Kurser

Fremragende3 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Udvikling af HACCP-systemer

10. september til 8. oktober 2024 Aarhus
DKK  14.200
ekskl. moms
Nr. 52001 A
Tilmeld dig
216 har allerede deltaget
4,7
Fremragende
42 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Alimentarius og kravene i de internationale standarder ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Kursets indhold opdateres løbende i takt med den internationale udvikling.

Deltagerprofil

HACCP-teamledere og øvrige medlemmer af HACCP-teamet.

Udbytte

  • Dybtgående kendskab til anvendelsen af HACCP-principperne
  • Værktøjer til at gennemføre og dokumentere risikofaktoranalysen
  • Viden om de faldgruber, som forkert anvendelse af HACCP-principperne kan betyde.
  • Værktøjer til at opbygge og videreudvikle HACCP-baserede ledelsessystemer for fødevaresikkerhed.
  • Baggrund for at deltage aktivt i den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens system

Indhold

  • Introduktion til HACCP
  • Fødevaresikkerhedsstandarder: BRC, IFS, ISO 22000, FSSC 22000
  • Ledelsens ansvar - organisation, ansvar, beføjelser
  • HACCP-team
  • Indledende trin til risikofaktoranalysen
  • Risikofaktoranalyse - risikofaktoridentifikation og -vurdering
  • Styrende foranstaltninger
  • Basisprogrammer (PRP)
  • Operationelle basisprogrammer (OPRP)
  • Kritiske styringspunkter (CCP)
  • HACCP-plan / Hazard control plan / plan for risikofaktorstyring
  • Verifikation
  • Opbygning og strukturering af ledelsessystemer for fødevaresikkerhed

Anmeldelser af Udvikling af HACCP-systemer

4,7
 
Fremragende Baseret på 42 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Rigtig god til at tage snakken fra forskellige vinkler.
 - David Madsen Mammen Mejerierne A/S
Bred faglig viden, god indsigt i mange produktionsforhold. God til at forsimple komplekse beskrivelser. Yderst relevant og praksisnære eksempler.
 - Heidi Kornerup Jensen Arla Foods Amba Arinco
Fremragende kursusledelse og undervisning. Man kan mærke at Lone er 110% inde i sit stof, og det er imponerende, at hun har så meget overskud, kan holde tungen lige i munden med flere forskellige cases fra meget forskellige virksomheder, og ovenikøbet supplere med humoristiske indslag.
 - Jeppe Hedegaard Kallesøe Biomar A/S
Stor viden om HACCP og god til at undervise.
 - Gitte Repenning Jensen Arla Foods AmbA Esbjerg Mejeri
Det er godt, at der ofte bliver taget udgangspunkt i konkrete eksempler fra deltagerne, når Lone forklarer emnerne, det giver både god sparring og bedre forståelse af selve emnet.
 - Patrick Olofsson Bak Brdr. Schlies Fiskeeksport A/S

Form

Kurset er et 3 dages kursus med 1-3 uger mellem hver af kursusdagene. På kurset og mellem kursusdagene arbejder deltagerne med opgaver i deres egne systemer. Der lægges vægt på dialog omkring virksomhedernes konkrete probelmstillinger, så deltagerne klædes på til at kunne deltage aktivt som HACCP-teammedlem i den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed.

Vælg dato

Aarhus
10. september til 8. oktober 2024