Kurser

Fremragende1 dags kursus

Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

13. oktober 2022 Aarhus
DKK  5.900
ekskl. moms
Nr. 52000 A
4,7
Fremragende
3 anmeldelser

Kurset giver virksomhedens HACCP-team og ledelse indblik i og inspiration til, hvordan elementerne i ledelsessystemet for fødevaresikkerhed kan spille sammen og give løbende forbedringer og et effektivt system. Med udgangspunkt i PDCA-cirklen, standardernes krav og deltagernes systemer kommer vi omkring bl.a. audit, verifikation, kommunikation, afvigelser, årsagsanalyse, korrigerende handlinger, HACCP-teamets og ledelsens evaluering samt Food Safety Culture.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle, der har grundig og praktisk erfaring med HACCP, da det er en forudsætning for optimalt udbytte af kurset. Deltagere på kurset vil derfor typisk være fra virksomhedens HACCP-team og ledelse, samt øvige medarbejdere med ansvar for drift, vedligeholdelse og evaluering af virksomedens HACCP-system.

Udbytte

  • Indsigt i hvilke aktiviteter vedligehold og forbedringring af HACCP-baserede ledelsessystemer omfatter
  • Inspiration til hvordan aktiviteterne kan gennemføres i praksis
  • Viden om hvordan informationer om systemets drift og effektivitet kan indhentes og kommunikeres
  • Indsigt i fordeling af roller og ansvar mellem ledelse, HACCP-team og øvrige medarbejdere

Indhold

  • Hvad er vedligehold og forbedring af HACCP-baserede ledelsessystemer?
  • Hvorfor vedligeholde og forbedre?
  • Hvem har ansvaret for vedligehold og forbedring?
  • Hvad er grundlaget for vedligehold og forbedring?
  • Hvordan fremskaffes grundlaget?
  • Hvordan gennemføres vedligehold og forbedring?
  • Verifikation
  • Kommunikation
  • Afvigelser, Root Cause Analysis og korrigerende handlinger
  • Ldelsens evaluering
  • Food Safety Culture

Anmeldelser af Vedligehold og forbedring af HACCP-systemer

4,7
 
Fremragende Baseret på 3 anmeldelser
Fremragende
Meget godt
Udmærket
Mindre godt
Ikke godt
Underviser

Lone Sass Mortensen

Lone er M.Sc. Food Science og og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.

Vælg dato

Aarhus
13. oktober 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk