Kurser

Fremragende2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Fra kollega til leder

19. - 20. juni 2024 Taastrup Garantifor afholdelse
21. - 22. august 2024 Kolding
5. - 6. september 2024 Taastrup
19. - 20. september 2024 København Garantifor afholdelse
DKK  11.999
ekskl. moms
Nr. 86204 A
Tilmeld dig
473 har allerede deltaget
4,6
Fremragende
167 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Står du overfor overgangen mellem at være nogens kollega til at blive deres leder? Deltag på kurset 'Fra kollega til leder', hvor du får værktøjer til at håndtere overgangen fra kollega til leder og bliver klædt på til at blive nøjagtig den leder, som du gerne vil være. Du er allerede i besiddelse af nogle menneskelige egenskaber, der vil hjælpe dig til at skabe resultater sammen med andre mennesker. Nu handler det om at finde dig selv i din nye rolle og få skabt dit eget fundament.

Fra medarbejdergruppe til ledergruppe

Du forlader en medarbejdergruppe og bliver en del af en ny gruppe - nemlig ledergruppen. Du er til hverdag fanget i krydsfeltet mellem den øverste ledelse og dine medarbejdere, og det giver udfordringer, som kræver nye færdigheder og træning. På dette kursus får du en række værktøjer til at tackle disse udfordringer, og viden om hvordan du bedst muligt laver transformationen fra kollega til leder. Få tryghed i din nye rolle, og skab trivsel og gode resultater med dit lederskab.

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der netop befinder sig i overgangen fra kollega eller specialist til leder, og som har brug for nogle supplerende ledelsesværktøjer i udviklingen af dit lederskab.

Udbytte

 • Indblik i, hvordan du håndterer overgangen fra kollega til leder
 • Redskaber til at slippe din gamle rolle – og tage lederrollen til dig
 • Hjælp til at finde vej i de udfordringer, som dit rolleskifte kan give
 • Få styr på din relation til dine ”gamle” kolleger
 • Bliv klædt på til følgeskab og gennemslagskraft
 • Lær at kende din vej til troværdighed og tillid

Det får du på kurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 16 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Indhold

 • Faldgruber, udfordringer, dilemmaer og fordele – i skiftet fra kollega til leder
 • Din nye identitet – din vej til ledelse
 • Ledergruppen – dine nye kollegaer
 • Excellent ledelse – dine succeskriterier og mission
 • Du er dit vigtigste redskab – selvindsigt er din nye rejse

 

Anmeldelser af Fra kollega til leder

4,6
 
Fremragende Baseret på 167 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Rigtig fint kursus, der belyste de udfordringer man står overfor, når man bevæger sig fra kollega til leder. Krydret med gode praktiske værktøjer og masser af god dialog og erfaringsudveksling.
 - Daniel Llobel Vestas Wind Systems A/S
Kurset har virkelig haft høj kvalitet og været enormt inspirerende. Jeg er blevet klogere på mig selv og klogere på nogle områder, som jeg skal have afklaret.
 - Tanja Kragbæk Vilhelmsen Aarhus Universitet
Det var et super godt kursus. God underviser, godt indhold og god fordeling af teori og opgaver / gruppearbejde. Har fået en masse værktøjer og tanker med hjem.
 - Marie Møller Columbus A/S
Jeg roser især underviseren for at gøre kurset yderst spændende. Livlig og glædesfyldt person, som smitter med sin positive indstilling. Indholdet er i sig selv sindssyg spændende, men toppes absolut af en god underviser. Jeg fik rigtig meget brugbar viden med hjem.
 - Maja Morell Helle Nygaard Almen Praktiserende Læge ApS
Samlet set opfylder kurset ens forventninger, idet man får en masse ønsket værktøjer og skabeloner som kan være behjælpelig i ens hverdag som leder. Tilligemed stor ros til Sagar, som virkeligt gør indholdet spændende, samt at hun er god til at inddrage sine kursister til deltagelse og spørgsmål.
 - Hjalte Schou Jacobsen General Logistics Systems Denmark A/S

Form

Kurset veksler mellem teori, værktøjer, coaching, dialog, og træning. Der arbejdes meget med dilemmaer og cases. Der lægges vægt på en god kobling mellem teori og praksis, så dine nye værktøjer indarbejdes effektivt dels på selve kurset, og dels hvor de skal anvendes – nemlig på din egen arbejdsplads.

Det er muligt at få personlige coaching-sessioner med underviseren, såfremt det har interesse kontakt den kursusansvarlige vedr. tilkøb af coaching-timer.

23759
23242
Underviser

Charlotte Sommer

4.71/5 (273 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Charlotte underviser vores hold på Sjælland. Charlotte er Master i Positiv Psykologi fra Aarhus Universitet, Afsætningsøkonom fra CBS, Certificeret Coach, NLP Master og personlig coach. Charlottes specialer ligger inden for positiv psykologi, ledelses- team og organisationsudvikling samt forandringsledelse og kommunikation. Charlotte har selv mange års erfaring som leder og konsulent og er desuden en skarp formidler.

Underviser

Sagar Constantin

4.8/5 (1308 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Sagar er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach og underviser på holdene i Jylland. Sagar har over 18 års erfaring som underviser, og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste “Klog på forandring” stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer. Hendes fokus er på, hvordan vi kan blive endnu bedre til det vi gør, uanset om vi er leder eller medarbejder.

Vælg dato

Taastrup
19. - 20. juni 2024
 Garantifor afholdelse
Kolding
21. - 22. august 2024
Taastrup
5. - 6. september 2024
København
19. - 20. september 2024
 Garantifor afholdelse
Aarhus
24. - 25. oktober 2024