Kurser

Fremragende3 dages kursus

Udvikling af HACCP-systemer

8. februar til 8. marts 2022 Aarhus
5. september til 3. oktober 2022 Aarhus
DKK  11.900
ekskl. moms
Nr. 52001 A
4,7
Fremragende
11 anmeldelser

Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Alimentarius og kravene i de internationale standarder ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Kursets indhold opdateres løbende i takt med den internationale udvikling.

Deltagerprofil

HACCP-teamledere og øvrige medlemmer af HACCP-teamet.

Udbytte

  • Dybtgående kendskab til anvendelsen af HACCP-principperne
  • Værktøjer til at gennemføre og dokumentere risikofaktoranalysen
  • Viden om de faldgruber, som forkert anvendelse af HACCP-principperne kan betyde.
  • Værktøjer til at opbygge og videreudvikle HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed.
  • Baggrund for at deltage aktivt i den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens system

Indhold

  • Introduktion til HACCP
  • Fødevaresikkerhedsstandarder: BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000
  • Ledelsens ansvar - organisation, ansvar, beføjelser
  • HACCP-team
  • Indledende trin til risikofaktoranalysen
  • Risikofaktoranalyse - risikofaktoridentifikation og -vurdering
  • Styrende foranstaltninger
  • Basisprogrammer (PRP)
  • Operationelle basisprogrammer (OPRP)
  • Kritiske styringspunkter (CCP)
  • HACCP-plan / Hazard control plan / plan for risikofaktorstyring
  • Verifikation
  • Opbygning og strukturering af ledelsessystemer for fødevaresikkerhed

Anmeldelser af Udvikling af HACCP-systemer

4,7
 
Fremragende Baseret på 11 anmeldelser
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Lone er en super god og erfaren formidler.
 - Gitte Døssing DK-Foods A/S.

Form

Kurset er et 3 dages kursus med 1-3 uger mellem hver af kursusdagene. På kurset og mellem kursusdagene arbejder deltagerne med opgaver i deres egne systemer. Der lægges vægt på dialog omkring virksomhedernes konkrete probelmstillinger, så deltagerne klædes på til at kunne deltage aktivt som HACCP-teammedlem i den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed.

Underviser

Lone Sass Mortensen

Lone er M.Sc. Food Science og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.

Vælg dato

Aarhus
8. februar til 8. marts 2022
Aarhus
5. september til 3. oktober 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk