Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Kurser inden for fødevaresikkerhed

Øg dine kompetencer inden for fødevaresikkerhed med et af Teknologisk Instituts kurser.

Du får praktisk og teoretisk indsigt i, hvordan fødevaresikkerhed kan dokumenteres uden brug af laboratorieanalyser.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
Alle priser er ekskl. moms
  • Ledige pladser
  • Fyldt

DKK8.900 kr

Audit af HACCP-systemer

Nr. 52005 B
2 dages kursus
Næste afholdelse 7/11 2017
  • Aarhus
    7. til 8. november 201707/11 - 08/11 2017
Audit af HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed omfatter flere elementer end almindelig audit. Disse specifikke elementer trænes gennem audit af et konkret HACCP-system, så deltagerne får de nødvendige værktøjer til at planlægge, gennemføre, rapportere og følge op på audit med fokus på HACCP og fødevaresikkerhed.

DKK500 kr

Fødevaresikkerhed fra produktion til forbruger

Nr. 67035 A
1 dags temadag
Næste afholdelse 23/11 2017
  • Aarhus
    23. november 201723/11 2017
Sæt kryds i kalenderen den 23. november. DMRI afholder temadag i Aarhus.

DKK5.400 kr

Fødevaresvindel; sårbarhedsanalyse og -styring

Nr. 33054 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 20/9 2017
  • Taastrup
    20. september 201720/9 2017
  • Aarhus
    25. september 201725/9 2017
  • Aarhus
    24. januar 201824/1 2018
  • Taastrup
    1. februar 201801/2 2018
Vis flere datoer
Risikoen for, at fødevarer har være udsat for svindel (food fraud), er en udfordring for fødevarevirksomheder i dag. Anerkendte standarder som FSSC 22000, IFS og BRC kræver, at virksomheden analyserer sårbarheden overfor svindel med fødevarer. Kurset hjælper med at gøre det overskueligt at foretage sårbarhedsvurdering og at omsætte den til praktisk styring i virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed.

DKK5.400 kr

HACCP - Refresher

Nr. 33032 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 13/11 2017
  • Taastrup
    13. november 201713/11 2017
Et kursus for HACCP-teamet, hvor den gamle og måske lidt støvede HACCP-viden bliver genopfrisket og ført ajour med de nye tilgange, begreber og standarder, der er kommet til omkring HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed, siden man sidst var på HACCP-kursus.

DKK4.900 kr

Introduktion til HACCP

Nr. 52002 B
1 dags kursus
Næste afholdelse 5/9 2017
  • Aarhus
    5. september 201705/9 2017
Virksomheder i fødevarekæden møder krav fra både kunder og myndigheder om at styre fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne. Dette grundlæggende HACCP-kursus giver deltagerne et hurtigt og praktisk indblik i HACCP.

DKK4.900 kr

Kend produktets mikrobiologiske status - prædiktiv mikrobiologi

Nr. 67010 A
1 dags kursus
Næste afholdelse 9/8 2017
  • Taastrup
    9. august 201709/8 2017
Lær at anvende matematiske modeller til at forudsige holdbarhed og sikkerhed i fødevarer - let og tilgængeligt.
Arbejder du som kvalitetsansvarlig i en fødevareproducerende virksomhed eller som tilsynsførende i fødevareregionerne, så er dette kursus lige noget for dig!

DKK11.900 kr

Udvikling af HACCP-systemer

Nr. 52001 B
3 dages kursus
Næste afholdelse 19/9 2017
  • Aarhus
    19. sep. til 10. okt. 201719/9 - 10/10 2017
Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Alimentarius og kravene i de internationale standarder ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Kursets indhold opdateres løbende i takt med den internationale udvikling.

DKK5.400 kr

Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

Nr. 52000 B
1 dags kursus
Ingen planlagte afholdelser
  • Ingen planlagte afholdelser
Vedligehold og forbedring af virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed er væsentlige aktiviteter, der er med til at sikre, at systemet fortsat er opdateret, enkelt og effektivt. Kurset giver virksomhedens HACCP-team og ledelse indblik i og inspiration til, hvordan systemets elementer kan spille sammen og føre til de løbende forbedringer, der giver det optimale udbytte af systemet.