Audit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed omfatter flere elementer end almindelig audit. Disse specifikke elementer trænes gennem audit af et konkret HACCP-system, så deltagerne får de nødvendige værktøjer til at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på audit med fokus på HACCP og fødevaresikkerhed.
HACCP-team og øvrige medarbejdere, der skal udføre intern audit eller leverandøraudit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed fx i henhold til ISO 22000, BRC, IFS eller FSSC 22000.
Dybtgående kendskab til HACCP er en forudsætning for at opnå optimalt udbytte af kurset.
Gennem audit af et konkret HACCP-system, trænes:
Fantastisk god og levende underviser.- Carina Hansen ABL-Food A/S
Lone var god til at gøre det spændende, relaterbart og at sætte teori i praksis.- Simone Karoline Kofoed Bertelsen Carlsberg Supply Company Danmark A/S
Et eksemplar af ISO 22000:2018 standarden.
Lone er M.Sc. Food Science og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.
Aarhus 18. - 19. marts 2025 Kun 2 pladser tilbage! | |
Aarhus 24. - 25. november 2025 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk