Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen
Røgede sild

Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

Vedligehold og forbedring af virksomhedens ledelsessystem for fødevaresikkerhed er væsentlige aktiviteter, der er med til at sikre, at systemet fortsat er opdateret, enkelt og effektivt. Kurset giver virksomhedens HACCP-team og ledelse indblik i og inspiration til, hvordan systemets elementer kan spille sammen og føre til de løbende forbedringer, der giver det optimale udbytte af systemet.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 6 besvarelser

Udbytte

  • Indsigt i hvilke aktiviteter vedligehold og forbedringring af HACCP-baserede ledelsessystemer omfatter
  • Inspiration til hvordan aktiviteterne kan gennemføres i praksis
  • Viden om hvordan informationer om systemets drift og effektivitet kan indhentes og kommunikeres
  • Indsigt i fordeling af roller og ansvar mellem ledelse, HACCP-team og øvrige medarbejdere

Deltagerprofil

  • Virksomhedens HACCP-team og ledelse
  • Øvrige medarbejdere med ansvar for drift, vedligehold og evaluering af virksomhedens HACCP-system
  • Grundig og praktisk erfaring med HACCP og er en forudsætning for optimalt udbytte af kurset.

Underviser

Lone Sass Mortensen er M.Sc. Food Science og og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.

Indhold

  • Hvad er vedligehold og forbedring af HACCP-baserede ledelsessystemer?
  • Hvorfor vedligeholde og forbedre?
  • Hvem har ansvaret for vedligehold og forbedring?
  • Hvad er grundlaget for vedligehold og forbedring?
  • Hvordan fremskaffes grundlaget?
  • Hvordan gennemføres vedligehold og forbedring?
  • Verifikation, kommunikation, afvigelser, Root Cause Analysis og korrigerende handlinger samt ledelsens evaluering

Har du faglige spørgsmål så kontakt
  • Lone Sass Mortensen
  • Seniorkonsulent, M.Sc. Food Science 
  • +45 72201483
Andre kurser