Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Alimentarius og kravene i de internationale standarder ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Kursets indhold opdateres løbende i takt med den internationale udvikling.
HACCP-teamledere og øvrige medlemmer af HACCP-teamet.
Lone er en super god og erfaren formidler.- Gitte Døssing DK-Foods A/S.
Kurset er et 3 dages kursus med 1-3 uger mellem hver af kursusdagene. På kurset og mellem kursusdagene arbejder deltagerne med opgaver i deres egne systemer. Der lægges vægt på dialog omkring virksomhedernes konkrete probelmstillinger, så deltagerne klædes på til at kunne deltage aktivt som HACCP-teammedlem i den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed.
Aarhus 22. februar til 26. marts 2024 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk