Dybtgående teoretisk og praktisk træning i HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed. Kurset er baseret på retningslinierne for HACCP i Codex Alimentarius og kravene i de internationale standarder ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Kursets indhold opdateres løbende i takt med den internationale udvikling.
HACCP-teamledere og øvrige medlemmer af HACCP-teamet.
Rigtig god til at tage snakken fra forskellige vinkler.- David Madsen Mammen Mejerierne A/S
Bred faglig viden, god indsigt i mange produktionsforhold. God til at forsimple komplekse beskrivelser. Yderst relevant og praksisnære eksempler.- Heidi Kornerup Jensen Arla Foods Amba Arinco
Fremragende kursusledelse og undervisning. Man kan mærke at Lone er 110% inde i sit stof, og det er imponerende, at hun har så meget overskud, kan holde tungen lige i munden med flere forskellige cases fra meget forskellige virksomheder, og ovenikøbet supplere med humoristiske indslag.- Jeppe Hedegaard Kallesøe Biomar A/S
Stor viden om HACCP og god til at undervise.- Gitte Repenning Jensen Arla Foods AmbA Esbjerg Mejeri
Det er godt, at der ofte bliver taget udgangspunkt i konkrete eksempler fra deltagerne, når Lone forklarer emnerne, det giver både god sparring og bedre forståelse af selve emnet.- Patrick Olofsson Bak Brdr. Schlies Fiskeeksport A/S
Kurset er et 3 dages kursus med 1-3 uger mellem hver af kursusdagene. På kurset og mellem kursusdagene arbejder deltagerne med opgaver i deres egne systemer. Der lægges vægt på dialog omkring virksomhedernes konkrete probelmstillinger, så deltagerne klædes på til at kunne deltage aktivt som HACCP-teammedlem i den fortsatte udvikling og optimering af virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed.
Aarhus 10. september til 8. oktober 2024 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk