Kurser

Fremragende1 dags konference 
Større arrangement med foredrag og taler

Den Store Motivationsdag

Kontakt os på tlf. 7220 3000 eller skriv til  kurser@teknologisk.dk for at høre mere.

Ingen planlagte afholdelser.
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 72700 P
4,6
Fremragende
164 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Den Store Motivationsdag er konferencen, der har ét fokus: At klæde dig på til at møde arbejdslivets forandringer, deadlines, to-do’s og hverdagsrutiner i den mest motiverede udgave af dig selv. Til at løfte denne opgave har vi samlet et helt fantastisk team af inspirerende personligheder. På hver deres måde brænder de for at give dig fornyet energi, viden, inspiration og arbejdsglæde.

Knæk motivationskoden – og opnå bedre resultater og større arbejdsglæde

På Den Store Motivationsdag sætter vi fokus på dig og din personlige motivation. Motivation er drivkraften, der gør, at du engageret leverer resultater, du er stolt af. At du møder på jobbet med overskud og en lyst og vilje til at gøre en forskel inden for dit personlige fagområde.

Nogle gange er vores motivation helt i top – andre gange synes den svær at spotte. Deltag på konferencen, lær fra de bedste og få de mest effektive redskaber til at øge og fastholde dit daglige motivationsniveau.

Deltagerprofil

Konferencen er for dig, der ønsker den nyeste viden og de mest effektive værktøjer inden for motivationsfeltet. Værktøjer, der klæder dig på til at møde arbejdsdagen i den stærkeste udgave af dig selv. Det er derfor ikke din titel, der afgør, hvorvidt du matcher profilen på denne konference. Det er derimod din indstilling til dit job. Er du på udkig efter ny inspiration til, hvordan du fremmer din egen og/eller kollegernes motivation og arbejdsglæde, er konferencen skræddersyet til dig.

Udbytte

  • Hør, hvordan du kan møde fremtiden i den mest motiverede udgave af dig selv
  • Motivation i særklasse: Om at gå fra 75% fravær til 100% succes
  • Indblik i, hvordan du kan bruge holdånd, mod, tillid og det at være “ambitiøs & generøs” som drivkraft
  • Lær at sætte kurs mod dine drømme og oplev større motivation
  • Vend underskud til overskud og større arbejdsglæde
  • Få værktøjer til at øge din og kollegernes daglige motivation

Du får inspiration, ny viden og hands-on værktøjer leveret med glimt i øjet

Ny viden kan leveres på mange måder. Du kan være sikker på, at vores viden til dig leveres med lune og giver plads til masser af grin undervejs. Vi sikrer således højt humør – men giver også plads til de gribende historier, når vores erfarne talerpanel deler input og erfaring fra hver deres ståsted.

Giv dig selv en dag, hvor din udvikling er i centrum. Kom alene eller tag dine kolleger med. Konferencen er et fantastisk omdrejningspunkt for en team-dag, hvor I får en fællesskabsfølelse og en ’motivations-sprog’, der rækker langt ind i fremtiden.

Du får mulighed for at netværke på kryds og tværs i dansk erhvervsliv. Og en ting er sikkert – du går fra konferencen fyldt op med fornyet inspiration og værktøjer.

 

Anmeldelser af Den Store Motivationsdag

4,6
 
Fremragende Baseret på 164 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Meget varieret og kompetent indhold. Ingen døde perioder. Rammende og sjovt.
 - Kirsten Reimer Bondesen Equinor Refining DK
Mega god konference, tiden fløj pga. både faglige og underholdende indlæg fra kompetente personer.
 - Birgitte Roed Jyske Bank A/S
Alle foredragsholdere var virkelig gode. Meget veltilrettelagt program med forskellige vinkler på emnet. God stemning. Jeg var i flow hele dagen.
 - Janne Persson 
Det var helt igennem en super sjov og lærerig dag. Der blev grinet og leet. det kan klart anbefales.
 - Yvonne Kjærgaard Ørsted Bioenergy & Thermal Power A/S

Form

Konferencen veksler mellem foredrag og interviews og giver samtidig mulighed for spørgsmål fra salen. Vi har fornøjelsen af at have Josefine Høgh med ved roret, og hun guider os sikkert, dedikeret og begavet igennem dagen. Hun afslutter hvert indlæg med et par uddybende spørgsmål og sørger for, at dine potentielle spørgsmål kommer sikkert op til scenen.

Afholdelsessted

Den 18. april 2023 på Scandic Falkoner, København.

Der vil være morgenmad fra kl. 8.30.

Rabat

Ved 10 eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed får I 10 % rabat på det samlede køb. Rabatter kan ikke kombineres.

 
26240
26218
26241
26242
26219
26243
Underviser

Josefine Høgh

Josefine er TV-vært på DR. Med en baggrund som psykolog, tidligere professionel fodboldspiller og en del af det danske kvindelandshold trækker Josefine på et bredt repertoire inden for disciplinen motivation, når hun sikkert styrer slagets gang som dagens konferencier.

Underviser

Henrik Leslye

4.76/5 (868 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Henrik er erhvervspsykolog, foredragsholder og strategisk rådgiver. Hans speciale er inden for positiv organisationspsykologi, ledelsesudvikling, motivation og teamsamarbejde. Henrik er en særdeles engageret og humoristisk formidler, der leverer nyeste viden inden for motivations-feltet suppleret med hands-on værktøjer.

Underviser

Michelle Kristensen

Michelle er sundhedsekspert, forfatter, iværksætter og TV-vært. For mange er hun især kendt som sundhedsguruen og sundhedsbloggeren, der flittigt deler ud af råd til et arbejdsliv i balance.

Underviser

Kasper Hjulmand

Kasper har siden 2020 været landstræner for det danske herrelandshold i fodbold. Han har en baggrund som bachelor i idræt fra Københavns Universitet og “Sportsmanagement” studier på University of North Florida. Før udnævnelsen til landstræner har Kasper været træner for Lyngby Boldklub og cheftræner i FC. Nordsjælland samt FSV Mainz05 i den tyske Bundesliga. Glæd dig til at komme helt tæt på landstræneren, lederen og mennesket Kasper.

Underviser

Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha Erichsen er forfatter, TV-vært, foredragsholder og søfarer. Han er især kendt som vært på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark samt fra de populære rejseprogrammer på TV2.

Underviser

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard er medstifter af webshop-succesen Coolshop og kendt fra DR1s populære iværksætterprogram "Løvens Hule". Hans succes som forretningsmand er skabt ved at tænke ud af boksen trods modgang såvel forretningsmæssigt som privat. Udover at være en anerkendt forretningsmand er Jacob kendt for sin smittende energi og charmerende, medmenneskelige facon.