Kurser

1 dags kursus

Kend produktets mikrobiologiske status - prædiktiv mikrobiologi

19. januar 2022 Taastrup
16. marts 2022 Taastrup
DKK  5.900
ekskl. moms
Nr. 67010 A

Lær at anvende matematiske modeller til at forudsige holdbarhed og sikkerhed i fødevarer - let og tilgængeligt.

På kurset vil du få viden og erfaring, som vil lette det daglige arbejde med at vurdere og dokumentere holdbarhed og sikkerhed i fødevarer.

Matematiske modeller samler viden om specifikke bakteriers vækstvilkår på en let tilgængelig måde og er samtidig accepteret som dokumentation af fødevaresikkerhed over for fødevaremyndighederne ifølge EU forordning nr. 2073/2005.

Indhold

Kurset veksler mellem teori og praktisk gennemgang af følgende modeller:

  • Listeriamodel
  • C. botulinum-model
  • Staphtox predictor (vækst af S. aureus og beregning af risiko for toxindannelse)
  • "ConFerm"-model (drab af patogener under spegepølseproduktion)
  • Yersinia enterocolitica-model (drab under spegepølseproduktion)
  • Holdbarhedsmodeller for fersk svine- og oksekød
  • Combase Predictor og andre tilgængelige prædiktive modeller

Form

Kursisterne skal medbringe en bærbar pc. Der kan stilles enkelte pc'ere til rådighed.

Kurset udbydes også som virksomhedskursus og kan tilpasses den enkelte virksomhed.

Vælg dato

Taastrup
19. januar 2022
Taastrup
16. marts 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk