Kurser

1 dags konference 
Større arrangement med foredrag og taler

Den Store Motivationsdag

18. april 2023 Frederiksberg
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 72700 P
4,5
Fremragende
61 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Den Store Motivationsdag er konferencen, der har ét fokus: At klæde dig på til at møde arbejdslivets forandringer, deadlines, to-do’s og hverdagsrutiner i den mest motiverede udgave af dig selv. Til at løfte denne opgave har vi samlet et helt fantastisk team af inspirerende personligheder. På hver deres måde brænder de for at give dig fornyet energi, viden, inspiration og arbejdsglæde.

Knæk motivationskoden – og opnå bedre resultater og større arbejdsglæde

På Den Store Motivationsdag sætter vi fokus på dig og din personlige motivation. Motivation er drivkraften, der gør, at du engageret leverer resultater, du er stolt af. At du møder på jobbet med overskud og en lyst og vilje til at gøre en forskel inden for dit personlige fagområde.

Nogle gange er vores motivation helt i top – andre gange synes den svær at spotte. Deltag på konferencen, lær fra de bedste og få de mest effektive redskaber til at øge og fastholde dit daglige motivationsniveau.

Deltagerprofil

Konferencen er for dig, der ønsker den nyeste viden og de mest effektive værktøjer inden for motivationsfeltet. Værktøjer, der klæder dig på til at møde arbejdsdagen i den stærkeste udgave af dig selv. Det er derfor ikke din titel, der afgør, hvorvidt du matcher profilen på denne konference. Det er derimod din indstilling til dit job. Er du på udkig efter ny inspiration til, hvordan du fremmer din egen og/eller kollegernes motivation og arbejdsglæde, er konferencen skræddersyet til dig.

Udbytte

 • Hør, hvordan du kan møde fremtiden i den mest motiverede udgave af dig selv
 • Motivation i særklasse: Om at gå fra 75% fravær til 100% succes
 • Indblik i, hvordan du kan bruge holdånd, mod, tillid og det at være “ambitiøs & generøs” som drivkraft
 • Lær at sætte kurs mod dine drømme og oplev større motivation
 • Vend underskud til overskud og større arbejdsglæde
 • Få værktøjer til at øge din og kollegernes daglige motivation

Du får inspiration, ny viden og hands-on værktøjer leveret med glimt i øjet

Ny viden kan leveres på mange måder. Du kan være sikker på, at vores viden til dig leveres med lune og giver plads til masser af grin undervejs. Vi sikrer således højt humør – men giver også plads til de gribende historier, når vores erfarne talerpanel deler input og erfaring fra hver deres ståsted.

Giv dig selv en dag, hvor din udvikling er i centrum. Kom alene eller tag dine kolleger med. Konferencen er et fantastisk omdrejningspunkt for en team-dag, hvor I får en fællesskabsfølelse og en ’motivations-sprog’, der rækker langt ind i fremtiden.

Du får mulighed for at netværke på kryds og tværs i dansk erhvervsliv. Og en ting er sikkert – du går fra konferencen fyldt op med fornyet inspiration og værktøjer.

Anmeldelser af Den Store Motivationsdag

4,5
 
Fremragende Baseret på 61 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Meget varieret og kompetent indhold. Ingen døde perioder. Rammende og sjovt.
 - Kirsten Reimer Bondesen Equinor Refining DK
Mega god konference, tiden fløj pga. både faglige og underholdende indlæg fra kompetente personer.
 - Birgitte Roed Jyske Bank A/S
Alle foredragsholdere var virkelig gode. Meget veltilrettelagt program med forskellige vinkler på emnet. God stemning. Jeg var i flow hele dagen.
 - Janne Persson 
Det var helt igennem en super sjov og lærerig dag. Der blev grinet og leet. det kan klart anbefales.
 - Yvonne Kjærgaard Ørsted Bioenergy & Thermal Power A/S

Form

Konferencen veksler mellem foredrag og interviews og giver samtidig mulighed for spørgsmål fra salen. Vi har fornøjelsen af at have Josefine Høgh med ved roret, og hun guider os sikkert, dedikeret og begavet igennem dagen. Hun afslutter hvert indlæg med et par uddybende spørgsmål og sørger for, at dine potentielle spørgsmål kommer sikkert op til scenen.

Afholdelsessted

Den 18. april 2023 på Scandic Falkoner, København.

Der vil være morgenmad fra kl. 8.30.

Rabat

Ved 10 eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed får I 10 % rabat på det samlede køb. Rabatter kan ikke kombineres.

 
26240
26218
26241
26242
26219
26243
Underviser

Josefine Høgh

Josefine er TV-vært på DR. Med en baggrund som psykolog, tidligere professionel fodboldspiller og en del af det danske kvindelandshold trækker Josefine på et bredt repertoire inden for disciplinen motivation, når hun sikkert styrer slagets gang som dagens konferencier.

Underviser

Henrik Leslye

4.76/5 (868 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Henrik er erhvervspsykolog, foredragsholder og strategisk rådgiver. Hans speciale er inden for positiv organisationspsykologi, ledelsesudvikling, motivation og teamsamarbejde. Henrik er en særdeles engageret og humoristisk formidler, der leverer nyeste viden inden for motivations-feltet suppleret med hands-on værktøjer.

Underviser

Michelle Kristensen

Michelle er sundhedsekspert, forfatter, iværksætter og TV-vært. For mange er hun især kendt som sundhedsguruen og sundhedsbloggeren, der flittigt deler ud af råd til et arbejdsliv i balance.

Underviser

Kasper Hjulmand

Kasper har siden 2020 været landstræner for det danske herrelandshold i fodbold. Han har en baggrund som bachelor i idræt fra Københavns Universitet og “Sportsmanagement” studier på University of North Florida. Før udnævnelsen til landstræner har Kasper været træner for Lyngby Boldklub og cheftræner i FC. Nordsjælland samt FSV Mainz05 i den tyske Bundesliga. Glæd dig til at komme helt tæt på landstræneren, lederen og mennesket Kasper.

Underviser

Mikkel Beha Erichsen

Mikkel Beha Erichsen er forfatter, TV-vært, foredragsholder og søfarer. Han er især kendt som vært på Go’ Morgen og Go’ Aften Danmark samt fra de populære rejseprogrammer på TV2.

Underviser

Jacob Risgaard

Jacob Risgaard er medstifter af webshop-succesen Coolshop og kendt fra DR1s populære iværksætterprogram "Løvens Hule". Hans succes som forretningsmand er skabt ved at tænke ud af boksen trods modgang såvel forretningsmæssigt som privat. Udover at være en anerkendt forretningsmand er Jacob kendt for sin smittende energi og charmerende, medmenneskelige facon.

Vælg dato

Frederiksberg
18. april 2023

Konferenceprogram

Vis hele programmet
 • Indtjekning

 • Velkomst ved Josefine Høegh

 • Mød fremtiden i den mest motiverede udgave af dig selv

  Henrik Leslye er erhvervspsykolog, lederudviklingskonsulent, foredragsholder

  Ved du, hvor meget du kan øge din daglige motivation ved at bringe flere af dine personlige styrker i spil? Og er du nysgerrig efter at høre, hvordan du aktiverer dit fulde potentiale for til gengæld at opleve større arbejdsglæde? Vi har allieret os med erhvervspsykolog Henrik Leslye, som kaster lys over, hvordan du aktiverer flere af dine talenter. Og så giver han dig redskaberne til at komme styrket og mere motiveret ind i arbejdsdagen.
   
  • Øg dit engagement og hverdagsglæde ved at blive bevidst om dine styrker
  • Bliv en ’styrkespotter’ – og lær, hvordan du kan identificere andres styrker
  • Styrk din mentale robusthed og motivation gennem viden om den nyeste forskning på feltet
   
 • Pause

 • Vend underskud til overskud og større arbejdsglæde

  Michelle Kristensen, sundhedsekspert, forfatter, iværksætter og TV-vært

  Hvis du tror, at forudsætningen for en arbejdsdag i trivsel med høj grad af motivation forudsætter daglig benhård mental og fysisk indsats, så tager du fejl. I hvert fald hvis du spørger Michelle Kristensen. Hun ved, hvad det kræver at skabe trivsel i travlhed uden, det bliver hverken uudholdeligt eller kedeligt! Sug til dig af hendes mange guldkorn, når hun gavmildt deler ud af sine redskaber til, hvordan du jonglerer en hverdag med massevis af opgaver, projekter og til tider travlhed.
  • Tænk sundhed anderledes og få gode råd til, hvordan din hverdag bliver sjovere og med langt større overskud
  • Gør det for din egen skyld – lær at prioritere dig selv før alle andre
  • Sæt din egen trivsel i fokus – og høst guldet i form af større motivation
   
 • Frokost

 • Med holdånd, mod, tillid og det at være “ambitiøs & generøs” som drivkraft

  Kasper Hjulmand, landstræner for det danske herrelandshold i fodbold

  Sammen med landsholdet har Kasper Hjulmand været katalysator for en fodboldfeber og fællesskabsfølelse i den danske offentlighed udover det sædvanlige. Måske netop derfor var skuffelsen også ekstra stor, da Danmark blev slået ud af VM. Kom helt tæt på landstræneren, lederen og mennesket Kasper, når han fortæller om at motivere i både med og modgang – og om at finde modet som leder til at gå relativt utraditionelle veje i en ofte barsk fodboldverden. Om at vælge at lede med udgangspunkt i medmenneskelighed og fællesskabets styrke – og om at bygge en kultur og skabe værdier, der gennemsyrer alle ens handlinger. Værdier, der tilsammen har ét formål: at skabe fundament for guld.

  • Hør, hvordan du fremmer og genskaber den fælles motivation og holdånd, når modvinden er størst
  • Få indblik i Kasper Hjulmands vigtigste værdier som leder og motivator: Holdånd, mod, tillid og det at være “ambitiøs & generøs”
   

 • Motivation i særklasse: Om at gå fra 75% fravær til 100% succes

  Jacob Risgaard, direktør, foredragsholder og deltager i TV-programmet ’Løvens Hule’

  Han er manden, der jonglerer charme, dedikation og forretningsmæssig snilde i én samlet skøn cocktail. På mange måder fremstår han som billedet på den perfekte iværksætter og erhvervsmand. En af forklaringerne skal formentlig findes i hans smittende passion og uovertrufne motivation for det, han beskæftiger sig med. Læn dig tilbage og sug til dig af Jacob Risgaards fortælling om, hvordan du finder ind til kernen af det, der virkelig motiverer dig – og hvordan du i praksis kan gå fra 75% fravær til 100% succes.
  • Du kan ikke have medvind hver dag - hvordan mobiliserer du overskud i strid modvind?
  • Bevar balancen – også når det kører med 180 km i timen
  • Bring hele din person i spil og nå nye højder
 • Pause

 • Sæt kurs mod dine drømme og oplev større motivation

  Mikkel Beha Erichsen, forfatter, TV-vært, foredragsholder og søfarer

  For mange er Mikkel Beha billedet på, hvad vi kan udrette, når vi tør følge det, der motiverer os allermest, og når vi tør fodre vores nysgerrighed, gå efter vores drømme og forfølge vores passion. Glæd dig til, når Mikkel sætter kurs mod nogle af hans eventyr og giver sit bud på, hvordan du sætter kurs mod dine drømme og øger din daglige motivation.
   
  • Din nysgerrighed er dit bedste redskab til vedvarende motivation – bliv inspireret til at bringe den endnu mere i spil
  • Sæt kursen mod dine drømme – uanset om den er mod fjerne kyster, mod nord eller i en helt anden retning
  • Hør, hvorfor de utraditionelle veje ofte er de sjove veje
 • Opsamling og afrunding med Josefine Høegh

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk