TI-POD - EP #50: Forandringsledelse

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Billede af høretelefoner, varm kaffe og en mobil - Teknologisk Instituts podcast-billede

TI-POD - EP #50: Forandringsledelse

Hvad er forandringsledelse?

Forandringsledelse er i de store træk, en metode inden for ledelse, som kan anvendes til at omstille f.eks. medarbejdere, ledere, interne- og eksterne samarbejdspartnere. Det drejer sig ofte om omstilling af nye processer, tilgange og/eller arbejdsmetoder. Forandringsledelse kaldes også for change management.

Forandringsledelsen kommer til gode når der skal bygges bro mellem leverancer, i f.eks. projekter, til man kan få udbyttet af de forandringer organisationen eller virksomheden ønsker.

Vi har inviteret Thomas Essendop, som til daglig er seniorrådgiver og underviser i forandringsledelse, og har mere end 25 års erfaring inden for området.

Lyt med i episode #50, hvor Thomas gør os klogere på forandringsledelse. Han fortæller bl.a. om, hvordan virksomheder eller organisationer kan bruge forandringsledelse som et hjælpemiddel til at skabe forandring eller succes.

Lyt til episode #50 her:

Kurser i forandringsledelse og change management: 

Artikler om forandringsledelse og change management: 

Teaservideo:

Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt