Kurser

Fremragende1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Kend produktets mikrobiologiske status - prædiktiv mikrobiologi

9. februar 2023 Taastrup
19. april 2023 Taastrup
14. juni 2023 Taastrup
DKK  5.900
ekskl. moms
Nr. 67010 A
4,7
Fremragende
9 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Lær at anvende matematiske modeller til at forudsige holdbarhed og sikkerhed i fødevarer - let og tilgængeligt.

På kurset vil du få viden og erfaring, som vil lette det daglige arbejde med at vurdere og dokumentere holdbarhed og sikkerhed i fødevarer.

Matematiske modeller samler viden om specifikke bakteriers vækstvilkår på en let tilgængelig måde og er samtidig accepteret som dokumentation af fødevaresikkerhed over for fødevaremyndighederne ifølge EU forordning nr. 2073/2005.

Indhold

Kurset veksler mellem teori og praktisk gennemgang af følgende modeller:

  • Listeriamodel
  • C. botulinum-model
  • Staphtox predictor (vækst af S. aureus og beregning af risiko for toxindannelse)
  • "ConFerm"-model (drab af patogener under spegepølseproduktion)
  • Yersinia enterocolitica-model (drab under spegepølseproduktion)
  • Holdbarhedsmodeller for fersk svine- og oksekød
  • Combase Predictor og andre tilgængelige prædiktive modeller

Anmeldelser af Kend produktets mikrobiologiske status - prædiktiv mikrobiologi

4,7
 
Fremragende Baseret på 9 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt

Form

Kursisterne skal medbringe en bærbar pc. Der kan stilles enkelte pc'ere til rådighed.

Kurset udbydes også som virksomhedskursus og kan tilpasses den enkelte virksomhed.

Vælg dato

Taastrup
9. februar 2023
Taastrup
19. april 2023
Taastrup
14. juni 2023

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk