Kurser

Nyt2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

ChatGPT og Bard for salgsprofessionelle – Effektiviser og forbedr dine salgsprocesser med AI

26. - 27. februar 2024 Aarhus
13. - 14. maj 2024 Taastrup
29. - 30. august 2024 Taastrup
9. - 10. december 2024 Taastrup
DKK  11.999
ekskl. moms
Nr. 91369 A

Brug AI i dit salgsarbejde, og skab øget effektivitet og nye konkurrencefordele. Ved at udnytte teknologierne med ChatGPT og Bard kan du optimere salgsprocesser og skabe nye kundeoplevelser. Du får en grundig introduktion her.

Skab øget effektivitet i salgsafdelingen med AI

Med ChatGPT og Bard kan salgsafdelinger få hjælp til at forbedre effektiviteten og kvaliteten af salget samtidig med, at kundeengagementet øges.

Automatiser rutinearbejde

Research på kundeleads, send målrettede e-mails eller planlæg møder effektivt med AI. Du kan få hjælp til at analysere målgrupper, generere nye kundeemner ved at besvare spørgsmål og indsamle relevante oplysninger om kunder herunder kontaktinformationer, beslutningstagere og virksomheder med mere.

Overblik over præsentationer og data

AI kan også være en stor hjælp til assistere salgsafdelinger med at udarbejde præsentationer og udarbejde avancerede budgetter baseret på en stor mængde data. Ydermere kan ChatGPT hjælpe salgsprofessionelle med at personalisere interaktionen med kunderne ved at give dem skræddersyede svar og anbefalinger.

Mulighederne er mange, og potentialet er enormt for at skabe en mere strømlinet salgsproces med AI. Og husk, AI skal ikke erstatte den menneskelige faktor i salget, men supplere og effektivisere.

Deltagerprofil

Kurset er designet til dig, der arbejder med salg og salgsledelse, og som ønsker at udnytte potentialet i AI og specifikt ChatGPT til at optimere dine arbejdsprocesser og opnå større effektivitet. Du får dybdegående viden om AI-teknologier og bliver præsenteret for praktiske eksempler og anvendelser inden for alle facetter af salg.

Bemærk, du skal medbringe egen computer med ChatGPT-4 enten via arbejde eller privat samt Bard via Google.

Udbytte

 • Grundig forståelse af, hvordan kunstig intelligens med ChatGPT og Bard kan anvendes til at forbedre salgsprocesser og identifikation af specifikke områder i egen hverdag, hvor AI kan optimere salgsprocessen
 • Anvendelse af AI-teknikker til at levere overbevisende og informative præsentationer til salgsorganisationen
 • Udnyttelse af AI-teknologier til at præsentere salgsdata, prognoser og indsigter på en engagerende måde
 • Konkrete eksempler og løsninger, hvor AI kan anvendes til at effektivisere og forbedre forskellige salgsopgaver som leadgenerering, prissætning, tilbudsgivning
 • Få indsigt i, hvordan ChatGPT og Bard kan anvendes til at identificere potentielle kunder på platforme som LinkedIn
 • Understøtte salgsadministrationen ved at levere relevante oplysninger, anbefalinger og automatisering af administrative opgaver
 • Få indblik i, hvordan AI kan skabe værdi i hele salgsværdikæden

Indhold

 • Introduktion til AI og dens udvikling inden for de sidste 10 år set med salgsmæssige briller
 • Introduktion til Microsofts AI platform ChatGPT4 og Googles AI platform Bard
 • Fokus på anvendelse af AI til strategiske, taktiske og operative salgsprocesser
 • Identificering af kritiske AI-kompetencer og mindset, som salg skal have fremadrettet
 • Etiske, lovlige og moralske overvejelser omkring anvendelse af AI
 • Lær at mestre grundlæggende og gratis AI værktøjer til salgsprocesser
 • ChatGPT4 og Bard øvelser og gennemgang af grundlæggende kommandoer (Prompts)

Form

Kursets veksler mellem indlæg, diskussion, øvelser og cases, der sikrer, at ny viden bliver praksisnær. Forud for kurset har du mulighed for at indsende konkrete salgsoptimeringsproblematikker, som du ønsker sparring på i plenum.

Case-studie: Vi vil arbejde med en virksomhedscase, hvor de allerede har implementeret AI i deres salgsprocesser, og hvordan brugen af AI har hjulpet dem med at øge effektiviteten, kvaliteten af output og trivsel blandt deres medarbejdere.

På kurset vil der være meget fokus på den praktiske anvendelse af AI. Du får mulighed for at eksperimentere med AI-platforme såsom ChatGPT og Bard og udforske, hvordan de kan anvendes til at løse konkrete salgsopgaver, så du får forståelse for, hvordan AI kan implementeres i en salgsafdelings daglige arbejde.

Holdet vil blive opdelt i mindre grupper og tildelt forskellige salgsopgaver, som løses ved hjælp af ChatGPT og Bard. Hermed får du mulighed for at praktisere dine nye færdigheder i takt med, at pensum gennemgås og debatteres. Til sidst giver vi hinanden feedback.

Brainstormingøvelser vil også blive inkluderet i undervisningen, og du har mulighed for at dele ideer til, hvordan du forventer at kunne anvende AI til at forbedre forskellige salgsprocesser fremover.

Bemærk, du skal medbringe egen computer med adgang til CharGPT-4 enten via arbejde eller privat samt Bard via Google.

28920
Underviser

Christian Sylvester

4.12/5 (58 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Christian er senior HR Management konsulent med mere end 20 års HR-erfaring. Han har over 10 års erfaring med undervisning inden for HR og har passioneret bidraget til udviklingen inden for HR i Norden. Christian har blandt andet en baggrund som HR-chef og Programdirektør for nordens største rekrutterings- og HR Tech konference og har været ejerleder af tre konsulentvirksomheder.

Vælg dato

Aarhus
26. - 27. februar 2024
Taastrup
13. - 14. maj 2024
Taastrup
29. - 30. august 2024
Taastrup
9. - 10. december 2024
Aarhus
24. - 25. februar 2025