Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Business expert 2.0

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 91413 P

I dag skal alle talenter i en organisation være digitalt klar til at drive produktivitet, øge effektiviteten og innovere. Med denne kollektion får du alle de kurser, der er vigtige for fremtidens digital drevne arbejdsplads, herunder adgang til kurser i strategi for digitale transformationer, Office 365, Design thinking, dataanalyse, digital automatisering og meget mere. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Business expert 2.0 klæder dig og din organisation på til fremtiden!

Denne kollektion af kurser er designet til at hjælpe dig med at forstå og udnytte teknologiens potentiale i din organisation. Du vil lære at identificere de områder, hvor teknologi kan have størst indflydelse, og hvordan du kan integrere den effektivt i din organisations strategi. Du får også mulighed for at udforske, hvordan du kan holde dig ajour med de seneste teknologiske trends for at identificere nye måder at skabe værdi på.

Kurset vil introducere dig for centrale koncepter som analytics, design thinking, Agile og UX, og hvordan disse kan anvendes til at trække værdifulde indsigter fra data, sikre brugervenlighed og tilpasse sig skiftende krav.

Kurset vil også fokusere på at forbedre dine kommunikations- og samarbejdsevner ved hjælp af teknologi, samt hvordan teknologi kan strømline processer, frigøre tid til kreativ tænkning og øge performance for både individer og teams.

Med kursuskollektion bliver du godt rustet til at udnytte teknologi til at drive forretning, forbedre processer og skabe værdi i din organisation.

 
 

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der ønsker at fremtidssikre dig selv og din karriere med kurser, der opkvalificerer dig inden for relevante områder i enhver forretning, herunder projektledelse, ledelse, digitalisering og forståelse af det digitale landskab. Kort sagt, en kollektion, hvor du får et stort udbytte.

Udbytte

  • Hvor teknologi er mest værdifuldt for din organisation og hvordan du udnytter det bedst
  • At blive bekendt med analytics, design thinking, Agile og UX
  • At identificere indtjeningspotentiale ved teknologiske innovationer
  • At forbedre din kommunikation og dine samarbejdsevner
  • At strømline processer og øge kreativiteten
  • At øge performance for individer og dit team

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Kursusmateriale er inkluderet i prisen.

Materiale

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Kursuspakken indeholder bl.a.

Six sigma
Lean Six Sigma er en kraftfuld metode og værktøjssæt, der muliggør banebrydende procesforbedringer, og du kan lære, hvordan du anvender det på din arbejdsplads. Lean Six Sigma er en kombination af to populære procesforbedringsmetoder, Lean og Six Sigma. Disse to gennemprøvede tilgange giver organisationer en klar vej til at nå deres missioner hurtigt og effektivt. Du lærer, hvordan Lean Six Sigma er et system til at analysere og forbedre processer.
Agile metoder
Du får adgang til en masse forskellige kurser inden for agile, herunder både SCRUM, PMP og PMBOK® Agile leadership og meget mere
Data analytics and literacy
Dataanalyse bruges på tværs af forskellige brancher for at hjælpe virksomheder med at træffe bedre informerede forretningsbeslutninger. Dataanalytikere fanger, behandler og organiserer data ud over at etablere den bedste måde at præsentere disse data på. Gennem dette kursus lærer du om anvendelserne og fordelene ved dataanalyse og værktøjerne til at udnytte det.
Digital transformation strategy
En vellykket digital transformation kræver udvikling af en gennemtænkt strategi og skabelse af stærke nye forretningsmodeller. At gennemføre en digital transformation betyder at ændre organisationer gennem design, teknologi og mennesker. Udvikling af en strategi for en digital transformation kan hjælpe din organisation med at gå fra innovativ strategiudvikling, til en arkitektonisk ramme, til praktisk eksekvering.
Managing diversity
Ledere nyder godt af en arbejdsstyrke præget af diversitet. Udforsk måder at tilskynde til mangfoldighed for bedre resultater.
 

Tidsforbrug

Kursussamlingen er en kollektion og består af over 1000 timers læring.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage.

Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.