Kurser

Fremragende1 dags konference 
Større arrangement med foredrag og taler

Den Store Motivationsdag

5. december 2024 Aarhus
DKK  4.499
ekskl. moms
Nr. 72700 P
Tilmeld dig
798 har allerede deltaget
4,6
Fremragende
208 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Den Store Motivationsdag er konferencen, der har ét fokus: At klæde dig på til at møde arbejdslivets forandringer, deadlines, to-do’s og hverdagsrutiner i den mest motiverede udgave af dig selv. Til at løfte denne opgave har vi samlet et helt fantastisk team af inspirerende personligheder. På hver deres måde brænder de for at give dig fornyet energi, viden, inspiration og arbejdsglæde.

Knæk motivationskoden – og opnå bedre resultater og større arbejdsglæde

På Den Store Motivationsdag sætter vi fokus på dig og din personlige motivation. Motivation er drivkraften, der gør, at du engageret leverer resultater, du er stolt af. At du møder på jobbet med overskud og en lyst og vilje til at gøre en forskel inden for dit personlige fagområde.

Nogle gange er vores motivation helt i top – andre gange synes den svær at spotte. Deltag på konferencen, lær fra de bedste og få de mest effektive redskaber til at øge og fastholde dit daglige motivationsniveau.

Deltagerprofil

Konferencen er for dig, der ønsker den nyeste viden og de mest effektive værktøjer inden for motivationsfeltet. Værktøjer, der klæder dig på til at møde arbejdsdagen i den stærkeste udgave af dig selv. Det er derfor ikke din titel, der afgør, hvorvidt du matcher profilen på denne konference. Det er derimod din indstilling til dit job. Er du på udkig efter ny inspiration til, hvordan du fremmer din egen og/eller kollegernes motivation og arbejdsglæde, er konferencen skræddersyet til dig.

Udbytte

 • Motivationens DNA – hvad er fup og hvad er fakta
 • På jagt efter fornyet arbejds- og livsglæde? Erstat begrænsninger med muligheder
 • Sæt barren højt i både med- og modvind
 • Styrken findes i fællesskabet
 • Mød (arbejds-) livet åbent og nysgerrigt

Du får inspiration, ny viden og hands-on værktøjer leveret med glimt i øjet

Ny viden kan leveres på mange måder. Du kan være sikker på, at vores viden til dig leveres med lune og giver plads til masser af grin undervejs. Vi sikrer således højt humør – men giver også plads til de gribende historier, når vores erfarne talerpanel deler input og erfaring fra hver deres ståsted. Giv dig selv en dag, hvor din udvikling er i centrum. Kom alene eller tag dine kolleger med. Konferencen er et fantastisk omdrejningspunkt for en teamdag, hvor I får en fællesskabsfølelse og en ’motivations-sprog’, der rækker langt ind i fremtiden.

Du får mulighed for at netværke på kryds og tværs i dansk erhvervsliv. Og en ting er sikkert – du går fra konferencen fyldt op med fornyet inspiration og værktøjer.

Vi har fornøjelsen af at have Josefine Høgh med ved roret, og hun guider os sikkert, dedikeret og begavet igennem dagen. Hun afslutter hvert indlæg med et par uddybende spørgsmål og sørger for, at dine potentielle spørgsmål kommer sikkert op til scenen.

 

Anmeldelser af Den Store Motivationsdag

4,6
 
Fremragende Baseret på 208 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Meget varieret og kompetent indhold. Ingen døde perioder. Rammende og sjovt.
 - Kirsten Reimer Bondesen Equinor Refining DK
Mega god konference, tiden fløj pga. både faglige og underholdende indlæg fra kompetente personer.
 - Birgitte Roed Jyske Bank A/S
Alle foredragsholdere var virkelig gode. Meget veltilrettelagt program med forskellige vinkler på emnet. God stemning. Jeg var i flow hele dagen.
 - Janne Persson 
Det var helt igennem en super sjov og lærerig dag. Der blev grinet og leet. det kan klart anbefales.
 - Yvonne Kjærgaard Ørsted Bioenergy & Thermal Power A/S

Form

Konferencen veksler mellem foredrag og interviews og giver samtidig mulighed for spørgsmål fra salen. Vi har fornøjelsen af at have Josefine Høgh med ved roret, og hun guider os sikkert, dedikeret og begavet igennem dagen. Hun afslutter hvert indlæg med et par uddybende spørgsmål og sørger for, at dine potentielle spørgsmål kommer sikkert op til scenen.

Afholdelsessted

Den 11. juni 2024 på Scandic Falkoner, København.
Den 5. december 2024 på Radisson, Aarhus

Der vil være morgenmad fra kl. 8.30.

Rabat

Ved 4 eller flere samtidige tilmeldinger fra samme virksomhed får I 10 % rabat på det samlede køb. Rabatter kan ikke kombineres.

 
26240
29274
29286
29287
29288
29289
Underviser

Josefine Høgh

Josefine er TV-vært på DR. Med en baggrund som psykolog, tidligere professionel fodboldspiller og en del af det danske kvindelandshold trækker Josefine på et bredt repertoire inden for disciplinen motivation, når hun sikkert styrer slagets gang som dagens konferencier.

Underviser

Rasmus Tantholdt

Når de internationale vinde blæser allerkraftigst, så står han klar og brænder igennem på vores tv-skærme – klar til at transmittere fra verdens brændpunkter. Glæd dig til at møde journalist og korrespondent Rasmus Tantholdt, når han fortæller om sine rørende, spændende og indimellem voldsomme oplevelser fra den verden, som er hans arbejdsplads.

Underviser

Mogens Fog

4.59/5 (623 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Mogens har en baggrund som direktør i Center for Ledelse og har tidligere arbejdet i Mærsk. I dag er han partner i egen konsulentvirksomhed med speciale i organisationsudvikling. Hans daglige passion er at skubbe til menneskers og organisationers faglige og personlige udvikling – og ikke mindst at udfordre motivationsbegrebet på arbejdspladsen.

Underviser

Helle Thorning-Schmidt

Helle skrev sig ind i historiebøgerne, da hun i 2011 blev Danmarks første kvindelige statsminister. Hun er kendt som en kvinde med masser af mod, stærk udstråling, motivation i topklasse og stor gennemslagskraft. Som foredragsholder er hun skarp, ærlig og direkte. Helle møder sit publikum med nærvær og imødekommenhed - og inviterer meget gerne til dialog og spørgsmål, når hun møder dagens konferencier Josefine Høgh i en inspirerende samtale.

Underviser

Thomas Rathsack

Thomas har bl.a. en baggrund som jægersoldat i Jægerkorpset. Han er forfatter til flere bestsellers og desuden kendt for sin medvirken i TV2-programmerne ‘Korpset – gjort af det rette stof’ og ’Rathsack og narkokrigen’. Som foredragsholder deler han gavmildt ud af værktøjer, der kan fremme sammenhængskraften på arbejdspladsen – bl.a. ved at sætte fokus på, hvordan vi som kolleger på godt og ondt påvirker hinanden og vores fællesskab via vores personlige attitude.

Underviser

Team Tvilling – Steen Mondrup og Peder Mondrup

Tvillingebrødrene Steen og Peder udgør tilsammen Team Tvilling. De blev landskendte, da de som de første og eneste tvillinger i verden i august 2014 – under stor mediebevågenhed – gennemførte en Ironman sammen i København. Og dette til trods for, at Peder har tilbragt hele sit liv i en kørestol. Glæd dig til at høre deres gribende og ikke mindst inspirerende historie i et motiverende foredrag om viljestyrke.

Vælg dato

Aarhus
5. december 2024

Konferenceprogram

Vis hele programmet
 • Velkomst ved Josefine Høgh, TV-vært

 • Motivationens DNA – hvad er fup og hvad er fakta?

  Mogens Fog, ledelseskonsulent, foredragsholder, partner

  Hvis ansvar er det, at du møder motiveret op på jobbet – klar til at gå efter dine mål? Det findes der mange forskellige holdninger til. Vi har allieret os med Mogens Fog, der gør op med tanken om, at vi kan udlicitere vores grund-motivation til andre end os selv. Omvendt er han helt med på, at ledere og virksomheder kan komme til at slukke motivations-flammen hos deres medarbejdere. Glæd dig til helt konkrete bud på, hvordan du møder hverdagen i den mest motiverede udgave af dig selv, når vi kaster lys over motivationens DNA.

  • Motivation på arbejdspladsen – hvad fremmer og hvad hæmmer?
  • Få Mogens’ bud på, hvorfor idrætstrænere på topniveau og elite-idrætsudøvere ikke altid har svaret på, hvad der fremmer og øger motivationen i erhvervslivet
  • Hvilke ansvarsområder ligger hos medarbejderen og hvilke har virksomheden?
  • Hør, hvordan du aktiverer dit fulde potentiale for til gengæld at opleve større arbejdsglæde
 • Pause

 • På jagt efter fornyet arbejds- og livsglæde? Erstat begrænsninger med muligheder

  Steen Mondrup og Peder Mondrup, stiftere af Team Tvilling

  Team Tvilling er et meget konkret eksempel på, hvad der kan komme ud af hårdnakket at kæmpe for det, man virkelig ønsker sig. Hør jern-tvillingerne Steen og Peder Mondrup, der med masser af humor og varme, deler ud af deres unikke historie om mod, viljestyrke, motivation og en stærk tro på, at man kan det, man sætter sig for, så længe man ser muligheder frem for begrænsninger.

  • Lad dig inspirere til et mere positivt livssyn – og hvordan du positivt kan smitte dine egne omgivelser
  • Få konkrete tips til, hvordan du kan overvinde både tvivl og modgang i dit (arbejds-) liv
  • Mulighederne er altid større end du tror – hør, hvordan du kan ændre dit perspektiv
 • Frokost

 • Sæt baren højt i både med- og modvind

  Helle Thorning-Schmidt, tidl. statsminister

  Helle Thorning-Schmidt er meget tæt på at være synonym med, at du kan opnå det karrieremæssigt, som du sætter dig for – hvis du vel at mærke er villig til at kæmpe indædt efter det – og også på de dage, hvor motivationen er helt i bund og modgangen i top. Har hun tidligere eller nu opnået landsdækkende popularitet og opbakning for de ting, hun har opnået? Nej. Men det har heller aldrig været rettesnoren. Til gengæld har det ligget hendes hjerte meget nært at bruge din personlige autenticitet som drivkraft. At formå at holde fast i sig selv, uanset hvad hun har mødt af bomb og udfordringer på sin vej.

  • Lad dig inspirere af, hvordan du holder fast i autenticiteten i dit (arbejds)-liv
  • Vejen til toppen – hvordan står man fast i modvind. Få indblik i Helles vigtigste værdier på vejen til succes
  • At løfte i flok og skabe holdånd – få Helles bud på, hvordan du samler det bedste team omkring dig
 • Pause

 • Styrken findes i fællesskabet

  Thomas Rathsack, forfatter, tidl. jægersoldat og deltager i TV-programmet ’Korpset’

  Uanset om du allerede er del af et verdensklasse-team eller i færd med at bygge et, så er der nye værktøjer og massevis af inspiration at hente, når vi byder Thomas Rathsack indenfor. Thomas fortæller på sin helt egen klare og direkte facon om sine erfaringer fra Jægerkorpsets præstationskultur, hvor presset for kontinuerlig forbedring er konstant. Han går i dybden med, hvordan high performance teams fungerer i praksis, og hvad det vil sige at være en del af et topprofessionelt team, der i bogstavelig forstand er dødafhængige af hinanden.

  • Hør, hvilke ingredienser der er altafgørende i et high performance team – og hvad der er absolut no-go
  • Få indblik i, hvad den rette attitude kan gøre for udviklingen af et team i verdensklasse
  • Sæt personlige agendaer og interesser til side for teamets skyld
 • Pause

 • Mød (arbejds-) livet åbent og nysgerrigt

  Rasmus Tantholdt, journalist, korrespondent og forfatter

  For mange er Rasmus Tantholdt billedet på mod og motivation i absolut særklasse. Han er manden, der igen og igen sætter sig selv i spil for den større sags tjeneste. For ham selv handler det om at følge sin passion og gå benhårdt efter det, han brænder allermest for. Læn dig trygt tilbage, når Rasmus tuner ind på sit arbejdsliv og fortæller om, hvorfor han altid stiler efter at møde arbejdslivet med åbne øjne og en høj grad nysgerrighed.

  • Din nysgerrighed er dit bedste redskab til vedvarende udvikling og motivation i arbejdslivet
  • Aktivér dit mod ved at finde frem til din passion og sætte ord på det, du drømmer allermest om
  • Hør, hvordan du kan håndtere (arbejds-)livets til tider svære dilemmaer konstruktivt
 • Afrunding ved Josefine Høgh