Kurser

Fremragende1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Introduktion til HACCP

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  5.900
ekskl. moms
Nr. 52002 A
4,7
Fremragende
51 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Dette kursus er for dig, der mangler overblik over styring af fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne.

Styrk fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne

Virksomheder i fødevarekæden møder krav fra både kunder og myndigheder om at styre fødevaresikkerheden efter HACCP-principperne. Dette grundlæggende HACCP-kursus giver deltagerne et hurtigt og praktisk indblik i HACCP.

Deltagerprofil

  • Ledelse og medarbejdere i virksomheder, der skal til eller er i gang med at arbejde efter HACCP-principperne.
  • Nye medarbejdere, som ansættes i virksomheder, der allerede arbejder efter HACCP-principperne.
  • Personer, som blot ønsker at vide, hvad HACCP er.

Udbytte

  • Bliv klog på hvad HACCP er og hvad det omfatter.
  • Forstå hvordan man gennemfører en HACCP-undersøgelse.
  • Få viden om hvad HACCP resulterer i.
  • Få praktisk indblik i hvordan HACCP kan være med til at give sikre produkter.
  • Få erfaring med hvorfor egenkontrol og kundekrav bygger på HACCP-principperne.

Indhold

  • Hvad er HACCP?
  • Baggrund, formål og indhold
  • HACCP-principper, -begreber og -metodik
  • Hvordan HACCP?
  • Flowdiagrammer
  • Risikofaktorer - identifikation, vurdering og styring
  • Basisprogrammer (GMP, PRP)
  • Operationelle basisprogrammer (OPRP)
  • Kritiske styringspunkter (CCP)
  • HACCP-plan

Anmeldelser af Introduktion til HACCP

4,7
 
Fremragende Baseret på 51 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Lone er en meget dygtig underviser, der formår at gøre kurset vedkommende på mange forskellige parametre og for forskellige slags virksomheder. Hun formidler fagstof på supermotiverende vis!
 - Ida Carstens Sunset Boulevard

Form

Der veksles mellem korte teoretiske indlæg og praktiske øvelser, hvor deltagerne gennemfører en konkret HACCP-undersøgelse.

23324
Underviser

Lone Sass Mortensen er M.Sc. Food Science og lead assessor. Hun har arbejdet med HACCP og ledelsessystemer for fødevaresikkerhed siden 1993, bl.a. ISO 22000, BRC, IFS og FSSC 22000. Fungerer som rådgiver, sparringspartner og underviser for virksomheder i fødevarekæden.