Kurser

Fremragende2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Audit af HACCP-systemer

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  8.900
ekskl. moms
Nr. 52005 A
4,8
Fremragende
14 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Audit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed omfatter flere elementer end almindelig audit. Disse specifikke elementer trænes gennem audit af et konkret HACCP-system, så deltagerne får de nødvendige værktøjer til at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på audit med fokus på HACCP og fødevaresikkerhed.

Deltagerprofil

HACCP-team og øvrige medarbejdere, der skal udføre intern audit eller leverandøraudit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed fx i henhold til ISO 22000, BRC, IFS eller FSSC 22000.

Dybtgående kendskab til HACCP er en forudsætning for at opnå optimalt udbytte af kurset.

Udbytte

  • Værktøjer til planlægning, gennemførelse og rapportering af HACCP-audit
  • Værktøjer til systematisk udvælgelse af relevante stikprøver
  • Overblik over de aktiviteter, der gør HACCP-audit til mere end almindelig systemaudit
  • Indsigt i, hvordan HACCP-audit kan bidrage til vedligeholdelse og løbende forbedringer af ledelsessystemet for fødevaresikkerhed

Indhold

Gennem audit af et konkret HACCP-system, trænes:

  • Gennemførelse af audit på de indledende trin til risikofaktoranalysen og på selve risikofaktoranalysen
  • Udarbejdelse af checklister til audit af HACCP-systemets efterlevelse og effektivitet, herunder basisprogrammer (PRR) samt kritiske styringspunkter (CCP) og operationelle basisprogrammer (OPRP)
  • Rapportering af audit - afvigelser og udarbejdelse af auditrapporter i relation til HACCP og fødevaresikkerhed

Anmeldelser af Audit af HACCP-systemer

4,8
 
Fremragende Baseret på 14 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Fantastisk god og levende underviser.
 - Carina Hansen ABL-Food A/S

Prisen inkluderer

Et eksemplar af ISO 22000:2018 standarden.

Underviser

Lone Sass Mortensen

Lone er M.Sc. Food Science og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk