Kurser

2 dages kursus

Design Thinking - workshop

7. - 8. marts 2022 Taastrup
16. - 17. maj 2022 Aarhus
5. - 6. september 2022 Taastrup
5. - 6. december 2022 Taastrup
DKK  11.499
ekskl. moms
Nr. 86195 A
4,1
Fremragende
35 anmeldelser

Design Thinking er en konkret metode, som din virksomhed kan anvende til at skabe forretning. På baggrund af en dybdegående forståelse for dine kunders behov og med en kreativ og systematisk proces hvor du arbejder med hurtig afprøvning og validering af idéer.

På workshoppen afprøves udvalgte metoder til både problemforståelse og dét at arbejde med idéer og du får inspiration til, hvordan du selv kan arbejde med det på din egen arbejdsplads. Workshoppen er designet ud fra Teknologisk Instituts praktiske erfaringer med implementering af Design Thinking i både offentlige og private organisationer.

Design Thinking - værktøjskassen

Design Thinking giver dig rammerne for at tænke kreativt, eksperimenterende, iterativt og systematisk når der arbejdes med produkt- og serviceudvikling. Til denne workshop får du Design Thinking værktøjskassen med hjem.

Deltagerprofil

Kurset er bygget op som en workshop og er for dig, der til dagligt arbejder med produkt-, service- og forretningsudvikling. Du kan eksempelvis være virksomhedsleder eller nøgleperson for innovationssatsninger i en virksomhed. Du søger en systematisk måde til at tænke kreativt og kritisk med fokus på at skabe værdi for din virksomhed. Måske kender du allerede til metoden eller også er du nysgerrig på at arbejde systematisk med kreativitet og innovation. Det er ingen forudsætning for deltagelse på workshoppen, at kende til metoden.

Udbytte

  • Få afprøvet de forskellige mindset og Design Thinking som proces - inklusive praksis og visualisering af idéer igennem rapid prototyping
  • Bliv inspireret til at anvende Design Thinking gennem best practice cases
  • Få sparring på, hvordan du kan bruge Design Thinking i din egen organisation

Indhold

  • Introduktion til principperne for Design Thinking
  • Hands-on øvelser som gennemgår Design Thinking mindsettet
  • Præsentation og afprøvning af Design Thinking metoder og værktøjer
  • Refleksionssession inkl. Evaluering af din virksomheds Design Thinking modenhed

Anmeldelser af Design Thinking - workshop

4,1
 
Fremragende Baseret på 35 anmeldelser
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Der bliver skabt en meget positiv og entusiastisk atmosfære, som giver en fed energi på kurset. Man bliver presset til at tænke anderledes, både tidmæssigt pres men også at tænke udover det vanemæssige.
 - Hanne Scharff Hødum BEC

Form

Workshoppen er involverende hvor fokus er på hands-on øvelser der afprøver de teoretiske rammer. Efter kurset har du mulighed for at blive ringet op, for at få sparring på netop dit projekt og din proces.

Se vores øvrige kurser i innovation og teknologi

24951
24952
Underviser

Troels Behrenthz Andersen

Troels er innovationskonsulent og arbejder med innovationsprojekter, som involverer forandring. Det kan være lige fra at spotte virksomheders uudnyttede innovationspotentiale til at arbejde strategisk med disruption. Han har gennem sit arbejde som bl.a. InnovationsAgent fået et indgående kendskab til mange forskellige brancher inden for service- og fremstillingsvirksomheder samt forståelse af, hvordan mixet af brugerindsigt og ny teknologi kan udnyttes til at skabe vækst i virksomheder.

Underviser

Emilia Herrik

Emilia er innovationskonsulent og arbejder dagligt med Design Thinking som mindset, proces og metode. Hun har bred erfaring i at undervise innovative virksomheder i Danmark. Hun har som innovationskonsulent indgående kendskab til mange forskellige brancher inden for service- og fremstillingsvirksomheder og god forståelse for at kombinere brugerindsigt og ny teknologi for at skabe bæredygtig vækst i såvel SMV’er og store offentlige organisationer.

Vælg dato

Taastrup
7. - 8. marts 2022
Aarhus
16. - 17. maj 2022
Taastrup
5. - 6. september 2022
Taastrup
5. - 6. december 2022
Taastrup
6. - 7. marts 2023

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk