Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
præd

Kend produktets mikrobiologiske status - prædiktiv mikrobiologi

Lær at anvende matematiske modeller til at forudsige holdbarhed og sikkerhed i fødevarer - let og tilgængeligt.Arbejder du som kvalitetsansvarlig i en fødevareproducerende virksomhed eller som tilsynsførende i fødevareregionerne, så er dette kursus lige noget for dig!

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 3 besvarelser

På kurset vil du få viden og erfaring, som vil lette det daglige arbejde med at vurdere og dokumentere holdbarhed og sikkerhed i fødevarer.

Matematiske modeller samler viden om specifikke bakteriers vækstvilkår på en let tilgængelig måde og er samtidig accepteret som dokumentation af fødevaresikkerhed over for fødevaremyndighederne ifølge EU forordning nr. 2073/2005.

Kurset veksler mellem teori og praktisk gennemgang af følgende modeller:

  • Listeriamodel
  • C. botulinum-model
  • Staphtox predictor (vækst af S. aureus og beregning af risiko for toxindannelse)
  • "ConFerm"-model (drab af patogener under spegepølseproduktion)
  • Yersinia enterocolitica-model (drab under spegepølseproduktion)
  • Holdbarhedsmodeller for fersk svine- og oksekød
  • Combase Predictor og andre tilgængelige prædiktive modeller

Kursisterne skal medbringe en bærbar pc. Der kan stilles enkelte pc'ere til rådighed.

Kurset udbydes også som virksomhedskursus og kan tilpasses den enkelte virksomhed.

Har du faglige spørgsmål så kontakt
Andre kurser