TI-POD - EP #30: Motivation

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

TI pod 1

TI-POD - EP #30: Motivation

Motivation

Hvem vil ikke gerne være motiveret? Det gør det i hvert fald lidt lettere at være på arbejde, men hvem har ansvaret for motivation på arbejdspladsen og hvorfor er det bedst for både medarbejder og leder at være motiverede – kan man ikke bare gå på arbejde?

I stedet for at tale om motivation skal man måske tale om mening – og hvad der er meningsfuldt for den ene, er måske ikke meningsfuldt for den anden.

Vi har inviteret ledelsesrådgiver Sagar Constantin, der er meget optaget af mening, motivation og forandring i sit arbejdsliv. Få bl.a. svaret på hvorfor tillid er svært, mens kontrol er hjernens ven og bliv bevidst om, at hvis du fixer ting for andre – kan du risikere at fratage dem ansvaret – og dermed motivationen. Præmissen er, at motivation altid er dit eget ansvar, også hvis du ikke er motiveret – den gode nyhed er, at alle kan få gejsten tilbage, hvis den er mistet.

Lyt med og få gode råd til, hvordan man bedst motiverer sig selv, sine medarbejdere og kolleger.

Lyt til episode #30 her:

Vil du læse eller vide mere, så læs en artikel om emnet eller tilmeld dig et af vores kurser om emnet:

Kurser og artikler:

Teaservideo:


Abonner på TI POD

Find podcasten TI Pod i Apple Podcast, på Spotify (eller anden podcast-app) og vælg ”abonner”. Du er også velkommen til at give os en anmeldelse, hvis du har lyst.

 

<< Tilbage til oversigt