Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Kurser inden for fødevaresikkerhed

Øg dine kompetencer inden for fødevaresikkerhed med et af Teknologisk Instituts kurser.

Du får praktisk og teoretisk indsigt i, hvordan fødevaresikkerhed kan dokumenteres uden brug af laboratorieanalyser.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
Alle priser er ekskl. moms
  • Afholdelsesgaranti
  • Ledige pladser
  • Fyldt

DKK5.600 kr

HACCP - Refresher

Nr. 33032 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 13/11 2018
  • Taastrup
    13. november 201813/11 2018
  • Aarhus
    2. april 201902/4 2019
  • Taastrup
    19. november 201919/11 2019
Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der er kommet til omkring HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed, siden man sidst var på HACCP-kursus.

DKK5.600 kr

Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring

Nr. 33054 P
1 dags kursus
Næste afholdelse 23/8 2018
  • Taastrup
    23. august 201823/8 2018
  • Aarhus
    28. august 201828/8 2018
Forebyggelse af svindel med fødevarer (food fraud) er et grundvilkår for mange virksomheder i dag. Anerkendte standarder som FSSC 22000, IFS og BRC kræver analyse af sårbarhed overfor svindel med fødevarer og en styringsplan i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed. Kurset hjælper med at gøre det overskueligt at foretage sårbarhedsvurdering og at omsætte den til praktisk styring.

DKK5.600 kr

Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

Nr. 52000 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 29/10 2018
  • Aarhus
    29. oktober 201829/10 2018
  • Aarhus
    7. maj 201907/5 2019
Kurset giver virksomhedens HACCP-team og ledelse indblik i og inspiration til, hvordan elementerne i ledelsessystemet for fødevaresikkerhed kan spille sammen og give løbende forbedringer og et effektivt system. Med udgangspunkt i plan-do-check-act tankegangen, ledelsstandardernes krav og deltagernes egne systemer kommer vi omkring elementer som overvågning, audit, verifikation, kommunikation, afvigelser, korrigerende handlinger samt HACCP-teamets og ledelsens evaluering.

DKK11.900 kr

Udvikling af HACCP-systemer

Nr. 52001 A
3 dages kursus
Næste afholdelse 11/9 2018
  • Aarhus
    11. sep. til 11. okt. 201811/9 - 11/10 2018
  • Aarhus
    21. feb. til 26. mar. 201921/2 - 26/3 2019
  • Aarhus
    10. sep. til 8. okt. 201910/9 - 08/10 2019
Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Alimentarius og kravene i de internationale standarder ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Kursets indhold opdateres løbende i takt med den internationale udvikling.

DKK5.200 kr

Introduktion til HACCP

Nr. 52002 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 5/9 2018
  • Aarhus
    5. september 201805/9 2018
  • Aarhus
    7. februar 201907/2 2019
  • Taastrup
    13. juni 201913/6 2019
  • Aarhus
    4. september 201904/9 2019
Virksomheder i fødevarekæden møder krav fra både kunder og myndigheder om at styre fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne. Dette grundlæggende HACCP-kursus giver deltagerne et hurtigt og praktisk indblik i HACCP.

DKK8.900 kr

Audit af HACCP-systemer

Nr. 52005 A
2 dages kursus
Næste afholdelse 27/11 2018
  • Aarhus
    27. til 28. november 201827/11 - 28/11 2018
  • Aarhus
    9. til 10. april 201909/4 - 10/4 2019
  • Aarhus
    27. til 28. november 201927/11 - 28/11 2019
Audit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed omfatter flere elementer end almindelig audit. Disse specifikke elementer trænes gennem audit af et konkret HACCP-system, så deltagerne får de nødvendige værktøjer til at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på audit med fokus på HACCP og fødevaresikkerhed.

DKK4.900 kr

Kend produktets mikrobiologiske status - prædiktiv mikrobiologi

Nr. 67010 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 4/10 2018
  • Taastrup
    4. oktober 201804/10 2018
Lær at anvende matematiske modeller til at forudsige holdbarhed og sikkerhed i fødevarer - let og tilgængeligt.
Arbejder du som kvalitetsansvarlig i en fødevareproducerende virksomhed eller som tilsynsførende i fødevareregionerne, så er dette kursus lige noget for dig!

DKK1.000 kr

Listeria - hårdfør bakterie, der kræver effektiv styring

Nr. 90128 A
NYT
1 dags temadag
Næste afholdelse 25/9 2018
  • Aarhus
    25. september 201825/9 2018
Listeria er en hårdfør bakterie!!
Kom til temadag og få fif til, hvordan du effektivt undgår Listeria i produkter og produktion

Deltagelse er gratis

Overhold mærkningsregler ved import og eksport – hver gang

Nr. 90150 P
NYT
1 dags workshop
Næste afholdelse 30/8 2018
  • København
    30. august 201830/8 2018
Lovgivningen omkring mærkning af færdigpakkede fødevarer er i konstant bevægelse. Oplægget giver et kort rids af de nyeste ændringer i fødevarelovgivningen, og hvad man skal være særligt opmærksomme på i forbindelse med eksport.

DKK500 kr

Autenticitetstest af fødevarer - Industriens behov og løsninger til at møde dem!

Nr. 90167 P
NYT
1 dags temadag
Næste afholdelse 12/9 2018
  • Aarhus
    12. september 201812/9 2018
Hvordan afgør du om en fødevare er, hvad den giver sig ud for at være? Kom og hør om metoder, der kan afgøre om fisken er fanget på line eller i trawl, om oregano er blevet tilsat andre tørrede blade, og om hvordan analytiske fingeraftryk af en vare i øvrigt kan benyttes.