lederobbet.

Fra medarbejdergruppen til ledergruppen

Som leder forlader du en medarbejdergruppe og bliver en del af en ny gruppe - nemlig ledergruppen. Som en del af ledergruppen er du til hverdag fanget i krydsfeltet mellem den øverste ledelse og dine medarbejdere, og det kan give udfordringer, som kræver nye færdigheder og træning.

Kurser til dig som er ny leder

Hos Teknologisk Institut får du en række værktøjer til at tackle disse udfordringer og du lærer hvordan du bedst muligt laver transformationen fra kollega til leder. Få tryghed i din nye rolle og skab trivsel og gode resultater med dit lederskab.

Podcast om overgangen fra faglig ekspert til ny leder

Du kan også høre vores podcast episode #5 'På vej som leder', hvor vi taler med erhverspsykologen Marianne Løwe. Marianne er specialiseret inden for HR, ledelse, organisation og læring, og kommer her med bud på hvordan du kan tage de første skridt mod en karriere som leder. Det kræver nemlig særlig motiviation og øvelse at gå fra at være faglig ekspert til novice på ledelse. Lyt med og lær mere her: