Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

HACCP kurser

Deltag på et HACCP-kursus hos Teknologisk Institut og lær om HACCP-principperne eller bliv ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der er kommet omkring HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed, samt lær at udvikle, auditere og vedligeholde HACCP-systemer.

Find dit kursus inden for HACCP og styrk dine kompetencer inden for emnet.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
Alle priser er ekskl. moms
  • Afholdelsesgaranti
  • Ledige pladser
  • Fyldt

DKK5.200 kr

Introduktion til HACCP

Nr. 52002 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 13/6 2019
  • Taastrup
    13. juni 201913/6 2019
  • Aarhus
    4. september 201904/9 2019
  • Aarhus
    6. februar 202006/2 2020
  • Taastrup
    11. juni 202011/6 2020
Vis flere datoer
Virksomheder i fødevarekæden møder krav fra både kunder og myndigheder om at styre fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne. Dette grundlæggende HACCP-kursus giver deltagerne et hurtigt og praktisk indblik i HACCP.

DKK11.900 kr

Udvikling af HACCP-systemer

Nr. 52001 A
3 dages kursus
Næste afholdelse 10/9 2019
  • Aarhus
    10. sep. til 8. okt. 201910/9 - 08/10 2019
  • Aarhus
    5. mar. til 2. apr. 202005/3 - 02/4 2020
  • Aarhus
    10. sep. til 8. okt. 202010/9 - 08/10 2020
Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Alimentarius og kravene i de internationale standarder ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Kursets indhold opdateres løbende i takt med den internationale udvikling.

DKK8.900 kr

Audit af HACCP-systemer

Nr. 52005 A
2 dages kursus
Næste afholdelse 27/11 2019
  • Aarhus
    27. til 28. november 201927/11 - 28/11 2019
  • Aarhus
    21. til 22. april 202021/4 - 22/4 2020
  • Aarhus
    24. til 25. november 202024/11 - 25/11 2020
Audit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed omfatter flere elementer end almindelig audit. Disse specifikke elementer trænes gennem audit af et konkret HACCP-system, så deltagerne får de nødvendige værktøjer til at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på audit med fokus på HACCP og fødevaresikkerhed.

DKK5.600 kr

Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

Nr. 52000 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 7/5 2019
  • Aarhus
    7. maj 201907/5 2019
  • Aarhus
    28. januar 202028/1 2020
Kurset giver virksomhedens HACCP-team og ledelse indblik i og inspiration til, hvordan elementerne i ledelsessystemet for fødevaresikkerhed kan spille sammen og give løbende forbedringer og et effektivt system. Med udgangspunkt i plan-do-check-act tankegangen, ledelsstandardernes krav og deltagernes egne systemer kommer vi omkring elementer som overvågning, audit, verifikation, kommunikation, afvigelser, korrigerende handlinger samt HACCP-teamets og ledelsens evaluering.

DKK5.600 kr

HACCP - Refresher

Nr. 33032 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 19/11 2019
  • Taastrup
    19. november 201919/11 2019
  • Aarhus
    6. maj 202006/5 2020
  • Taastrup
    1. december 202001/12 2020
Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der er kommet til omkring HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed, siden man sidst var på HACCP-kursus.

DKK5.600 kr

BRC Food opgradering fra issue 7 til issue 8

Nr. 90299 P
NYT
1 dags kursus
Næste afholdelse 16/9 2019
  • Aarhus
    16. september 201916/9 2019
Fra den 1. februar 2019 træder den nye BRC Food issue 8 i kraft, og alle audits skal efter denne dato være i forhold til den opdaterede udgave. Formålet med kurset er at give deltagerne overblik over de væsentlig­ste ændringer fra BRC Global Standard for Food Safety issue 7 til issue 8 og klæde dem på til at implementere kravene i et ledelsessystem.