Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Det filosofiske lederskab

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  2.999
ekskl. moms
Nr. 91241 P

Bliv klædt på til at blive nøjagtig den leder, du gerne vil være. På kurset lærer du kunsten at reflektere filosofisk, og får værktøjer til at skærpe dit ledelsesgrundlag, så mennesket og lederen i dig bliver udviklet.

Online kursus

Opdater dit ledelsesgrundlag

Find dit ståsted som leder, med værktøjer fra filosofien. I 12 videomoduler reflekterer filosof og ledelsesteoretiker Ole Fogh Kirkeby over nogle af de situationer og tematikker du kan stå over for som moderne leder. Efter hvert modul er der refleksionsopgaver til dig, så du også knytter din egen ledelsespraksis op mod teorien.
 
Der medfølger en personlig arbejdsbog som guider fra filosofisk erkendelse over til ledelsesmæssig handlekraft.
 
 

Udbytte

  • Find frem til din personlige ledelsesfilosofi
  • Styrk evnen til at reflektere filosofisk i forskellige situationer der kræver dit besyv som leder
  • Opnå en evne til at lade refleksioner udmønte sig i konkret ledelsesadfærd
  • Opdateret dit grundlag som leder

Indhold

Del 1 - Lederen fuld af styrke
  • Den magtfulde leder forstår at udnytte magtens gavmildt forvandlende sider, dens levekraft, tankekraft og dens evne til at forløse.
Del 2 - Lederen fuld af skaberkraft
  • Skaberkraftens hemmelighed er formen. En form, der foreligger som koncept, design, struktur, forløb og plan.
Del 3 - Lederen fuld af omtanke
  • Omtanke er refleksion, refleksion betyder "spejling", men hvis er spejlet? Spejlet er lederens egen samvittighed.
Del 4 - Lederen fuld af vovemod
  • Der er mange slags ledere, og der er mange slags helte, men det er uomgængeligt, at lederen skal indtage en helteposition.

 

Tidsforbrug

Online kurset består af 12 videolektioner på mellem 3 og 7 minutter. Til hver session hører begrebsforklaringer samt guidende spørgsmål, der fører lederen fra dyb refleksion over eget ståsted til udmøntning i praktisk lederadfærd. I den medfølgende arbejdsbog er der notesfelter, opsamling og tjekliste til udarbejdelse af lederens nye, skærpede ledelsesgrundlag. Arbejdsbogen downloades til eget brug i forbindelse med kurset og kan anvendes efter kurset.

Form

Denne kollektion af kurser består af flere moduler, som du har adgang til i 365 dage. Hvert kursus er opdelt i flere moduler, som du kan tage i præcis den rækkefølge du har lyst til. Ved alle kurser har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, både før, under og efter kurset. Du styrer selv hvornår du vil tage modulerne – de kan sættes på pause undervejs. Vi anbefaler dog, at du sætter tid af til at gennemføre kurset, et sted hvor du kan sidde uforstyrret. Book fx tid i din kalender, og benyt muligheden for gentagelse og forståelsestests. Det eneste kurset kræver er internetadgang og en computer eller tablet. Du har altid mulighed for at fortsætte kurset der hvor du kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

26220
Underviser

Ole Fogh Kirkeby

Ole Fogh Kirkeby er professor emeritus ved CBS, er filosof og ledelsesteoretiker, og har udgivet mere end 30 bøger. Ole har arbejdet med den klassiske, græske samtaleform i lederuddannelse og udvidet og udviklet den med en sprogvidenskabelig, humanistisk og dialektisk dimension. Ole mener, at filosofien har et stort uudnyttet potentiale som kan tilføre ledelseshåndværket en ekstra dimension.