Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

 • Gregersensvej 8
 • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
 • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
 • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • NordsøcentretPostboks 104
 • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
 • Gammel Ålbovej 1
 • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Arbejdsglæde og engagement

Arbejdsglæde og engagement - viden og værktøjer fra den positive psykologi

Teknologisk Institut byder endnu en gang velkommen til en dag med fokus på, hvordan du kan tage den positive psykologis værktøjer til dig – og derigennem skabe bedre resultater og til at undgå stress. Denne gang er omdrejningspunktet positivitet og engagement – der gør os klogere på hvordan vi kan arbejde med at få en mere positive arbejdsdag – uden den bliver lalleglad. Engagement og positivitet gør os også bedre til at håndtere stress og pres, og hvordan man selv kan optræne at være mere positiv. Dagens program dykker ned i elementerne: Mentaltræning, positivisme, robusthed og mening – og viser dig, hvordan de omsættes til større effektivitet, engagement og arbejdsglæde i din organisation.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 62 besvarelser

Positiv psykologi er ikke en døgnflue! Værktøjer fra positiv psykologi har vist deres værd i erhvervslivet, og flere og flere får øjnene op for de fantastiske resultater, som den positive psykologis tilgang kan medføre. Positiv psykologi er det videnskabelige studie af mennesker, når de fungerer bedst. Og det er denne forskningsbaserede viden, som i arbejdslivet kan omsættes til værktøjer, der skaber bedre resultater.

På dagen modtager du den helt nye bog ”Stærkere” skrevet af Mikael Kamper og Rene Oehlenschlager.

Tilmeld dig alene eller sammen med dit team – og få en dag, der gavner både dig og din organisation!

Video

 

Rabatmuligheder

Ved tre eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed opnår I 10 % rabat.

Rabatter kan ikke kombineres.

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen betales 15 % af konferenceafgiften. Fra dette tidspunkt betales det fulde beløb. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en kollega.

Talere på konferencen

Henrik Leslye
Henriks Leslyes specialer ligger inden for positiv organisationspsykologi, ledelsesudvikling, teamsamarbejde og kommunikation, og han er en af de førende i Danmark, når det gælder implementeringen af tankerne bag positiv psykologi i danske virksomheder. Han er kendt som en engageret og humoristisk formidler, med en direkte facon. Du får den nyeste viden indenfor feltet, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer. Og blot fordi der er videnskabelig forskning bag, behøver det jo ikke være en videnskab at bruge.
Helen Eriksen
Helen Eriksen er en autentisk foredragsholder, der giver sine tilhørere konkrete værktøjer, vilje og lyst til forandring. Som tidligere idrætslærer og udviklingsleder, vil Helen Eriksen gøre danskerne mere bevidste om psykologiske samspil og sammenhænge i vore liv, og på den måde give os inspiration til at få mere mening i vores daglige arbejdsliv. Mening er ifølge Helen Eriksen et vigtigt fundament for at skabe god og bæredygtig trivsel. Helen Eriksen er forfatter til bøgerne ”Giv mens du vokser – fra travlhed til trivsel”, ”Forandringer spørger ikke om lov, de kommer bare” og den første bog i serien ”Mere mening”. I 2002 udgav hun den meget roste ”Frugttræ-strategien – at give samtidigt med at du selv vokser”, og er derudover forfatter til en række markante artikler.
Rene Oehlenschlager
Rene Oehlenschlager er som den eneste i Danmark uddannet i positiv psykologi i USA ved Tal Ben-Shahar, der er et fyrtårn inden for positiv psykologi. Alle René Oehlenschlægers foredrag og undervisning er baseret på den nyeste forskning inden for positiv psykologi. Videnskaben om positiv psykologi er studiet af psykologiske styrker og positive følelser. Med over 15 års erfaring fra erhvervslivet som organisk kemiker, mellemleder og ansat kender René til de udfordringer et moderne arbejdsliv består af. René er en udpræget praktiker med et meget solidt teoretisk og erfaringsmæssigt fundament. Rene og Mikael har begge uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP), og sammen udgiver de i 2017 bogen ”Stærkere”
Mikael Kamper
Mikael Kamper er kendt som nyhedsvært på TV2 og i sine foredrag deler han ud af mere end 20 års erfaring med kommunikation, journalistik og ledelse. Tidligere har Mikael Kamber blandt andet være chefredaktør på JydskeVestkysten og direktør i DR. I dag er han stadig nyhedsvært men derudover også en erfaren foredragsholder og konferencier. I 2015 udgav Mikael Kamber bogen “Vi er bedst, når vi er glade”. En bog der tager fat i sammenhængen mellem glæde og succes, og hvori Mikael giver læseren gode råd og konkrete eksempler på, hvordan positiv glæde opstår, og ikke mindst hvordan den smitter af på omgivelserne. Rene og Mikael har begge uddannelsen Certificate in Positive Psychology (CIPP), og sammen udgiver de i 2017 bogen ”Stærkere”.
Jørgen Svenstrup
Jørgen har skrevet seks bøger om hjernens potentiale, mentaltræning og coaching, og holder foredrag om samme i hele verden. Siden 2005 har han uddannet og certifceret over tusind coaches i ni lande, og er dermed en af Europas mest erfarne coachtrænere. Med 30 års erfaring i ledelse og erfaring inden for mange forskellige brancher – herunder rejse-, ejendoms- og tvbranchen – er han det, man kalder et multimenneske: Sammenlagt har han arbejdet som leder og med ledelse i over 30 år - og altid med den innovative tilgang som det stærkeste kort.
Christine Feldthaus
Christine Feldthaus har en lang karriere i reklamebranchen som har givet hende en indsigt i livsmønstre og mennesketyper. Dette har gjort hende til en tilbagevendende ekspert i programmer som ’Kender du typen’ og ’So F***ing Special’ på DR. Hun er opvokset i Sønderjylland og uddannede sig oprindeligt som lægesekretær, men blev efter en række år med centrale stillinger på københavnske reklamebureauer selvstændig i 2004. Med sit firma ’Feldthaus’ er hun aktiv som både kommunikationsrådgiver, foredragsholder og skribent. Som ivrig fortaler for grøn omstilling sidder hun i bestyrelsen for Energifonden. Hun har desuden skrevet bogen ’Feldthaus skruer ned – en miljødagbog’ og medvirket i en lang række andre bøger.

Ved sidste afholdelse af konferencen sagde deltagerne:

Jeg synes det var en utrolig udbytterig dag, som jeg har delt lidt ud af til mine kolleger. Jeg fik rigtig meget positiv energi.

Ellen Fritsche Pedersen, Roskilde Sygehus

En dejlig dag - god oplevelse og helt umuligt at være i dårligt humør flere dage efter.

Gitte Kanstrup, Statens Administration

Konferenceprogram
 • Indtjekning og morgenbuffet
 • Indledning ved dirigenten
 • Positivitet på jobbet

  Henrik Leslye, Erhvervspsykolog, underviser og strategisk rådgiver

  Vil du gerne have et arbejdsliv, hvor motivation, engagement og arbejdsglæde er på dagsordenen hver dag? Så er det her et indlæg for dig. Positiv psykologi er videnskaben om det der gør, at vi mennesker oplever glæde, meningsfuldhed og udvikler os. Når vi oplever flere positive følelser, opnår vi langt bedre resultater og har større succes på jobbet. Det er store ord, men det er videnskabeligt bevist og resultaterne er til at tage og føle på. Du får konkrete, effektfulde værktøjer til et bedre arbejdsliv med mere positivitet. Og blot fordi der er videnskab bag, behøver det heldigvis ikke være en videnskab at bruge i praksis.

 • Kaffe, te og frugt
 • Arbejdsglæde – hvad er egentlig meningen?

  Helen Eriksen, cand. psych, foredragsholder og master i Positiv Psykologi

  Helens store tese er, at vi som mennesker skal give, samtidig med at vi selv vokser. Det er ikke nok at gå på arbejde, blot for at give til arbejdspladsen og modtage sin løn for det – for arbejdspladsen må aldrig blive et sted, hvor vi dagligt kommer for at blive drænet. Arbejdspladsen skal også give noget tilbage og bidrage til, at vi vokser som mennesker. Foredraget tager afsæt i hvad medarbejderen og arbejdspladsen konkret kan gøre, så medarbejderen i stigende grad kan gå fra arbejde med samme energiniveau, som man mødte frem med – eller endda med et højere energiniveau. Inspireret af den nyeste forskning og mangeårige engageret praksiserfaring på området, beretter Helen Eriksen på humoristisk vis om, hvilke ”helt ned på jorden” meningsgivende faktorer, som helt naturligt kan reducere sygefraværet gennem udviklingen af robusthed og et langtidsholdbart trivselsniveau.

 • Frokost
 • Stærkere

  René Oehlenschlæger, konsulent og foredragsholder & Mikael Kamper, journalist og TV-vært

  Jo mere du kan bringe dine styrker i spil, jo bedre trives du, og jo bedre præsterer du. Alligevel har de fleste et arbejdsliv og en hverdag, hvor de kun i begrænset omfang bruger deres styrker. Faktisk har flertallet kun et vagt billede af deres egne styrker. Mikael Kamber og René Oehlenschlæger har udviklet Stærk-modellen, et enkelt værktøj, der giver dig et klarere billede af dine styrker og sætter dig i stand til at træffe bedre og mere bevidste valg om, hvordan du bruger din egen og andres dyrebare tid. Stærk-modellen kan bruges både på arbejdspladser og i det private liv.

 • Kaffe, te med kage og frugt
 • Vejen til sund robusthed

  Jørgen Svenstrup, MA i Psykologi, mentaltræner og coach, Empowermind

  Hvordan imødekommer vi kravet om stadig højere grad af præstation samtidig med at vilkårene bliver strammere? Der er brug for helt nye værktøjer, der både tilgodeser kravet til præstation, samtidig med at trivslen, indre ro og det mentale helbred sikres. Robusthedstræning er mental styrketræning, der tidligere er anvendt inden for militæret for at styrke soldaters mentale kapacitet. I dag er det måske den vigtigste nye personlige kompetence, der afgør forskellen på om vi kan navigere i den nye virkelighed, eller ej. Robusthed kan trænes som bordtennis og broderi og foregår optimalt gennem en unik blanding af bevidste og ubevidste strategier. Få tips og tricks til at styrke din mentale trivsel når Jørgen Svenstrup byder på tankevækkende smagsprøver og demonstrationer, du kan omsætte direkte i hverdagen.

 • Kort pause
 • Giver arbejdsglæde engagement – eller skaber engagement arbejdsglæde?

  Christine Feldthaus, livstilsekspert og kommunikationsrådgiver

  Det er dejligt at omgås mennesker, der udviser begejstring i livet, og som kan dele ud af deres overskud. Men overskud, engagement og begejstring kræver, at man gør en indsats - så man i stedet for at køre per refleks, skaber plads til refleksion. Kan jeres arbejdsglæde bruge et serviceeftersyn? Få provokerende observationer og velmente råd, når Christine Feldthaus tager problemer op uden høflig skelen til politisk korrekthed og skiftende ledelsesmantraer, som ser godt ud på papiret, men som ikke virker i praksis. Prøv noget nyt. Forsøg med lidt galskab. Christine har meget at byde på med sine mere end 25 års erfaring i en travl kommunikationsbranche. Og så kan Christines overskud smitte af på selv den største brokkerøv på kontoret.

 • Afrunding og afslutning
Vis hele programmet
Har du faglige spørgsmål til konferencen så kontakt
Andre kurser