Få ekspertens råd til mere motivation

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

40373 - Få ekspertens råd til mere motivation

Få ekspertens råd til mere motivation

5 min.

Alle mennesker kan motiveres. Som leder eller kollega kan det være en stor styrke, at kende til de mest effektive redskaber til motivation. På den måde kommer teams og enkelte personer til at fungere bedre, og stemningen på arbejdspladsen bliver styrket.

Hør Sagar Constantins gode råd til at skabe motivation på arbejdspladsen:


Sagar Constantin er erhvervspsykologisk rådgiver, forfatter og certificeret konfliktcoach. Derudover har Sagar over 18 års erfaring som underviser og har speciale i personlig udvikling, kommunikation, forandringsledelse og motivation. Hun er forfatter til seks bøger, hvor den seneste "Klog på forandring" stiller skarpt på de menneskelige udfordringer omkring forandringer.
 

Hvad motiverer dig?

Læs også: Hvad motiverer dig?Sagars gode råd til at skabe motivation handler om at skabe mening! Mening er nemlig det mest afgørende, når vi taler om motivation. Vi bliver som mennesker motiverede af, at kende til meningen med det vi gør, og modsat mister vi rigtig hurtigt motivationen, når vi netop ikke kan se meningen med det vi gør. 

Vil du vide mere?

På Teknologisk Institut har vi flere forskellige kurser i mentalt overskud og trivsel. Du får viden om, hvordan du øger dit nærvær og personlige power, og hvordan du booster din selvtillid og skaber mere positivitet på din arbejdsplads. Læs mere om kurserne eller ring til os på  72 20 30 00, så vi kan vejlede dig i den rigtige retning.

Kilde: Sagar Constantin, Underviser ved Teknologisk Institut