Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
72700 - Arbejdsglæde og robusthed - viden og værktøjer fra den positive psykologi
1 dags konference

Arbejdsglæde og robusthed - viden og værktøjer fra den positive psykologi

Teknologisk Institut byder endnu en gang velkommen til en dag med fokus på, hvordan du kan tage den positive psykologis værktøjer til dig – og derigennem skabe bedre resultater og til at undgå stress. Denne gang er omdrejningspunktet robusthed - eller resiliens – der gør os klogere på hvordan vi bedre håndterer stress og pres. Dagens program dykker ned i elementerne: Styrkebaseret ledelse, resiliens, effektivitet og mening – og viser dig, hvordan de omsættes til større effektivitet, engagement og arbejdsglæde i din organisation.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 62 besvarelser

Positiv psykologi er ikke en døgnflue! Værktøjer fra positiv psykologi har vist deres værd i erhvervslivet, og flere og flere får øjnene op for de fantastiske resultater, som den positive psykologis tilgang kan medføre. Positiv psykologi er det videnskabelige studie af mennesker, når de fungerer bedst. Og det er denne forskningsbaserede viden, som i arbejdslivet kan omsættes til værktøjer, der skaber bedre resultater.

Tilmeld dig alene eller sammen med dine kolleger, og vi lover dig/jer en fagligt inspirerende og underholdende dag, der gavner både dig og din organisation!

Rabatmuligheder

Ved tre eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed opnår I 10 % rabat.

Rabatter kan ikke kombineres

Afbestillingsbetingelser

Afbestilling skal ske skriftligt. Ved afbestilling indtil 14 dage før afholdelsen betales 15 % af konferenceafgiften. Fra dette tidspunkt betales det fulde beløb. Bliver du forhindret i at deltage, er du velkommen til at give din plads til en kollega.

Talere på konferencen

Henrik Leslye
Henriks Leslyes specialer ligger inden for positiv organisationspsykologi, ledelsesudvikling, teamsamarbejde og kommunikation, og han er en af de førende i Danmark, når det gælder implementeringen af tankerne bag positiv psykologi i danske virksomheder. Han er kendt som en engageret og humoristisk formidler, med en direkte facon. Du får den nyeste viden indenfor feltet, masser af inspiration og en lang række konkrete værktøjer. Og blot fordi der er videnskabelig forskning bag, behøver det jo ikke være en videnskab at bruge...
Ebbe Lavendt
Ebbe Lavendt er uden tvivl en af landets største kapaciteter inden for positiv psykologi, og med sit igangværende ph.d.-projekt er han ligeledes en af verdens førende eksperter på positiv psykologisk coaching. Han er leder af Center for Positiv Psykologi og stifter af Selskab for Evidensbaseret Coaching under Dansk Psykolog Forening. Desuden har han bl.a. oprettet Positiv Psykologi Netværket, der organiserer forskere og praktikere inden for feltet. Ebbe er selv både forsker og praktiker og lægger stor vægt på, at forskning bliver omsat til praktisk anvendelig viden og værktøjer. Hans store faglige indsigt og engagement kommer dagligt i spil som konsu¬lent, underviser og forsker.
Michelle Hviid
Michelle Hviid er en powerkvinde med mange bolde i luften. Hun er grundlægger af datingvirksomheden ”Running Dinner”, er en ivrig foredragsholder og arbejder med velgørenhed for bl.a. Samvirke, Røde Kors og Kvinder for Indflydelse. Hun er utrættelig i sit budskab om, at vi skal gøre hvad vi vil og ikke lade os standse af jantelov, forventninger eller regninger. Det gør hun selv – og det går vidst meget godt!.
Tanja Staal Wegner
Tanja Staal Wagner er kandidat i pædagogisk psykologi/uddannelsesspsykologi med speciale i positiv- og kognitiv- psykologi. Tanja er en energisk, humoristisk og levende foredragsholder, trivselskonsulent og coach. Hun har en stor nysgerrighed og lyst til at formidle på en konkret og praksis-nær facon samt en stor lyst til at lære noget nyt. Det har medført, at hun har flere nationale såvel som internationale uddannelser og kurser bag sig. Tanja har kontinuerligt arbejdet med og uddannet sig inden for bl.a. styrkebaseret udvikling (VIA), positiv kommunikation, forandringsprocesser, positiv psykologisk coaching, implementering af trivselsfremmende tiltag og relationsarbejde. Før sin kandidatgrad arbejde hun som sygeplejerske og har over 15 års erhvervserfaring bl.a. fra psykiatrien, operationssygeplejen og privat lægepraksis.
Nicolai Moltke-Leth
Nicolai Moltke-Leth har alle dage færdes i grænselandet for at udfordre og udvikle sit potentiale. Han har bl.a. deltaget i flere af verdens hårdeste adventureraces som Raid Gauloises og Eco Challenge, besteget bjerge og deltaget to gange i verdens hårdeste bilrally Paris-Dakar. Han er kendt fra DR-dokumentarudsendelsen ”Eliten” og han er forfatter til Bestseller-bøgerne ”Jo, du kan” og ”Et glimt i sjælen”. Derudover har han stiftet organisationen True North, som arbejder med at udvikle børn og unges personlige og sociale kompetencer med fokus på livsduelighed.

Ved sidste afholdelse af konferencen sagde deltagerne:

Jeg synes det var en utrolig udbytterig dag, som jeg har delt lidt ud af til mine kolleger. Jeg fik rigtig meget positiv energi.

Ellen Fritsche Pedersen, Roskilde Sygehus

En dejlig dag - god oplevelse og helt umuligt at være i dårligt humør flere dage efter.

Gitte Kanstrup, Statens Administration

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser