Må vi gemme en cookie?

Vi bruger cookies for at forbedre din oplevelse af vores hjemmeside, målrette indhold samt statistik. Læs mere om cookies

Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Kurser inden for fødevaresikkerhed

Øg dine kompetencer inden for fødevaresikkerhed med et af Teknologisk Instituts kurser.

Du får praktisk og teoretisk indsigt i, hvordan fødevaresikkerhed kan dokumenteres uden brug af laboratorieanalyser.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
Alle priser er ekskl. moms
  • Afholdelsesgaranti
  • Ledig plads

DKK5.600 kr
 

Mikrobiologi for kvalitetsfolk

Nr. 90406 P
NYT
1 dags kursus
Næste afholdelse 30/3 2020
  • Aarhus
    30. marts 202030/3 2020
På kurset karakteriseres mikroorganismer (bakterier, skimmel, vira og parasitter), der er relevante for sikkerheden i fødevareproduktion og i forhold til vurdering af mikrobiologiske risikofaktorer. Vækst, overlevelse og drab af mikroorganismer vil blive gennemgået i relation til sikker konservering. Dannelse af biofilm og betydningen af rengøring og god hygiejne beskrives. Gældende mikrobiologiske kriterier (grænseværdier) og vurdering af kimtal vil blive omtalt. Eksempler på udbrud af fødevarebåren sygdom og nye trusler vil blive brugt til læring. Deltagernes egne problemstillinger kan inddrages i det omfang det ønskes.

DKK5.600 kr
 

Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring

Nr. 33054 P
1 dags kursus
Næste afholdelse 23/3 2020
  • Taastrup
    23. marts 202023/3 2020
  • Aarhus
    25. marts 202025/3 2020
Forebyggelse af svindel med fødevarer (food fraud) er et grundvilkår for mange virksomheder i dag. Anerkendte standarder som FSSC 22000, IFS og BRC kræver analyse af sårbarhed overfor svindel med fødevarer og en styringsplan i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed. Kurset hjælper med at gøre det overskueligt at foretage sårbarhedsvurdering og at omsætte den til praktisk styring.

DKK5.600 kr
 

HACCP - Refresher

Nr. 33032 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 6/5 2020
  • Aarhus
    6. maj 202006/5 2020
  • Taastrup
    1. december 202001/12 2020
Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der er kommet til omkring HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed, siden man sidst var på HACCP-kursus.

DKK5.600 kr
 

Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

Nr. 52000 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 28/1 2020
  • Aarhus
    28. januar 202028/1 2020
Kurset giver virksomhedens HACCP-team og ledelse indblik i og inspiration til, hvordan elementerne i ledelsessystemet for fødevaresikkerhed kan spille sammen og give løbende forbedringer og et effektivt system. Med udgangspunkt i PDCA-cirklen, standardernes krav og deltagernes systemer kommer vi omkring bl.a. audit, verifikation, kommunikation, afvigelser, årsagsanalyse, korrigerende handlinger, HACCP-teamets og ledelsens evaluering samt Food Safety Culture.

DKK11.900 kr
 

Udvikling af HACCP-systemer

Nr. 52001 A
3 dages kursus
Næste afholdelse 5/3 2020
  • Aarhus
    5. mar. til 2. apr. 202005/3 - 02/4 2020
  • Aarhus
    10. sep. til 8. okt. 202010/9 - 08/10 2020
Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Alimentarius og kravene i de internationale standarder ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Kursets indhold opdateres løbende i takt med den internationale udvikling.

DKK5.200 kr
 

Introduktion til HACCP

Nr. 52002 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 6/2 2020
  • Aarhus
    6. februar 202006/2 2020
  • Aarhus
    2. september 202002/9 2020
Virksomheder i fødevarekæden møder krav fra både kunder og myndigheder om at styre fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne. Dette grundlæggende HACCP-kursus giver deltagerne et hurtigt og praktisk indblik i HACCP.

DKK8.900 kr
 

Audit af HACCP-systemer

Nr. 52005 A
2 dages kursus
Næste afholdelse 21/4 2020
  • Aarhus
    21. til 22. april 202021/4 - 22/4 2020
  • Aarhus
    24. til 25. november 202024/11 - 25/11 2020
Audit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed omfatter flere elementer end almindelig audit. Disse specifikke elementer trænes gennem audit af et konkret HACCP-system, så deltagerne får de nødvendige værktøjer til at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på audit med fokus på HACCP og fødevaresikkerhed.

DKK4.900 kr
 

Kend produktets mikrobiologiske status - prædiktiv mikrobiologi

Nr. 67010 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 10/3 2020
  • Taastrup
    10. marts 202010/3 2020
  • Taastrup
    28. april 202028/4 2020
  • Taastrup
    26. maj 202026/5 2020
Lær at anvende matematiske modeller til at forudsige holdbarhed og sikkerhed i fødevarer - let og tilgængeligt.
Arbejder du som kvalitetsansvarlig i en fødevareproducerende virksomhed eller som tilsynsførende i fødevareregionerne, så er dette kursus lige noget for dig!

DKK500 kr
 

Nyt om fødevaresikkerhed og holdbarhed

Nr. 90521 A
NYT
1 dags temadag
Næste afholdelse 29/1 2020
  • Aarhus
    29. januar 202029/1 2020
Teknologisk Institut inviterer til en temadag, hvor fødevaresikkerhed og holdbarhed er i fokus.
Kom, og hør nyt, om hvordan forarbejdningsprocesserne kan sikre mod patogene bakterier. Du får også indblik i, hvad Food Safety Culture er, og hvorfor en sund kultur kan være med til at øge fødevaresikkerheden.