Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Det bæredygtige arbejdsliv

26. - 27. august 2024 Taastrup Garantifor afholdelse
28. - 29. oktober 2024 Aarhus
28. - 29. november 2024 Taastrup
27. - 28. januar 2025 Taastrup
DKK  11.999
ekskl. moms
Nr. 91342 A
4,0
Meget godt
8 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Deltag på vores nye kursus og lær, hvordan det rent faktisk er muligt at forene et langt arbejdsliv i til tider højt tempo med et familieliv, hvor du stadig har energi, når du kommer hjem fra en lang arbejdsdag.

Få redskaberne til at forblive langtidsfrisk

Ønsker du viden og værktøjer til at styrke dit overskud og sikre, at du forbliver langtidsfrisk og derigennem undgår stress og udbrændthed? Men kan du komme i tvivl om, hvordan du gør i praksis, så er kurset ’Det bæredygtige arbejdsliv’ skræddersyet til dig.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til alle, der ønsker viden om, hvordan du skaber et bæredygtigt og sundt arbejdsliv. Hvorvidt du er leder eller medarbejder er ikke relevant – det er dermed dit ønske om at skabe de bedste muligheder for, at du og dine kolleger kan forblive langtidsholdbare.

Udbytte

  • Viden om nyere psykologisk forskning om det bæredygtige arbejdsliv, trivsel og stressforebyggelse, der sikrer, at du og dine kollegaer forbliver sunde og raske – selv i længere perioder med pres.
  • Eksempler og erfaringer fra arbejdspladser, der vinder priser for deres høje trivsel.
  • Praktiske værktøjer, tips og tricks til, at du og dine kollegaer nemt kan lave en række små og store ændringer på arbejdspladsen, som kan have en stor effekt over tid.
  • Konkrete ekspertråd, hvor du får hjælp til de udfordringer, du står med og svar på eventuelle spørgsmål.
  • Motivation til at justere på de vaner, rutiner og rammer, som belaster dig og dine kollegaer, og styrke de forhold, som beskytter og fremmer jeres trivsel.
  • Videndeling og inspiration til, hvordan du kan gå hjem og arbejde videre med emnet, og hvor du kan lære mere.

Det får du på kurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 25 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

  • Dit eget arbejdsmiljø – herunder redskaber til at håndtere pres på arbejdet samt at skabe en holdbar balance med dit privatliv. Kender du dine egne tegn på overbelastning, og får du skabt tilstrækkeligt med åndehuller og draget omsorg for dig selv, så dit arbejdsliv hænger sammen? Vi kommer ind på, hvad der dræner, og hvad der giver energi – herunder opladning via hjernepauser.
  • Din gruppes arbejdsmiljø – herunder hvordan I i fællesskab håndterer vanskelige samarbejdsrelationer og forebygger konflikter samt styrker de positive relationer, der fungerer som nødvendige stødpuder over for hverdagens stress og jag. Dårlig stemning og brok dræner energien. Vi kommer ind på, hvad du/I kan gøre i de situationer, og hvordan du håndterer dårlig samvittighed, hvis du må sige fra for at beskytte dig selv eller andre, mens dine kollegaer har travlt.
  • Din ledelses arbejdsmiljø – herunder at ”lede din leder” ved at være tydelig i dine ønsker og behov, så din leder bedre kan forstå dig og lede dig på en måde, som både fungerer for dig og organisationen på den korte og lange bane.
  • Din organisations arbejdsmiljø – herunder en sund arbejdspladskultur med både indre bæredygtighed, hvor krav, tid og ressourcer hænger sammen, og I indretter jer med mindst mulig støj, forstyrrelser og afbrydelser og sikrer fokus og koncentration – og ydre bæredygtighed over for jeres kunder/borgere, samarbejdspartnere og omgivelserne.
 

Anmeldelser af Det bæredygtige arbejdsliv

4,0
 
Meget godt Baseret på 8 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Super fine værktøjer til forebyggelse af stress og fremmelse af trivsel.
 - Pia Sandahl Rambøll Danmark A/S

Form

Kurset består af korte oplæg om viden og værktøjer, spørgsmål og svar, videoklip, refleksionsøvelser, summeaktiviteter, længerevarende øvelser og opsamlinger i plenum, samt diskussion af deltagernes aktuelle udfordringer mv.

28952
29285
Underviser

Ebbe Lavendt

4.47/5 (79 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Ebbe er autoriseret sundheds- og erhvervspsykolog med over 20 års erfaring fra konsulentbranchen, hvor han har løst opgaver for både offentlige og private virksomheder. I kraft af sin erfaring, og som Danmarks første master i positiv psykologi, er Ebbe en af landets største kapaciteter inden for positiv erhvervspsykologi - herunder det gode og bæredygtige arbejdsliv.

Underviser

Pernille Rasmussen

4.13/5 (8 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Pernille er erhvervspsykolog og stressekspert. Hun har i 20 år holdt foredrag og kurser på danske arbejdspladser og har haft mere end 600 mennesker med stress i individuelt stresshåndteringsforløb. Pernille har forsket på Bispebjerg Hospital er forfatter til 4 bøger og bliver løbende brugt i medierne som ekspert.

Vælg dato

Taastrup
26. - 27. august 2024
 Garantifor afholdelse
Aarhus
28. - 29. oktober 2024
Taastrup
28. - 29. november 2024
Taastrup
27. - 28. januar 2025
Aarhus
3. - 4. april 2025